Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Desene...desenute...

#1
Hello Evrybody^^
M-am decis sa postez si eu cateva dintre desenele mele, mai intai detoate vreau sa va anunt ca sunt incepatoare, nu sunt asa de bune22 [la 13 ani ai mei5]. Alta chestie, scuze pentru calitatea proasta >.>, fara doar si poate, desenele :-l. Doar 49

Fata & Baiat <---Asa de dimineata mi s-a pus mie pata sa fac un desen dasta -.-''

Rose <3<---Primul meu trandafir ca lumea 4, dupa 2 ore de lucru la el...

Girl 1<---Pff, prima mea fata anime...Mainile nu au iesit asa de bine>.>

Girl 2<----Nu stiu ce sa spun despre desenul asta 22 l-am gasit printre celelalte

Criticati 19




[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#2
Hello :]
Primul desen mi se pare reusit, imi plac margelele de pe fond. Ar fi trebuit mai rotunde, unele sunt turtite, altele sunt O.K
Al doilea. Imi place trandafirul, e jos palaria, umbrele sunt unde trebuie. Mie nu mi-a iesit nici un trandafir atat de bine ca a tau. Il adoor <3
Acum Girl 1. Pai...un umar e patrat iar altul rotund, mainile nu au iesit prea bine dar sunt destul de ok. IN rest mi se pare ca e bine.
Imi place muult desenul 4 Vad ca si aici sunt umbre unde trebuie.
Succes in continuare si sa stii ca ai talent 3
[Imagine: tumblr_liivkm1jeW1qe6oyyo1_500.gif]

#3
Ce pot sa spun e ca mai ai de lucrat.


Primul desen : La semnul feminin, crucea mi se pare stramba, la fel si cercurile la ambele semne si ca sa fii iesit bine trebuiau respectate niste reguli de axonometrie(e mai simpla). Desii desenele sunt in acelas plan, observ ca la semnul masculin nu se vad celelalte 2 planuri. Trebuie putin studiata treaba Smile.

Al doilea desen: imi place, e un trandafir dragut, mai mult nu pot zice.

Al treilea desen: sper sa nu te superi, dar e putin cam stramb trunchiul. Sunt niste reguli, pentru a desena persoane intregi si le poti gasii pe internet. Sunt foarte simple.

Al patrulea desen: chiar imi place, imi exprima ceva, imi exprima frumusete intr-un stil original. Al tau. Imi da senzatia ca ti-ai lasat amprenta asupra lui.

Iti urez succes la desenat si sper ca nu am comentat in prostie, dar nu am vrut sa fiu lingusitoare, ci sincera. Smile Si sa nu te lasi de desenat.

#4
Va multumesc pentru comentarii scumpele mele hug Scuzati-ma ca nu sunt un geniu 9 dar am doar 13 anisori, iar chestile legate de anatomie abia anul asta le invat, vorbesc la desen. Am mai adus cateva, adica le-am selectat pe cele mai bune...deci...

Ochi verzi <3

Sirena...[Ma rog, animat vorbind]

Desen fara sens21

Single in my scary life...----> So, stilul SasuSaku, dar, scuzati mainile, stiu ca nu arata bine dar nu stiu, parca arata mai bine asa39, pararea mea.

Atatea 65
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#5

Hey4 am dat si eu pe aici...
Foarte dragute desenele
Ai talent la desen Cu mai multa munca cred ka o sa faci niste desene incredibile :pls:,
:X nu ka nu ar fi deja21
Imi plake primul desen cu ochii verzi este superb,cred ka ti`a luat ceva timp sa il faci nu`i asa?
Dar a meritat8
Bafta si la celelate desene! pwppupic
[Imagine: 15yjabr.jpg]
The Day I will STOP lovin` you,Is the Day I close My eyes FOREVER ! >.<


#6
I hate when people do this. I don't wanna be the bitch, but I've gotta say it: un desen incredibil din punctul cuiva care deseneaza/picteaza va fi la un nivel mult mai ridicat decat un alt desen "incredibil"", analizat de catre un ochi strain, al cuiva care nu activeaza in zona asta. Incetati sa mai bagati in cap desenatorilor ca sunt supermegaultra...insert adjective here xD[I don't know, like... skilled] cand nu e cazul(da, paranteza lunga, scuze pentru asta); motivul: vor fi neplacut surprinsi cand vor da de un alt nivel, cum este cel intalnit pe deviantArt - well, first of all, amazed at the artworks, but after all, rather disappointed. Stiu ca nu e la fel de usor de aprecat un desen cand nu o faci foarte des, dar nu poti sa bagi inimioare si alte exagerari pentru ca nu ajuta prea mult, mai ales cand nu e cazul.

Nu ai niste desene incredibile, insa ai potential si imi dau seama ca si desenele postate s-au realizat prin munca. Voi reveni pentru a critica desenele mai tarziu, cum pot si eu, astfel incat sa te ajut putin. Smile

Oricum, spor la desenat, si nu te da niciodata batuta!
[Imagine: 45745hrd.png] <- Thanks, Arya!
Drawings
Deviant stuff

#7
Vai! :XX:X: Minzy desenele tale sunt absolut magnifice! Nici nu imi vine sa cred atata talent? Cum de nu ai fost data pe Pro TV? Sau nu mai bine pe Fashion tv? ia zi! Ia zi?? :X:X: Sa mai pun.

21 mor de ras la comentariul meu. Asa revenind la realitate.Maria sunt deacord cu tine. Linguseala ma da pe spate. :X x1000 de emoticoane si pupaceli. Un critic adevarat unde gasesti? Ma linistesc...

Asa ^^ Minzy eu cu tine nu am nimic. desenele tale sunt la fel ca toate desenele la varsta ta si ceea ce poti face tu este sa le imbunatatesti si sa devina cu totul altele. Desenele nu sunt clare din cauza camerei si le da paginilor un evect 'blur' foarte aiurea. Voi comenta in mare caci e ora 23 aproape si imi e lene sa caut tutoriale si tot restul. Ma bucur ca desenezi si continua asa.
Pentru ca eu nu pot sa iti dau tutoriale acum..haide ca iti dau.
Pentru ochi: http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2010/0...ikariz.jpg
Sunt n modele de ochi. Ma gandeam sa fac si eu niste tutoriale 39
pentru sirene: http://fc06.deviantart.net/fs48/i/2009/2...se3118.jpg
pozitii de sirena o coada frumoasa.

Sper ca sunt bune deocamdata. Eu iti zic spor la desenat si poate or sa fie mai clare pozele.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#8
Bun, Minzy, am revenit... intr-un final, hehe.

Pentru cei 13 ani ai tai desenezi destul de bine, ai toata viata inainte sa inveti si, mai ales, ai gimnaziul in fata... si banuiesc ca si liceul s-ar pune ca perioada mai putin solicitanta - lol, pentru mine scoala n-a fost niciodata "putin stresanta", insa e evident ca nu toata lumea e asa. Smile

Dupa cum spuneam, te descurci binisor, se vede ca esti incepatoare, insa cred ca ai talent; de asemenea stiu ca, in timp si prin exercitiu, vei progresa.

As vrea sa-ti atrag atentia sa nu uiti de umbre. Drept indrumari generale... ei bine, uita-te in jurul tau si observa cum sunt pozitionate umbrele, daca vrei poti cauta tutoriale pe internet, unele sunt cu adevarat folositoare; joaca-te cu creioanele/culorile pe care le ai, imbina-le cum iti place si invata sa potrivesti totul. Uite un tutorial pentru cand te vei apuca de culoare: http://purplekecleon.deviantart.com/art/...-184642625

In privinta desenelor in grafit, nu mai folosi creion HB peste tot - banuiesc ca asa faci, ci cauta unul mai moale, de preferat ar fi sa lucrezi cu mai multe - eu folosesc 2B pentru ca mi-e lene, insa per ansamblu il recomand. Smile
[Imagine: 45745hrd.png] <- Thanks, Arya!
Drawings
Deviant stuff

#9
Va multumesc pentru critici si incurajari >;D< si scuzati-mi lipsa prelungita dar nu am mai avut timp sa desenez liber si chiar nici nu prea am avut chef, din cauza scoli ofc...

So...

Desenut micut si dragut pe cartea de biologie =]]

Desen pentru un concurs la scoala, capul e mai mare decat corpul =]]

Desen fara sens, ca deobicei, facut la telefon =]]

Animalute ;o3

Atat ^.^
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#10
Huh, nu am mai trecut de ceva vreme pe la Fan Art deci revin în forţă o.o [ liceu' ăsta ] .

Elz, vreau să şti de la început că nu am nimic cu tine şi că acest comentariu este pus ca să te ajut să te îmbunătăţeşti.

M-am uitat peste desenele tale şi sinceră să fiu nu sunt chiar aşa de 'magnifice'.
Dacă pui un desen pe un site, pe reţelele de socializare etc trebuie să ai grijă ca amănuntele să fie perfecte. Şi chiar dacă nu, nu te-ai simţi mai mândră de tine dacă le-ai face frumoase şi dacă nu le arăţi cuiva ?
Calitatea imaginii lasă de dorit. Eu presupun că tu faci pozele seara sau undeva unde nu e lumină. Încearcă să le faci lângă fereastră sau undeva ca să pui în valoare desenul.
Portretele pot să spun că nu sunt punctul tău forte o.o Mie sincer, nu îmi plac. Nu vreau să crezi că sunt ceva răutăcioasă care nu are ce face şi îţi comentează ţie desenele . Pentu că nu sunt. Dar fiind la artă, ţi se dezvoltă imaginea vizuală şi critici un desen, o pictură, un peisaj din aer liber sau un obiect simplu cu alţi ochi decât o fac ceilalţi.
Îmi place însă că deşi nu ai desene chiar aşa ' fantastice ' continui să încerci. Asta chiar apreciez. Continuă tot exersând, pentru că fără exerciţiu nimic nu iese în viaţă.

Ţi-am lăsat acest comentariu pentru că nu vreau să îţi faci impresia că eşti o desenatoare perfectă şi să te întâlneşti în viaţă cu cineva care are experienţă de cauză şi să te trezeşti brusc ca şi izbită de un zid de părerea persoanei respective.
Iar pentru cei care o copleşiţi cu laude, ce ar fi să îi mai spune-ţi şi adevăru. Nimeni nu e perfect şi cred că Elz ştie asta bine.

Eu îţi urez succes şi răbdare în continuare. O să ai nevoie. pupic




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)