Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Destine Intersectate

#1
Daca exista oameni suficient de talentati la scris, care sa vrea sa joace intr-un RPG, ar fi mai bine sa citeasca aici.

Numele fondatorului :
Arashi Kigen

Numele personajului fondatorului : Jocelyn Hamilton

Numele RPG-ului : Destine intersectate

Rezumatul poveştii RPG-ului : Un pandativ despre a cărei existenţă nu ştie prea multă lume, ajunge într-un fel sau altul în mâinile lui Jocelyn Hamilton. Jocelyn este ultima descendentă a neamului Hamilton. Banii nu au reprezentat niciodată o problemă pentru ea, însă afecţiunea unor părinţi – pe care nu i-a cunoscut niciodată, aceştia murind pe când ea nu împlinise nici măcar un an – au determinat-o să fie o persoană destul de rece. Prin felul ei de a fi a căpătat o poreclă : Regina Gheţurilor. Mulţi au fost aceia care au încercat să „spargă” geaţa, dar la fel de mulţi au plecat dezamăgiţi, eşuând în încercarea lor.
Apariţia misteriosului pandativ de formă ovală, ce se poate deschide, o determină pe Jocelyn să-l deschidă. Astfel ea află un lucru ce-o intrigă. În interiorul pandativului de aur stă scris : „Durerea este pseudonimul meu şi am închis-o toată în acest pandativ. Semnat : Storm Guildford” Acea consemnare, o determină pe Jocelyn să plece în căutarea misteriosului/ei Storm Guildford, pentru a afla secretul pandativului.
Dacă îl/o văsi pe cel/cea care poartă numele de Storm Guildford sau dacă va afla sau nu secretul pandativului, este un mister ce se va dezlega pe parcursul desfăşurării acţiunii.

Stasus-ul RPG-ului : Deschis

Numele personajelor participante :
Jocelyn Hamilton (Se va mai edita pe
parcurs.)

Cine doreste sa faca parte din acest RPG, poate sa-mi dea un pm sau sa ma caute pe mess, in caz ca ma are pe lista sa.



Personajul meu :

Numele personajului : Jocelyn Hamilton

Vârsta personajului : 25

Genul personajului : feminin

Descrierea fizică : Destul de înăltuţă, delicat proporţionată, păr lung de culoare castanie, ochi verzi.

Descrierea morală : Independentă, destul de încăpăţânată, curioasă, cu o tristeţe aparte întipărită pe chipul ei.

Istoric : Rămâne fără părinţi de la o vârstă foarte fragedă : nu împlinise nici măcar un an. Fiind ultima descendentă a neamului Hamilton, nu duce lipsă de bani, însă din cauza averii pe care-a moştenit-o, suferă o decepţie pe la vârsta de 17 ani. În urma decepţiei, îşi „închide” sentimentele, primind porecla de „Regina Gheţurilor”, din cauza indiferenţei de care dă dovadă. Sub învelişul gros al indiferenţei, se ascunde, de fapt, o femeie foarte romantică.

Numele RPG-ului din care face parte : Destine intersectate

Opţional : Lew Kent, fost valet al tatălui ei, cel care o sfătuieşte pe Jocelyn în anumite privinţe. Are o singură dorinţă : s-o vadă fericită.
[Imagine: shaiyalight.png]

#2
Va rog sa inchideti acest topic, pentru ca se vede clar ca nimeni nu vrea sa faca parte din acest RPG. Multumesc. Am incercat si eu... 42
[Imagine: shaiyalight.png]

#3
Nu te grabi asa. Poate o sa vrea cineva pana la urma. Doar nu vroiai sa fii asaltata de mp-uri in cateva ore. Asteapta vreo 3 zile apoi il inchidem. Si ma gandesc ca ar fi tb ca sa fie normal 2 topicuri. Intr-unul sa se descrie personajele cine vrea sa faca parte din RPG si in acesta sa se desfasoare actiunea. Sincer eu inca ma mai gandesc. Avand in vedere ca personaju rincipal are 25 de ani si ca RPG-ul acesta ae si titlu dar si aer de telenovela ar tb sa imi fac un personaj mai pe masura telenovelelor. Insa cum eu nu o prea am cu telenovelele nu simt ca m-as descurca.

#4
De fapt nu are aer de telenovela... mie imi miroase mai mult a 'fantastic adventure' dar cu o tenta children's...

I'm a lil' lazy atm... m-as alatura, dar inca nu-mi vine niciun nume bun pt un personaj, ca sa nu spun ca povestea suna putin a 'one-character only', si n-am nicio idee despre ce gen de personaj ar fi nevoie aici... deci nu mi-e usor...

and I'm laaaazy...

povestea e buna, chiar imi place ideea, desi poate un element intrigant si un personaj mai putin melodramatice te-ar fi scapat de acuzatia de 'telenovela' 71

P.S. the pm thingy might scare people away too... ex: cand am dat pe-aici sa vad ce-i cu noul topic si am vazut ca imi trebuie aplicatie ca sa intru in poveste... well, sa zicem ca mi-am pierdut interesul... *whistle* (did I say: lazy? 4)
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#5
Eu nu o sa inchid threadul ,din moment ce arata activitate 10
Cum a zis si Javaleen ,are un aer de 'one person story' ,unde nu ar mai incapea inca un personaj . M-as inscrie ,dar mai intai sa imi vina idei de nume si personalitate ,poate si trecut sper. Just wait for that pm!

#6
Deci, serios acum : inchideti acest topic, pentru ca RPG-ul acesta nu are nimic din ceea ce va gandeati voi. El a fost inceput pe alt forum, unde deja a avansat, dar cineva l-a "omorat". Nu are nimic de-a face cu romantismul sau cu alte treburi.

Nu va spun pe ce forum a fost postat, pentru ca fac reclama, nici ce anume a dus la "moartea" lui. Cine vrea mai multe amanunte, pm sau pe mess daca ma are in lista.

De ce vreau inchiderea ? Pentru ca nu mai ma simt in stare sa-l reincep sau sa-l readaptez. Multumesc de intelegere si-mi cer iertare pentru umplerea inutila a forumului cu acest topic.
[Imagine: shaiyalight.png]

#7
OK, inchid topicul ,daca asta cu adevarat vrei ...
Te cred pe cuvant cand spui ca nu mai poti sa il reincepi si sa-l adaptezi ,so Thread Closed .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)