Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Despre FOTM

#1
FOTM

Fic of the month este un concurs lunar, care doreşte să dea o şansă de afirmare useri-lor talentaţi la scris. Concursul este deschis tuturor utilizatorilor de pe AnimeZup, care îşi vor putea face cunoscut talentul şi se pot perfecţiona.

Tema FOTM

Tema FOTM va fi aleasă de câştigătorul ultimei ediţii, cu condiţia ca ea să nu se repete şi să nu încalce regulile forumului (să nu conţină tente rasiste, sexuale şi să nu presupună folosirea unui limbaj violent sau includerea unor scene de violenţă exagerată).

ÃŽnscrierea la FOTM

Înscrierea se face în prima jumătate a fiecărei luni, în topicul destinat acestui scop. Userii postează în topic un mesaj scurt prin care anunţă intrarea lor în concurs; aceste posturi nu se vor considera spam, chiar daca au mai putin de 2 randuri. Lucrările îmi vor trimise mie prin PM.

Despre lucrările participante

Fiecare lucrare trebuie să respecte, în primul rând tema dată. Este interzisă folosirea limbajului obscen, neadecvat forumului, includerea scenelor de violenţă sau sex. Lucrările trebuie să aibă un titlu sugestiv şi să nu fie mai mici de 15 rânduri sau să depăşească o pagină şi jumătate în Word. Poate unii dintre voi considera o pagină şi jumătate prea puţin, dar am considerat că le e mai uşor celor care votează. Se urmăreşte abordarea originală a temei, aşa că nu vreau să văd că plagiaţi.

Votarea lucrărilor

Votarea se va face în a doua jumătate a lunii. Se votează prin poll, vot care valorează un punct, iar userii care doresc să critice, pot lăsa un comentariu în topicul de vot. În acest caz, votul lor va valora 3 puncte.
Concurenţii nu au voie să voteze sau să comenteze.

Pentru nelămuriri în legătură cu concursul, vă rog să postaţi în acest topic.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)