Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Din ce divizie ati vrea sa faceti parte?

#11
Vreau sa fac parte din divizia a 9-a. Adica.. acum, ca il am pe Kensei-taichou iar Hisa-Hisa e adjunctul.. You know.. my boys.. pot sa salivez cu binoclul la ochi libera. Sunt in echipa cu bunaciunile meleee! Plus ca ar fi amuzant sa am un capitan ca si Kensei. Un tampit scarry. Si ar fi si mai minunat sa-l am pe Hisa-Hisa ca prieten, si sa-i vad pe aia doi cum ce ciocnesc mereu. Lovely! Cu siguranta. Divizia 9, pazea ca vin!
[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.

#12
Eu am doua optiuni:

1. Fie as face parte din Divizia 9 (pentru ca unul dintre personajele mele preferate este Hisagi, si in plus, imi placea anime-ul mai mult cand Divizia numai avea capitan, cel putin nu unul de gen masculin) ca si Capitan, (ar fi prea interesant sa fiu capitan c: )

2. Fie as face parte din Divizia 6 alaturi de personajul meu preferat, Byakuya, dar nu ca si capitan, ci vice-capitan >.>. Renji sa fie the 3rd Seat.

Astea sunt alegerile mele 4
[Imagine: Fade_to_Black_Byakuya_frente_a_la_foto_de_Hisana.JPG] Byakuya and Hisana Kuchiki

"Real tears are not those that fall from the eyes and cover the face, but those that fall from the heart and cover the soul."
by Christine

#13
Am evitat topicul, am evitat topicuuuuulllll... dang it.
Cred ca o sa incep cu Mayuri Kurotsuchi, just for the fun of it. E putin diferit, afirm si cred asta. Dar ar fi extraordinar de amuzant doar sa ii vad nebunia sclipindu-i in ochi in fiecare zi, de fiecare data cand isi gaseste un cobai pe care sa experimenteze si sa isi descarce emotiile. Deci pentru inceput, Divizia 12. E vorba de razbunare, strictete si independenta. Plus, Mayuri e un geniu, asta nu pot sa neg. Unul bolnav, dar un geniu. Besides, imi place verdele xD
Nu aleg Divizia 6, chiar daca am personaje preferate acolo pentru ca nobilimea si onoarea lui Byakuya ma omoara. Il las in pacea lui si aleg Divizia 13. Ukitake e unul dintre capitanii mei preferati chiar daca e bolnav mai tot timpul. Plus, imi place locotenentul diviziei xD. Dar daca ar fi sa aleg doar una, no can do.
[Imagine: ak8THBQ.png]

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.