Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desene(nu prea reusite recunosc)

#1
voi arata careva desene facute de mine :pfiu:

1.[Imagine: image261o.jpg]

L-am desenat in 2 saptamani in timpul pauzelor la liceu cred ca singurul desen reusit :yes:

2.[Imagine: imgkt.jpg]

Prima tentativa de a desena ceva din mintea mea..(esuat):s:

3.[Imagine: image262u.jpg]

A doua tentatica de a desena ceva ..arata un picut mai bine :ha:<- iubesc emoticonul asta

ziceti o parere ^^...voi incerca sa desenez mult mai bine, ma voi stradui Smile
[CENTER][Imagine: rszfunnybyakuyapic1.jpg]
[/CENTER]
Voi domina lumea :ha:<-Imi place emoticonul ^^

#2
Bunaaaaa
Eu eu eu ..prima la comm
in primul rand desenele sunt reusite , dar stiu ca poti mai mult , dupa cum ai spus si tu este un inceput si recunosc ca este un inceput bun . Dar de ce nu desenezi si feteee ??
Primul desen = din naruto ... pe mine ma c-am sperie (o sa mi treaca *doua puncte D*)
al doilea desen e preferatul meu , asta chiar imi place , are o privire Ouf!
al treilea Ouf! ce ochisori are si el aici voi pune un emoticon chiar daca am promis ca nu mai pun 15 asa acum ma simt mai bine.
Despre chestia cu desenatul fetelor nu ma lua in seama ...eu una nu stiu sa desenez baieti ci doar fete ^_^
asa sper sa ma anunti cand o sa le pui pe viitoarele pentru ca presimt cao sa vina multe altele
bine c-am atat pentru azi , sper ca nu te-a deranjat cu nimic comentariul meu
bay-bay si succes in continuare * doua puncte * *

#3
@ nazrob nu trebuie să dai quote la toate posturile şi postul tău e spam

Revenind la topicul în sine, nu o să spun prea multe, însă mai ai de lucrat.

Desenele nu sunt epic fail, dar nu poţi spune nici că sunt extraordinar de reuşite. Cel din Naruto nu mi se pare atât de reuşit, pentru faptul că l-ai făcut după un anumit desen şi asta însemna că : ori îţi iese ca desenul în sine, ori nu îţi iese deloc. Din păcate, la tine vorbim despre a doua variantă. Sunt mai multe greşeli, pe care nu o să le menţionez, pentru că ţi le poţi observa şi tu. Totuşi, sunt de apreciat umbrele şi toate acele puncte necesare, se pare că eşti bine pus la punct cu... tehnica, dacă pot să zic aşa.

Stilul - văd că încerci să îţi faci un stil tipic manga/anime. Sfatul meu este să încerci să desenezi lucruri cât mai variate - atât după modele, cât şi din propria ta imaginaţie. Nu doar manga/anime models, asta pentru că te ajută să îţi creezi un stil propriu şi ... pur şi simplu te ajută să îţi dezvolţi stilul / îndemânarea în ceea ce priveşte desenatul.

Personal cred că cel mai reuşit desen din cele postate de tine este cel de-al doilea. Mi se pare că ai detaliile bine puse la punct şi l-ai desenat destul de bine, deşi sunt destul de multe erori, mi se pare cel mai reuşit. Poate şi pt. că nu am un model cu care să îl compar, în plus, chiar pare drăguţ gâtul, faţa, ochii, dar în special urechile. Probabil ai o mână pentru detalii. I like this.

În orice caz, baftă în continuare and all ^^

#4
Uhhh da nu sunt epic fail, sunt doar cam fail, in sensul ca sunt cam pline de greseli (desi no offence, fiecare trebuie sa inceapa undeva, nu o lua ca pe un lucru rau). Ideea e ca ai copiat fara sa intelegi ce copiezi, chiar si la alea originale, ti-ai format la un moment dat o parere ca sunt niste chestii care vin acolo in modul ala dar nu intelegi de fapt ce se intampla...trebuia sa te uiti in oglinda sa vezi daca tu arati asa cum arata desenul tau, ca tot o fata umana e. Prima greseala e legata de forma fetei, tu ai uitat complet ca oamenii mai au si schelet, partea de sus a cutiei craniene nu este CHIAR atat de lata fata de mandibula (la tine nici nu are mandibula de fapt), deci nu avea cum sa vina asa de tuguiat inspre barbie, nasul parca e asezat orizontal pe fata in loc sa fie o proeminenta, alea nu sunt urechi nici sa le bati, plus ca sunt si mult prea mici (spatiul pe care il ocupa o ureche incepe de la nivelul ochilor si se termina la nivelul bazei nasului), iar gatul, daca te-ai uita in oglinda, ai observa ca incepe de undeva din spatele urechilor X_X si nu e format din doua linii paralele, se poate reduce la forma unui cilindru (desi daca in desenul tau l-ai face de unde trebuie ar avea gat de taur lol, din cauza ca ai gresit proportiile fetei). Iar hasura....aia nu e hasura, sunt macaroane. Nu mai apasa pe creion in halul ala si nu mai desena 5000 de linii, sau macar fa-le usor si vino pe urma cu o linie decisiva. Dar ma rog pentru inceput nu arata chiar asa rau, sunt greseli pe care le face mai toata lumea asa ca nu te lasa prea impresionat de ele, incearca sa le corectezi.

Uite un tutorial bunicel pentru fata: http://omu.kuiki.net/face01.shtml

good luck drawing
//---Change the scheme! Alter the mood! Electrify the boys and girls, if you'd be SO kind!---//

[Imagine: war-sig-2.jpg]

~~~Grindin' mah bears... grindin' mah bears... Oshi*splat*~~~




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)