Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va plac desenele?
Da
36.36%
4 36.36%
Nu
63.64%
7 63.64%
Total 11 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Desene care nu au inceput

#1
Eu sunt incepatoare ( Nu sunt chiar varza la desen dar nu le fac mereu bine. Conteaza starea de spirit.), eu sunt adepta schitelor dar o sa va arat si niste desene in tempera.
Nu stiu cat de frumoase sunt astea dar pe parcurs va promit ca o sa fie mai bine.

http://iassai.sunphoto.ro/Desene_facute_de_mine ( sunt pe sun)

#2
Ptu inceput pot sa-ti spun nu multe!
Adica ai si ceva bun, in orice caz nu excesezi cu culoarea...si nu priveste tipator<<Asta e bine!
dar sunt in tempara? sau acuarela?O.O
Poza cu calul..pai, e ceva in stilul povestilor>>harap alb4! Imi plac culorile de pe fondal, in a doua imagine..^^
gammbate novice!!!!
Astept ceva nou cu progrese!

#3
Uite-ma si pe mine aici. Deci iti spun de pe acum. Voi fi dura cu tine. Cu mult mai dura decat .... aaa... Mitch.

Primul desen - Nu inteleg absolut nimic din el. Ori trebuie sa ma binoclez eu mai bine ori nu e ceva in regula cu desenul. Ei bine eu vad acolo doar niste linii trase aiurea. Eu am o micuta idee cu cea ce ai fi vrut tu sa pictezi acolo, dar ar dura cateva ora ca sa ti-l refac. Cand pictezi pune mai putina apa si mai multa culoare, astfel culorile vor fi cu mult mai stridente. Daca ar fi sa dau o nota desenului, i-as da un 6 cu indulgenta

Al doilea desen - Nici nu se poate numi desen. E un esec total. Cand aveam 9 ani desenam mai bine decat atat, sincer. In primul rand calul e desenat foarte prost. Picioarele din fata sunt cu mult, prea mici decat cele din spate. In al doilea rand muntii aia mie mi se pare ca mai au putin si cad. Calaretul ala fara maini si fara picioare mi se pare un extraterestru, sincer. Si in primul rand , cand pictezi nu mai lasa puncte albe...sau cum sa-ti explic eu tie. Cand dai un fond trebuie sa faci in asa fel incat sa nu mai existe pete de culoare alba nu? Ei bine aici am vazut o multime. Ori nu e terminat desenul [de care sunt sigura] ori nu stii sa desenezi, fara suparare. Nici macar nu are logica desenul asta. Ajunge "calul" ala pana la munti? Si chestia aia de dedesuptul lui ce-i? Cati ani ai fato? Daca as da o nota acestei lucrari, i-as da un 10. Daca as fi cea mai proasta profesoara. Asa ca iti dau un 3 cu indulgenta.

Al treilea desen - La fel ca si celelalte. Tot un esec. Am vazut muulte greseli. Piciorul stang este prea mare si are mai multa culoare decat celalalt. Cand dai cu o culoare fa in asa fel sa fie uniform, Asta am observat la desenul asta. Rozul ala e dat pur si simplu aiurea. Cred ca nu ai avut ce face cand te-ai apucat de desenul ala sincer. Floarea aia cred ca ai pus-o acolo doar de aspect. Vad ca l-ai facut cu creionul. Sincer mi-ar iesi de 10 ori mai bine chiar si fara. Cand faci cu creionul mai intai, este mult mai usor, doar colorezi si gata. Dar la tine e..e... n-am cuvinte. Si chiar daca as avea nu ar fi de lauda. Ar mai fi multe de spus pentru desenul asta, dar nu am dispozitia necesara acum. Nota pentru desen este 4.

Al patrulea desen - Nu inteleg deloc ce ai vrut sa faci aici. Cred ca ce ai facut tu acolo ai vrut sa fie o cascada sau ceva de genul asta.... Aceia doar imparte foaia in doua, nimic mai mult. Primul si singurul lucru la desenul asta, imi place cum ai desenat muntii aia din spate, atat, chiar daca si eu sunt facut intr-o maniera deplorabila. Dar nu te astepta ca si tot desenul sa fie stralucit datorita muntilor alora.
In rest totul imi provoaca nimic mai mult decat scarba, scuze ca suna asa, dar asta este. Florile alea sunt desenate pur si simplu deplorabil. Culoarea e extrem de spalacita. Nici nu se deosebesc frunzele florii si iarba aia. Bradul ala mie mi se pare ca e facut la misto. Nota pentru desen este 2.

Nu mai corectez ca deja m-am enervat destul. Dupa mine desenele astea tu le-ai facut la misto. Desene de gradinita, asa le poti spune. Asculta sfaturile mele, astfel vei primi de 10 ori mai dure decat ale mele, daca nu te mai perfectionezi.
[Imagine: Hm757.png]





#4
Acestea sunt desene mai vechi. Nu mai stiu sa deseniz deloc, inainte stiam mai bine. Eu desenez frumos doar cand vreau cu adevar, cand sunt plictisita nici ca-mi pasa.
| Inna | iti multimesc ca mi-ai dat sfatusi si astept desenele editate ( la prima sa nu te deranjezi ca nu are rost, nu o sa-ti dai seama ce am facut acolo).
Mitch sincera sa fiu cred ca sunt in tempera, asa cum am spus sunt mai vechi desenele. Si multumesc ca ai trecut pe aici.

Noile mele capodopere (de pe sait sunt noi ca sunt facute cred ca de acum 100 de ani 24 )
http://iassai.sunphoto.ro/Desene_facute_de_mine_II

#5
De când am promis editu` ăsta -.-"

Aşa. Îţi voi spune mai pe scurt ce vreau să comentez. Acum nu voi purifica toate desenele, pentru că nu prea am timp. Nici nu o să te laud, doar că comentariul va fi mai scurt şi .. na vei vedea.
Dă ăstea am făcut şi eu la şcoală în clasa a4a. Nu spun că nu sunt bune, dar oricum sunt mai bune decât primele. Am observat la ultimul desen că ai conturat mai întâi cu creionul şi apoi ai pictat. Nu spun că e greşit, dar încearcă după ce se usucă desenul să ştergi urmele de creion. Se vede cam ... `` naşpa ,, Îmi place că foloseşti culori multe şi că le aşezi potrivit în pagină ^^

Cam atât am avut de spus. Momentan sunt de mână cu iepuraşul din Alice ion Tara minunilor, deci nu mă deranjaţi -.-"
[Imagine: Hm757.png]





#6
Sper ca acestea o sa va placa mai mult, nu prea stiu ce sa fac. Nu am avut foarte mult timp, poate si aceasta este cauza pt. care nu ma mai pricep. Dar sper ca de data asta sa multumesc mai bine critici. Fara alte lungimi ale discursului asta, va prezint cu mandrie ( mai degraba rusine) desenele mele:
http://iassai.sunphoto.ro/Desene_facute_de_mine_III

#7
Hm, am trecut si eu pe aici, fiindca mi-am zis ca ai nevoie de niste sfaturi. Ma voi lega in special de ultimele desene. In primul rand pe tine nu te prea ajuta scanerul, ultimele desene nu prea inteleg mai nimic din ele, se vad in ceata. In al doilea rand nu iti dai deloc interesul pentru desenele tale, iar asta se observa foarte usor. Incearca sa desenezi atunci cand ai chef, cand esti relaxata s.a.m.d, nu atunci cand esti obosita, cand nu ai chef de desenat, fiindca daca alegi a doua varianta, va iesi un dezastru total, asa cum a fost si in cazul acestor desene. Ca design, rochiile sunt destul de interesante, doar ca nu prea ai avut o viziune clara despre cum ai vrea sa iasa. Acum, in legatura cu desenele in care sunt reprezentati oamenii. Incearca mai intai sa lucrezi la proporti, si anume ochii incearca sa ii pozitionezi la aceeasi ''inaltime''. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. So, aminteste-ti ca aceste critici sau sfaturi sunt pentru a te imbunatatii, nu pentru a te critica pe tine.
[Imagine: j5atg3.png]


#8
buna, am vazut desenele si am zis ca trebuie sa comentez eu cva..pana la urma nu am facut asta de luni bune 39

primele pe care le voi comenta sunt cele din al doilea post: Nu te supara dar sa sti ca asa ceva poate sa faca oricine, era faza cu pune niste culoare pe acolo indoaie foaia, desfa-o si gata ...uite un fluture... scuza-ma cati ani ai? 39 cred ca asta faceam pe clasa a 2-a parca... atunci aveam scuza varstei pentru a le numii desene dar acum , nu

acum primele desene postate, primul desen : Nu inteleg o iota; ce ai incercat sa redai acolo? E... ceva! Dar oare ce?!
Al doilea desen cel cu printisorul fara picioare: daca tot l-am numit asa se discutam pe tema asta... Unde sunt picioarele? O.O" e interesant si cum una din maini nu are degete iar cealalta nu exista, hamul calului e mana in desenul tau o_O... in legatura cu picioarele calului cele din spate sunt mai lungi decat cele din fata iar felul in care stau ... aolo bietul animal... cred ca vad si niste copite sau nu... sau poate da... desenul imi da dureri de cap 21... lipsesc parti ale corpului ( cred ca incercai s ale ascunzi ca sa nu mai stai sa le desenezi) altele sunt prost
facute...defapt toate sunt prost facute
Al trei-lea desen : e un fel de iepure sau castor sau ala din reclama de la colgate78 nu conteaza ideea e ca are o pozitie nenaturala gatul e prea gros pentru asa un corp, picioarele prea scurte si cracanate

si in cele din urma, cele din ultimul post cred ca sunt rochii? lamureste-ma si pe mine te rog ca nu imi dau seama. sunt rochii sau stai cred ca aia e o vaza? daca sunt rochii imi pare rau sa te dezamagesc dar nu ai nici o naima. Cand desenezi o rochie ca sa iti fie mai usor ai nevoie si de "cineva sa o imbrace" ca sa fie pe intelesul tuturor ... o rochie se bazeaza si pe forma corpului cuiva. cutele la tine sunt inexistante ...forma e jalnica ...

ca si sfat: Exarseaza pana nu mai poti daca pe bune vrei sa faci ceva
nu ai mana formata inca, desenele tale ma duc cu gandul la gradinita si clasele mici
culorile sunt ... pfff invata sa nu mai depasesti conturul ...lucreaza mai curat si uitate la multe tutoriale ...poate inveti ceva :dead:
[Imagine: 2m2b9sn.gif]
*Sebastian Michaelis*

Black Butler

[Imagine: bj7bc6.jpg] [Imagine: a4n0w2.jpg] [Imagine: s3oiv5.jpg]
[Imagine: 168impv.gif]

...A Demon*...And A Butler






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)