Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Deliver me from death

#11
[center]Deliver me from death
Chapter 5
Sakura Haruno

Inca ma gandesc la spusele brunetului . Ma iubeste ? Poate minte ca un caine si vrea sa se joace din nou cu mine sau , chiar imi zice adevarul . Nu stiu ce sa mai cred , el , nu este un om pe care te poti baza si asta ma face sa cred ca minte . De ce sa-l ascult si sa pun botul la minciunile lui ? De ce sa fac eu mereu aceeasi greseala ? Nu ! Nu mai vreau , m-am saturat ! Nu o sa cred ce-mi zice , nu o sa-l ascult si nu o sa ma las dusa de aberatiile lui . Pentru el , e prea tarziu , nu-l mai pot ierta .


Imi afund capul in perna asta infecta si las frau liber lacrimilor . Dar nici sa plang nu am voie , pentru ca ”dragele” mele colege imi interzic . De parca ar fii sefele mele . Acum le aud , se strang in jurul patului meu si urmeaza sa explodeze . Au inceput deja . Arunca in mine numai injuraturi si din cand in cand mai baga si o huiduiala . Si daca vad ca nu dau nici un semn de viata , incep si loviturile . Nu stiu cine , dar ma ia de gat si ma arunca pe jos . Celalalte incep sa rada in timp ce picioarele lor isi bat joc de trupul meu . Sangele , apare si el , la inceput putin , in coltul gurii dar apoi dupa nenumarate lovituri incep sa tusesc cu sange . Asta sa-mi fie sfarsitul ? Inchid ochii si astept si alte lovituri dar fetele ma ridica in sus si ma baga printre grati . In locul in care eu am fost batuta pun o alta fata si incep sa urle . „ Hei , gardian , avem un evadat ! Vino repede , ne-a batut colega !” Ce ! Eu nici nu sunt brutala ! Nu am batut pe nimeni si nu am iesit singura din celula . Daca eram putin mai grasa probabil nu aveam loc printre grati , dar de , scheletele au loc pe oriunde . Acum sunt cazuta pe jos in asteptarea gardiencelor . O sa ma casapeasca si ele putin apoi vor reintra ”X colegele” . Aud o alarma care-mi piuie in ureche si vad mizerabilii bocanci ai paznilor cum vin spre mine . Ma ridica in sus apoi spun ce detinuta sunt si –mi zice sa vin dupa el . Crede ca pot merge , ei bine se inseala . Merge ce merge pana cand tresare si crede ca am fugit dar ma vede jos si se linisteste . Vine si ma ia in brate apoi ma arunca in ultima celula . Am fost oaspete a multor celule , dar asta pare a fii cea mai urata gazda . Doar o raza de lumina imi spune ca nu sunt singura aici si dezvaluie chipul celui care ma va tortura .

Zambeste pervers iar ochii lui verzi imi zic ca are planuri mari cu mine . Tipul pare dragut la prima vedere dar cu timpul imi voi da seama ca nu e asa . Adica , e doar o presupunere care se pare ca va fii convinsa curand . Se apropie de mine si ma intreaba senzual ce rele am facut . Deci sa inteleg ca detinutele neascultatore sunt aduse aici si le face cheful acest baiat . Interesant mod de tortura , in unele cazuri . Sunt detinute c***e , care isi inchipuie ca primul lucru care il vor face cand vor iesi de la parnaie va fii s**ul , iar altele care nici nu vor sa stie de asa ceva . Eu ma numar printre a doua categoria , deci asta da tortura . Vine langa mine si imi mangaie fata apoi se repede si ma saruta brutal si apasat . Se pune peste mine si incepe ploaia de saruturi .


Nu scapa nici un centimetru nesarutat apoi imi da jos si ultima zdreanta si se pregateste sa ma patrunda in forta . Chiar cand sa intre in mine apare Guren si ma salveaza . Il ia pe roscat de pe mine si ii zice sa nu-i mai faca asa ceva ca altfel o pateste . Ca un netot zambeste pervers si o ia in brate apoi ii pune mana pe fund si o inteaba daca vrea sa faca pe puscariasa . Guren se infurie si ii da un pumn de-l azvarle in zid . O dara de sange apare in coltul gurii si acelasi zambet pervers i se posteaza pe fata . Cred ca altceva nu stie . Polistista vine la mine si ma ajuta sa ma imbrac apoi ma pune pe patul suprapus si pleaca .
-Puternica , tipa . O cunosti ? Hei , ce-ai patit , te-am suparat ? o nu , spune-mi ca nu vine la mine .
Era bine doar sa vina caci se pune langa mine si ma strange la piept . Ma simt oarecum in siguranta dar sper ca nu mai are ganduri necurate . Ma las in voia somnului si a viselor in timp ce ochii mi se inchid incet .

*******************Dimineata******************

-Hei , trezirea ! Hai somnorici e dimineata ! af , urasc momentul asta al zilei .
Mereu cu el incepe fiecare zi si mereu imi spune ca urmeaza si alte momente de tortura si mereu numai tortura si tortura . Ma scol lenesa din pat apoi il imbratisez pe roscat multumindu-i ca nu a profitat de mine aseara . Zambeste si-mi spune ca poate sa profite acum . Ma ia de talie si ma apropie mai mult de el apoi imi saruta gatul dar si de data aceasta e intrerupt de o alta gardianca .
-Hei , tu ! Detinuta 007 , Sakura Haruno ,ai primit un pachet ! astea fiind spuse imi da pachetul si pleaca .
Si , iata-ma . Aici in fata acestui pachetel , cu ochii cat cepele si curioziatatea intinsa la maxim . Pe el este pus un mic biletel care-mi spune ca e de la Sasuke . Il deschid si un papitoi sare in sus si tot spune „Fraiero , fraiero , fraiero .... ” . Dar il arunc de toti pereti si tace in sfarsit . Ce idiot , cum zicem , ma mintit . Las capul in jos si vad inca un biletel . Il iau de jos si vad o scrisoare in care scrie ......


„ ... Ha , ha , ha ! Sper ca ti-a placut papitoiul , adica cui nu i-ar place ? Fetito , esti o fraiera daca ai crezut vreodata ca te voi iubi . Iti zic eu never ever ! sa-ti intre bine in cap . Daca crezi ca vreau sa fii iubita mea si ca-mi pare rau pentru ce am facut te inseli amarnic . Niciodata nu am simtit nimic pentru tine si nu-mi e rusine sa o zic . Nu te iubesc ! Esti cea mai naiva femeie din lume . Chiar daca iti place sau chiar daca nu , asta esti scumpo , o femeie naiva , fara creier care imi crede aburelile . Stii , m-am distrat mintindu-te si uita-te , ca tu m-ai distrat . Ei bine , iti multumesc pentru momentele frumoase si alea mi-au placut dar cred ca tie nu-ti prieste aceasta scrisoare asa ca tot eu ma simt bine . Daca tu suferi eu ma simt extraordinar , deci contiunua sa te simti prost . Pai , mult noroc in continuare si ne mai auzim ... ”


Stiam ca nu ma iubeste dar , scrisoarea asta mi-a demonstrat ca ma uraste . Roscatul imi ia scrisoarea din mana si o arunca afara apoi ma imbratiseaza si-mi zice ca-i pare rau . Ii accept imbratisarea si ii arat durerea care o simt prin lacrimi sincere de iubire . Sunt de iubire pentru ca il iubesc pe Sasuke ! Am zis ca nu-l mai vreau , ca-l urasc dar , in acelasi timp simt ceva pentru el , ceva frumos dar el nu intelege asta . Chiar daca il iubesc nu-l pot ierta , nu o sa-l iert niciodata .
Pana la urma baiatul asta e o companie placuta . Inca o gardianca ne strica momentul si-mi zice ca am o vizita . Refuz sa merg si ii zic ca oricine ar fii , poate sa plece . Din nou Sasuke ma viziteaza pentru ca gardianca continua sa insiste . Roscatul se rasteste si ii zice sa plece odata . Femeia tresare usor si pleaca . Il strang si mai tare in brate apoi il intreb cum il cheama . Sabaku no Gaara , interesant nume .


Aud zgomote care vin de afara . E o lupta , cineva s-a infuriat . Dar zgomotele se apropie de mine si sunt tot mai aproape , iar celula este deschisa si Gaara luat la bataie . Sasuke este acel om furios , care nu se poate controla . De ce se lupta cu roscatul ? Nu cred ca e invidios , nu are cum , doar mi-a zis ca ma uraste . Ma dezmeticesc si il dau pe Sasuke afara apoi il duc in sala de vizite . Ne asezam la o masa si il intreb ce avea de gand .
-Pai , vezi ... am auzit ca nu vroiai sa vi pentru ca erai ocupata cu un anume roscat si atunci mi-am iesit din fire ! o , serios , atunci nu inteleg pentru ce mi-a trimis cutia aia .
-Aham ! Si ce-a fost cu „Fraiero , fraiero ...” ? Ai vrut sa vezi daca-mi pasa , sau daca plang sau ce ?
-Nu ! Sakura , eu ti-am trimis bomboane , flori si un urs foarte mare nu ... fraiera ? mda poate il cred , poate , nu .
-Da , da ! Pana te hotarasti ce mi-ai trimis si pana cand nu esti sigur ca nu ai visat ceva , sincer , nu ma mai vizita !
Plec si de data asta lasandu-l cu ochii in soare apoi ii spun unei gardience sa nu-l mai primeasca ca vizitator .

Imi pune catusele si ma duce la celula apoi ma arunca inauntru . Roscatul ma intreaba ce s-a intamplat si ii zic ca nemernicul ala , abereaza in continuare . [/center]
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#12
heloooooo
A aparut capitolul, ce bine. Descrierea aici e mai buna, am simtit durerea Sakurei. Dialogula fost bun, cel mai mult mi-a placut replicile lui Garra, enervante si totusi interesante. Actiunea parca s-a grabit la final, abia am conștientizat cand a aparut Sasuke si s-a luat la bataie cu roscatul. Ce nebun este Naruto, si-a batut joc de Sakura prin cadou. Acum Sasuke are si mai multe probleme, iar nu doreste decat sa se impace cu ea. Dar de ce a facut asta Naruto , cu ce-l ajuta pe el daca Sakura nu este cu Sasuke ?

:bye:

#13
Hello>:D<
Am terminat de citit:>.
Deci iti zic asta pana nu uit: faza mea favorita la care am ras a fost asta: " Acest sentiment e foarte urat si nu-l doresc nimanui, nici lui Sasuke, lui ii doresc moartea si atat. " :)) Deci chiar a fost amuzant. Sa revenim la lucruri seriose. Ideea e interesanta sa stii:-?, chiar ma intreb cum se termina. Titlul suna bine. Actiunea nu e grabita, zic eu;)). Descriere ai din si dialogul e chiar ok. Ce m-a deranjat este esteticul textului. Ai cateva greseli de tastare, din graba ce-i drept, dar trebuie sa le corectezi pentru ca deranjaza cititorul. Nu zic ca eu nu gresesc:-j, dar ai zis ca vrei sa fiu dura. Sa vedem ca mai e. Aaaa, da, mi-am amintit. Trebuie sa lasi [space] doar dupa semnele de punctuatie, nu si inainte. Si capitolele Sakurai sunt cam lungi dupa parerea mea, dar asta cred eu despre toate capitolele mai lungi decat ale mele:)). Cam atat am de zis si sper ca ma anunti cand pui nextu`:*
:bye:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#14
[center]Deliver me from death
Chapter 6
Sasuke uchiha


Nu-mi pot da seama cu ce am gresit . Si faza cu “Fraiero , fraiero…” , ma deruteaza si mai mult . Eu nu i-am scris acele cuvinte . Ma asteptam sa-mi multumeasca si sa-mi spuna ca-i place ursuletul sau ca bomboanele au fost delicioase , insa , mi-a tipat in ureche si am suparat-o si mai mult . Nu inteleg unde am gresit . Adica , am scris acea scrisoare cu cele mai pure si sincere cuvinte ale mele , le-am ales cu grija , scriindu-le mai apoi . M-am straduit sa fiu cat de convingator posibil . Am vrut sa simta sentimentul pe care l-am pus pe acele pagini . Oare unde am gresit ?

Aceasta intrebare ma chinuie non-stop . Nu pot sa gasesc un raspuns , oricat de mult as nascocii prin capul meu . Parca am mii de semne de intrebare in cap , care zboara incontinuu si nu-mi dau pace . Cu ce as fii putut gresii ? Scrisoarea a fost impecabila , cadourile frumoase ... . Sa nu-i fii placut continutul micului plic ? Sa ma fii inteles gresit ? Sa fii crezut ca e inca o minciuna inventata de mine ? Oare ce a gandit prima oara cand a citit acele randuri ? S-a simtit mintita sau iubita ? Stiu cat am facut-o sa sufere , dar acum regret . Mi-am cerut iertare , vreau sa-i dovedesc ca imi pare rau . Nu pot sa nu ma gandesc la ea . La cata suferinta i-am provocat , cat de mult am dispretuit-o . Cum de nu mi-am seama ca scumpa mea rozalie este unica ? Of , alte intrebari , la care nu se vor descoperii vreodata raspunsuri . Incerc sa le alung si sa le las departe , puse intr-un cui din coltul inimii mele . Nu stiu cat de bine reusesc , pentru ca mai intalnesc cateva ici-colo , dar am mai eliminat din ele . „Cu ce am gresit?”Aceeasi interogatie ma sacaie , si imi izbeste inima de o mie de variante . Care o fii cea adevarata , daca nu aleg ce trebuie si fac alegeri gresite , pot sa ma fac si mai mult urat de Sakura . Si nu am doar patru variante , asa mi-ar fii usor sa-mi dau seama de adevar , insa , am mii de posibilitati . Gandurile si emotiile care ma scaparau cu duiumul , dispar brusc la auzire unor sunete ciudate .


Cand ma trezesc din presupuneri imi dau seama ca acele zgomote erau de fapt soneria telefonului meu . Il scot din buzunarul jachetei de culoare neagra si raspund ca de obicei cu un simplu „ Da ! ” . Este Naruto , cel mai bun ptieten al meu . Ma intreaba cu un glas mai vesel ca niciodata cum a mers cu „livrarea pachetului” . Ii raspund sec si plictisit de acest subiect .
-Nu stiu ce fel de incurcatura s-a intamplat , insa a fost o catastrofa . Nu i-a placut . Spun parca cu o voce stinsa , lipsita de speranta , fara curaj , usor retrasa .
Nu mai astept raspunsul blondului asa ca inchid telefonul . Il bag in buzunar si-mi continui drumul . Vreau sa ajung mai repede acasa . Sa ma pun in pat si sa incerc sa dau uitarii toare intrebarile si gandurile negre , pline de venin . Dar nu ma pot calma . Din nou imaginea Sakurei imi umbla sloboda prin cap si imi aduce aminte de roscatul ei , partener de celula . Nu cred ca sunt doar colegi , colegii nu-si fac avansuri si nu se imbratiseaza . Sunt sigur ca momentul in care i-am surprins nu a fost unul amical .


Ura pune stapanire pe corpul meu si simt o nevoie nebuna de a lovii ceva . Vreau sa plang , sa-mi izbesc pumnii de suprafata rece a unui zid , sa-mi plang tristetea care ma sfasie , imi distruge inima . Am plecat de acasa cu asa o bucurie , o mare speranta , un licar sclipitor in ochi . Chiar nu ma asteptam la reactia Sakurei . Insa , acum , orice speranta s-a destramat . Inima mea nu o mai poate avea pe a rozaliei . Inima imi e bolnava , bolnava de iubire , cand ii spun ca altcineva ii fura jumatatea o simt cum parca mi se stinge . Inima sfasiata de iubire , cu un trup infierbantat , zguduit de ganduri ingrozitoare . In aer pluteste ceva ... oamenii din jurul meu , sunt nelinistiti . Toti sunt disperati . Si ei si-au pierdut calmul . Dar nu cred ca vreun om , are o asemenea intorsatura de sentimente . Ei sunt simpli oameni , duc vieti simple alaturi de familie .
Iubesc si sunt iubiti . Eu , am iubit , era o iubire trupeasca , asa a fost mereu . Toate iubire mele au fost doar niste iluzii . Nu am iubit cu adevarat , am profitat de inimi nevinovate si le-am dat sperante . Toate acele fete au suferit multe . Se pare ca asta este sezonul recunostintei .


Ar trebui sa-mi cer scuze fiecarei fete in parte . Dar ar fii zadarnic . Ar actiona la fel ca Sakura , mi-ar zice misel si nu ar vrea sa ma vada . Atunci inima mi-ar fii franta in mii de bucatele . Pentru fiecare fata cate o bucatica . As putea sa le explic timp de o zi cat de deprimat sunt , dat ar spune ca sunt minciuni curate . Nu mi-ar da crezare si m-ar dispretuii incontinuare . Pot sa spun ca inima imi sta atarnata de un mic firicel de sange . Candva se va rupe si el , iar inima imi va cadea intr-un ungher intunecat , umed si rece . Inca nu pot sa cred cat de mult ma doare inima , nu pot sa accept asta , fapt ce ma face sa sufar si mai mult . Emotiile astea se reflecta in iubirea pe care i-o port rozaliei , sunt si usore reflexii de ura . O urasc pentru ca ma uraste . O iubesc pentru ca e un inger , dar acum parca ia forma unui demon . Ea ma face sa ma simt rau , ea imi da acesti fiori pe sirea spinarii , ea e singurul factor care influenteaza raul asupra mea . Si acel baiat cu parul sangeriu reuseste sa o tina langa el , reuseste sa o faca se se simta bine . Eu trebuia sa fac toate astea . Rozalinda trebuia sa fie in bratele mele , sa-i simt respiratia calda cum imi incalzeste inima . Sa-si puna capul in dreptul inimii mele si sa asculte imnul vietii . Sa ma sarute usor , scurt si apasat apoi sa mergem in grdina din spatele casei si sa ne facem copilul sa se simta iubit . O alta intrebre sacaitoare : Cum de am devenit asa iubitor , cand eram un robot setat pe ura si razbunare , crime si delicturi ? Asta faceam eu , fapte interzise de lege .


As vrea sa las trecutul departe de prezent si viitor insa nu pot . Pentru ca totul a pornit de acolo . Daca as putea sa dau timpul inapoi ... probabil as face aceleasi miselii . Oricat de multe sperante as avea , toate ar sfarsii distruse , ar disparea exact cum au aparut . S-ar evapora pur si simplu si atunci nu mi-ar mai ramane nimic . Nimeni nu o sa vrea sa-mi fie prieten , sa-mi fie alaturi . O sa fiu singur . Nimeni nu-si da seama cat de grele sunt emotiile astea . Ma scapara cu duiumul si ma tin intr-un razboi continuu . De de ar fii trebuit sa se nasca acest sentiment ? dar pana la urma emotia inseamna iubire , daca nu ai emotii nu iubesti . Eu iubesc , am curaj si ma tem . Imi e frica de aceea zi in care Sakura ma va privii cu superioritate si-mi va spune „Pleaca din fata mea , gunoiule ! ” . Nu o sa suport crudul adevar si o s-o iau razna . O sa-i fac o impresie si mai proasta .


Imi clatin capul si incerc sa nu ma mai gandesc ca port pe umeri povara unor ganduri si sentimente ingrozitoare . Cu toate gandurile , mi-am ocupat timpul si l-am facut sa treaca pe langa mine ca un fulger . Acum deschid usor usa casei si pasesc pragul acesteia . Un miros placut imi ureaza bun venit iar cuierul ma pofteste inauntru . Imi pun jacheta in cuiul sau apoi ma descalt lasandu-mi adidasii langa usa . Imi ridic privirea si vad ca menajera si-a facut treaba. Masa e mai sclipitoare decat cel mai scump diamant , parchetul are mici sclipiri , tabloul din spatele canapelei pare mai clar ca niciodata iar pe unde te uiti nu-i nici urma de praf . Fata asta este un inger al curateniei . Nimic nu-i scapa . Dau din cap in timp ce un zambet imi brazdeaza fata apoi vreau sa ma asez pe canapea dar Naruto da buzana de era sa-mi sparga usa . Oftez insezisabil apoi imi continui actiunea si ma las in jos . Ating suprafata moale a comodei si caut telecomanda . O gasesc repede apoi incep sa butonez . Ce fac eu aici il uimeste pe Naruto . Se uita la mine cu o sumedenie de semne de intrebareapoi si face curaj si-mi spune ce s-a intamplat . Ii raspund fara viata ca sunt distrus si ca acel cadou nu i-a placut , ba chiar a suparat-o . Se codeste putin apoi imi spune daca mai stiu ce s-a intamplat intrre Temari si Shikamaru . Temari si Shikamaru ? A da , acei „iubiti” s-au certat , au avut un scandal monstru . Temari , o fata frumoasa , cu ochii verzi ca cel mai negricios muschi , cu buze ma sangerii decat lichidul care arde mereu in inima unui om , cu un ten atat de alb , incat o poti confunda cu , Craiasa Zapezilor , a descoperit ca Shikamaru o insela .

Acest baiat , inalt , cu umeri lati , muschi lucrati , parul negru prins intr-o coada la spate in crestetul capului si cu ochii abisali , a mintit-o si i-a provocat suferinta . Il dispretuiesc pentru ca a facut aceleasi lucruri ca si mine , si-a batut joc de partenera . Acum insa , ii raspund blondului apoi imi zice ca s-au impacat . Chiar gustam dintr-un suc de portocale si ii prinsesem gustul dar cand am auzit vestea i-am facut blondului o baie . Se uita urat la mine si-mi spune ca toate hainele lui sunt la spalat . Apoi il calmez si ii spun menajerei sa-i aduca niste haine .
-Si cand te gandesti ca ... dar ma opresc din propozitie si un alt cand se naste in capul meu . Naruto a facut livrarile , poate ca el a trimis alt plic doar ca sa ma puna pe mine prost in fata Sakurei . Miselul !


Ma ridic de pe canapea si imi continui gandirea . Ma indrept spre el in timp ce mai inspectez putin cazul . Cand am cunoscut-o pe Sakura Naruto a vrut safie iubita lui , dar ea m-a vrut pe mine . Blondul nu a zis nimic , dar stiam ca are inima franta . Acum a crezut ca-i momentul potrivit si m-a atacat . Miselul nu a vrut sa rateze o asemenea ocazie . Zambesc usor la cat de tradator poate fii apoi ma incrunt si ii pocnesc . Loviturile nu inceteaza sa fie „livrate” in stomacul blondului insa reuseste sa se apere si printre gafaituri ma intreaba ce am patit .
-Ce problema ai frate ?! frati ? poate sa-si ia adio de la acel cuvant .
-Unu la mana : nu suntem frati . Doi la mana : tu , esti problema mea !


Nu pot sa cred ca „arma mea secreta” m-a tradat . Acum sunt pe cont-propiu .


P.S capitolul e necorectat
[/center]
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#15

Hello:*
Prima la comm. Sper ca raman prima:)). Sa vedem:-?. Capitolul asta a fost luuung. Adica jumatate din el a fost plin de regretele lui Sasuke. Ai cam spus acelasi in cuvinte diferite si atat. Singura parte interesanta a fost sfarsitul. Nu ma asteptam ca Naruto sa fie tipul ala de persoana:(. Descriere ai avut, actiunea nu a fost grabita deloc, zic eu. Dialogul a fost putin si bun.
Astept nextu` si sper ca ma anunti si data viitoare:*
:bye:
[Imagine: eKyCOTm.png]

If I could tear you from the ceiling,
I'd freeze us both in time.
And find a brand new way of seeing,
Your eyes forever glued to mine.


#16
heloo
Multumesc ca m-ai anuntat... esti o dulce... Capitolul a fost uimitor. Descriere cu duiumul... frumusetea sufletului suferind, chiar vrei sa ma indragostesc de ficul tau... o sa-mi tai respiratia intr-o zi. Dialogul... uimitor... ultimele doua replici... magice si puternice.... se simte ura in aer. Naratiunea perfecta,,, actiunea,,,, uimitoare. Si eu il banuiam pe Narutoooooooooo..... Mizerabilul... cum aputut sa faca asta, erau prieteni... 'frati' .

:bye:

#17
Neata scumpo>:D<
Cum am mai zis imi place!
Eu credeam ca Naruto doar a confundat(nu gasesc acum cuvantul potrivit) livrarile, adica, a dus livrarea care trebuia sa fie dusa lui Temari/Shikamaru lu' Sakura, si livrarea de la Sasuke lui Shikamaru/Temari. My opinion! Nu-l cred pe Naruto asa, dar Naruto care-l stiu e din anime, nu din fic-ul tau. xD
Apropo il ador pe Gaara chiar si in fic-ul tau:"> (Sunt fana Gaara xD ) Nu puteam sa nu zic si asta x.x

Um...asta a fost, astept continuarea and...Good luck,dear!
>:D< <--- hug! :"> cum incep sa mai dau eu...=)
[Imagine: one_piece_quotes__luffy__quote_3__by_sky...5yul99.png]
Carpe Diem.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)