Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dexter's laboratory

#1
Ai Ai....ce mai radeam la desenu asta.Relatia dintre cei doi frati era asa amuzanta...Dydy este tipul de fata pusa pe sotii...care intodeauna isi baga nasu unde nu trebuie.Geniul,Dexter,iubeste stiinta mai presus de orice.Mai am momente in care ma uit..si inca imi place.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
mie imi placea si inca ma mai uit cand mai am timp
ma distrau cel mai mult cei doi frati: Dee Dee era tipul de fata hyperactiva si bagareata, extrovertita si prietenoasa....pe cand Dexter era contrariul: intotdeauna ocupat si in banca lui, introvertit si putin cam singuratic 10
erau ca Ying si Yang!
oricum nu o sa uit niciodata acest desen, este un clasic
<a href="http://www.factorizer.co.uk" title="Facts"><img src="http://www.factorizer.co.uk/Shy Lie,0,ffffff,000000,0.png" alt="Funny Facts" title="Facts" /></a>

#3
Absolut genial 21
Ati observat cate desene pentru copii contin subtilitati "dubioase"...si inca multe? 4
Lesin de ras la fiecare episod

#4
deci imi place tare mult desenu... mai ales de DeDe... imi place ca ii bolunda... asa mai sarita de pe fix...21 imi place faza aia cu :oare ce face acest buton??
sau faza ai...
dede: Buna draga frate... ce faci tu aici?
Dexter: Nimic , nimic, nimic nu e aici..
DedE...: nu fi un naiv...iubirea mea e una... ups... ami bine nu pun mana....21
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#5
Nu cred ca e epsiod sa nu il fi vazut de el putin 10 ori Smile viata mea a fost CartoonNetwork si ince ma uit si acuma Smile pana mor ( fan CN absolut ) , Dexter e un super D.A de succes pacat ca nu or mai facut de mult timp episoade noi Smile si au bagat ot felul de desene noi 4 , Dexter ramane un clasic de succes si acuma . Pacat ca are putine personaje Dee Dee , Dexter , Mendark si maimuta aceste sunt personajele principale sa spun asa 4 .. oricum merita vizionat 4

#6
mama mhia,ce ma radeam cand ma uitam cat efort punea
dexter ptr asi proteza laboratorul de sora lui aiurita si hiperactiva.
ptr mine,acest cartoon e unul dintre marile clasice 4

#7
yay...
inca ma mai uit la desenele astea
sunt chiar funny....si personajele sunt dragute
e un desen de care nu te plictisesti niciodata
††
You define The line beetwen human and divine
In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary...
†Aoi†
you define
[Imagine: df.jpg]
There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you,
Because every look makes me fall in love with you more,
And make it so i cannot live without you.



#8
la fiecare episod nu mai puteam de ras 21.acest cartoon e absolut genial.relatia dintre DeeDee si Dexter e foarte comica, mai ales fazele cu "Oare ce face acest buton", sau replicile lui Dexter "Iesi afara din laboratorul meu!", "Lasa-ma-n pace femeie!" 21 ah, ce amintiri.
[Imagine: robin-1.jpg]

#9
Well îmi placea foarte tare acest desen, era atât de comic. Sora lui Dexter era mult prea amuzantă, cu toate fazele ei şi când apasa pe toate butoanele. A really burden he would say. Dar era atât de " draguţă " nu aveai ce să îi faci :]]. Îmi amintesc cu episod în care au fost încurcati, Dexter cu un alt baiat, şi au mers la familii diferite. A fost prea tare, Dexy era tratat atât de bine de familia aia :]]. Mi-a placut foarte tare.
Oricum cu toate experimentele sale, era mult prea tare. Era genul de copi genial, anti viaţă socială [ dacă ştia cu adevarat ce înseamnă asta ] şi închis într-un laborator, well, doar asta sugera numele, tipul tocilarului, genial!
Îmi placeau de asemenea conversatiile între el şi sora sa, care ... well, erau mai mult certuri :]]. Oare ce face butonul ăsta? Dedeeeeeeeeeee nu apasa butonul :]]. Something like that.
Şi de fiecare dată când o gonea din laboratorul sau, pe bună dreptate, poor kid. Îmi placea forate mult acest cartoon cât şi personajele din acesta, nu am mai vazut de când eram micuţă, dar mi-ar placea să revad, de dragul timpurilor trecute, şi sunt sigură că aş reuşi să râd foarte tare, ca de obicei. Era destul de amuzant!

#10
Un desen animat grozav! Dexter-tocilarul singuratic, cu un prieten la fel de pasionat ca si el (Mortecai sau cum l-a fi chemand) si un dusman pe viata, Mandark, indragostit calamitatea de sora a sa, aiurita "Dee Dee".
Tin minte un episod in care Dee Dee a spus ca blonzii se distreaza cel mai bine. Dexter a studiat atunci 3 soarect: unu' gri, unu' maro si unu' blond. Primii doi dadeau din nasuc si, la inceput, blondul sta neclintit. Insa, o clipa mai tarziu, soricelul e pe motocicleta XD
Very very nice. Pacat ca nu il mai da.
:bye:
[Imagine: chibi_1662.gif]
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?

:nh:

[Imagine: girlholdinglollipop.jpg]
Hey! Mai mananci aia?

[Imagine: thkouichikimuraoretachi.jpg]

Kouichi Kimura...

So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)