Dedicatie Muzicala
#1
Se vor schimba putin regulile la subiectul asta. Am primit o sugestie de la un user si mi se pare una destul de buna, din moment ce nu toata lumea sta sa vada daca a primit o dedicatie.

Fiecare user va face o dedicatie userului de deasupra sau maxim a primilor doi useri de deasupra, specificand de ce a ales melodia. De asemenea nu vreau sa vad posturi mai scurte de 3 1/2 randuri.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky
#2
Yeah, ideea e interesantă, dar parcă mai era un joc asemănător, sau mă înşel? În fine, am o melodie pentru tine. Mesajul nu are de aface cu nimic, doar că de fiecare dată când îţi vâd semnătura şi avatarul cu acel robot (nu ştiu din ce film e, sau dacă e din vreunul ) mă duce cu gândul la dubstep.
Well, here's the song : http://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g

be special, be you.
Fani forgot her stamp here! ^w^
#3
Bitter:Sweet-Don't Forget to Breathe
E light, e usor de digerat, e girlish,are sound fainuc. Pretty much like coca-coka 0, should do the work for you.
- Am avut totusi politetea sa astept in cazul in care ar fi dorit sa posteze altcineva care sa-ti stie/intuiasca mai bine gusturile, too late for you bastards!
Do not speak unless you can improve the silence.
#4
Apocalyptica - Rage of Poseidon
Zic ca n-am pierdut 7 minute in van; suna, intr-adevar, foarte bine, cel putin de la 1;35 incolo. 7th Symphony e, daca ignori 2-3 melodii, un album bunicel. As zice ca ti se potriveste intr-o oarecare masura si sper ca am nimerit, macar de data asta desi avatarul *daca tot e sa ne luam dupa asta* imi aminteste de http://www.youtube.com/watch?v=LoQYw49saqc&ob=av2e . Tipa seamana cu 2D.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy

#5
Avatarul este de fapt din Tank Girl, iar tipa este...ei bine Tank Girl! 10 (Rebecca Buck). But...well you have good eyes si pentru asta te felicit, cel care a desenat comic-bookul asta, a facut si personajele din Gorillaz(videos).
Clint Eastwood e one of my fav songs de la Gorillaz, iar Apocalyptica e one of my favorite bands anyway! Smile Thanks for that.

Since I own you two:
Apocalyptica - Path- I suppose you know it, dar o reascultare nu strica niciodata 3
Acum hai sa facem un mic experiment, ce zici? Grunge is you're type?
Nirvana- Heart Shaped Box
Do not speak unless you can improve the silence.
#6
Gratie! Smile
Play with me, literally. Merge de cateva ori daca ignori copiii de pe fundal ( cred ca sunt copii, altfel imi merg prost castile ). Au fost cateva bucati in care vocile din background pareau rupte din Bohemian Rhapsody a celor de la Queen. De la 2:30 se complica, intr-un sens bun. Am ghicit o data, nu pot avea noroc la nesfarsit, eh? We'll see 'bout that.
Ca o alternativa: Stratovarius - Elysium.

[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy

#7
Pentru History : Still Alive
Chiar nu ştiu dacă te-am nimerit. Am încercat să mă mai uit la profilul tău, în caz că ai ceva preferinţe, dar nu am găsit... şi dacă găseam , wops, mă dădeam de gol. 21 Anyway, mie melodia îmi place, mai ales vocea tipei şi ritmul, chitara, sau ce o fi + refrenul. ^w^ Ah, da, şi versurile sunt drăguţe.
Pentur orice eventualitate : Far Away
#8
Thєory.-> God, acum m-am prins ca esti male (inconita aia e langa nume chiar ajuta). Atunci sa lasam melodiile de tipe putin de-o parte si sa incercam ceva mai serios 10
Metallica - Sad But True

History, I liked the first song, childish in the good way, quite catchy. Din moment ce ai mentionat Queen I'll be going with - I'm Going Slightly Mad
Ca o alternativa, daca tot suntem la Stratovarius: Eagleheart (I fuckin' love this one)

Do not speak unless you can improve the silence.
#9
Eh, ca tot nu a postat nimeni pan' acum, ma bag eu desi nu prea stiu ce sa pun.. I'll go with Nirvana, can't go wrong , ne ? About a girl Versurile imi par chiar misto and I love Nirvana, desi pun pariu ca stii melodia. It's still awesome.

And 'cuzI'm into this song de vreo 2 ore click


#10
Nu imi amintesc daca ti-am dat David Bowie, so Space Oddity .

E bine sa-i inveti de mic 310
Do not speak unless you can improve the silence.
Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.