Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dementa?

#1
Un academician din America [ despre care puteti citi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Eric_Pianka ] , este noul apologet al dementei; pe langa faptul ca el recomanda punerea sub acuzare penala a "iresponsabililor " care fac mai mult de un copil si propun adoptarea in USA si Europa a unei legi similare cu cea din China pe tema limitarii numarului de copil la maximum 1 per familie, acesta a mai spus ca daca vrem cu adevarat sa existe protectia mediului in lume, deci sa conservam natura, 90% din populatia globului trebuie sa dispara. Tipul a si zis ca asta se poate rezolva cu o mutanta a virusului Ebola; Pianka a fost acuzat si de faptul ca, ca biolog, a oferit teroristilor metode de a rari oamenii. el nu a vrut sa faca asta evident. asa cum cosmin a scris mai sus, Pianka a spus ca omenirea reprezinta o biomasa uriasa, si dpdv a bacteriilor cauzatoare de maladii este substratul perfect. este nevoie doar de o mutatzie sau…o hibridizare, care se poate face oricand, pe cale naturala…deci sa ne asteptam la asa ceva
Cititi pe larg aici :
http://urbanviorel.ro/2009/03/22/ati-auz...t-dezaxat/
Aceste informatii ole-am luat de pe : http://www.urbaniulian.ro/2009/03/22/dem...b-acuzare/

Tipu asta Pianka se babzeaza destul de mult pe ideiile hitleriste, adica:
->oricine din rasa inferioara: prosti, idioti, bolnavi mintali trebuie anihilati
Ma rog, e o mica baza, daca 90% din populatia terestra ar fi anihiliata inseamna ca doar cei inteligenti ar ramane vii.
Tipul e maniac, foarte, desi nu este primuol care spune ca un genocid este o solutie pentru supravietuire, voi ce credeti?
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#2
In general nu pa pricep sa comentez chestii de-astea, sunt cam pe dinafara. ^^ Dar tipul asta cam exagereaza, dupa parerea mea. I mean, si eu detest unii prosti dar cine sunt eu (sau el, in acest caz) sa hotarasc cine ramane si cine pleaca? Si in plus, care e faza cu bolnavii mintal? Ei ce vina au, ca s-au nascut, sau cum? Asta vrea el sa zica? Sa nu mai fie nascuti copii de frica ca o sa fie bolnavi mintal si o sa-l frustreze pe el?
Si, cum ai zis, Ich., se bazeaza pe ideile hitleriste. I se pare lui ca era mai bine atunci? Parerile se-mpart, si totusi... Nu mi se pare ca se pot compara doua astfel de lucruri; avantaje si dezavantaje au fost intotdeauna.
Si chestia aia cu punerea sub acuzare pentru darea de nastere a mai mult de un copil... Inteleg ca suprapopularea este o problema, dar mi se pare exagerata. Daca cei care nu vor avea astfel sansa sa se nasca (ce ciudat suna :-s ) ar fi fost defapt mari genii care ar fi gasit o solutie rezonabila pentru aceasta problema? Sau stiu eu, mari artisti, sau doar niste oameni buni, orice...

Stiu ca nu am o logica buna, dar asta e parerea mea.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)