Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dezbatere publică

#1
Supun atenţiei voastre un lucru spre dezbatere.

Toată lumea ştie cât de supra-saturată este piaţa online de forumuri. Toate au diverse teme, se adresează unui sector de vârstă sau altul, însă toate au în comun ceva : dorinţa de a supravieţui pe piaţa online, de a avea mai mulţi membrii, de a satisface cu brio dorinţele userilor din comunitatea în care s-au înscris.

Ceea ce aş vrea eu să ştiu este : care sunt condiţiile ca un forum micuţ, fară o tematică anume să supravieţuiască pieţii online ?

Mi-aş dori să dezbateţi serios această problemă.
Nihil sine Deo - Nimic fara Dumnezeu !

[Imagine: 6.jpg]

#2
Citat:care sunt condiţiile ca un forum micuţ, fară o tematică anume să supravieţuiască pieţii online ?

Păi în general se pune problema ca tematica unui forum să fie pe placul tuturor, să fie atrăgătoare şi să strângă cât mai mulţi useri care doresc să facă parte din acea comunitate. Adevărul este că sunt foarte multe forumuri care iţi fac reclamă şi vor să strângă mulţi useri şi să se dezvolte ajungând să fie o comunitate mare, dar depinde şi de administratorii acelui forum, cât de mult lucrează pentru îmbunătăţirea acelui site, cât de bine pun la punct tematica şi cât de bine tematica ajunge să fie căutată de userii dornici. Iau un exemplu...anime şi manga. Pot spune că au apărut foarte multe forumuri dar doar unele au supravieţuit si datorită cui ? evident că datorită persoanelor care au ajuns să capteze atenţia userilor.

Eu consider că depinde de cât de mare influenţă are forumul asupra userilor, cât de profund e impactul asupra userilor. Unii caută anumite forumuri, depinmde de gusturi acum, de vârstă chiar. Userii au de unde alege. Ştiu, am observat cât de supra solicitată e piaţa online, dar sunt anumite criterii. Un forum depinde cum îi atrage pe ceilalţi ca să supravieţuiască....să spun aşa.
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)