Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Decizia lui Sasuke

#1
Aici va veti spune parerea despre plecarea lui sasuke din konoha si planurile lui dupa plecare.parerea mea e ca sasuke e un om bun,desi la suprafata nu pare deca tun arogant.cred ca distrugerea clanulu isau la facut asa,dintrun baiat bun la suflet.desi plecarea lui pare putin trista,eu cred ca a facut alegerea corecta,desi orochimaru il foloseste la planurile lui.
so astept parerile voastre 65

#2
Ei bine ..Sasuke si plecarea lui stupida din Konoha.Parerea mea ...Etoo sa vedem
Cred k sub masca sa de indiferenta,sub toata acea raceala se afla un suflet bun..Si sub toata inteligenta pe care o poseda se afla o priostie imensa.Daca ar fi putut gandi logiq ar fi vazut k nu asta e solutia..Orochimaru a incerkt acelasi lucru si pt Itachi..dar el a fost prea destept pentru asta..Nu ca Sasuke care a cazut imediat in plasa,pentru putere.
Nu cred ca isi va regreta plecarea insa sunt altii care o regreta pentru el.
Nu mi-a placut deloc atitudinea sa.Il credeam un baiat destept,si nu asa de vulnerabil

#3
Actually...Sasuke isn't that stupid...-_-
Faptul ca si-a vazut parintzi macelariti in fatza ochilor lui,de catre fratele sau,ei bine,e un motiv pentru care nu prea itzi mai pasa cum capetzi puterea atata timp cat ea duce la razbunare.
El stia foarte bine ca i se va confisca corpul (XD) dar a procedat cum trebuia...A invatzat tot ce era de invatzat,a devenit puternic,dupa care l-a killarit pe Orochimaru...so,avem arma pentru razbunare(puterea),si intr-o secunda am omorat pe cineva de care Konoha nu a fost in stare sa se descotoroseasca in nuj catzi ani...deci,avantaj Konoha. Dupa care am omorat un membru din Akatsuki (Itachi),deci am mai scapat de unu cu care era contra Konoha...in fine,ca dupaia Konoha e tzinta,aia e partea a doua 21^^
Deci,decizia lui Sasuke a adus si ceva parti bune...si...look at the good part...daca nu pleca el,nu mai era interesant anime-ul 78 (desi a fost km plictisitor fara el,dar de aia citim manga).
Asa...eu zic ca as fi luat aceeasi decizie,sh nu imi sariti in cap,doar mi-am zis parerea 71 ^^...ja

#4
Hm..pai mie mi-a placut ca a plecat Sasuke e mai interesant fara el21 deci eu radeam cand Sasuke a plecat cu aia de la Orochimaru si l-au bagat in chestia in chetsia aiao prietena de a mea zicea ca il orocimeaza24.
Totusi ToXic~RinRin mie mi s-a parut ca Itachi cum a vazut cat de puternic e Sasuke l-a lasat sa il omoare... si i-a dat si amaterasu,oricum Itachi nu mai avea nici o importanta normal ca a murit.

#5
Pentru inceput...Hiyono,eu nu vad ca tu ti-ai exprimat vre-o parere.Da un edit si pune o parere..altfel e spam.
Revenind...Sasuke a avut un motiv foarte bun din cauza caruia a plecat la Orochimaru.Multi il numesc tradator sau prost pentru ca si-a parasit satul si prietenii.Insa el era un copil atunci cand Itatchi a ucis intreg clanul,aratandu-i cu ajutorul Mangekyo-ului toate acele orori.Cat de crun trebuie sa fie pentru un copil de sapte ani sa isi vada parintii ucisi..si nu de oricine!Ci de cel in care avea cea mai mare incredere,cel care era ca un idol pentru el: propriul lui frate.Sa il ucida pe Itatchi a devenit scopul lui Sasuke...lucrul care il tinea in viata.Din cauza asta pleaca...si eu nu il condamn.Alaturi de Orochimaru,el devine intr-adevar puternic si e gata sa isi duca "misiunea" la bun sfarsit.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#6
eu cred ca intrun fel a facut bine ca a plecat deoarece dorea sa fie mai puternic pentru a-l omora pe itachi care a distrus clanul uchiha.adica sa fim seriosi daca cineva mi-ar fi omorat parintii as fi facut la fel.nu este bine ca sa dus la orochimaru petru ca acesta ii vrea doar corpul nu vrea sa il ajute.daca ne gandim altfe decizia lui a fost destul de proasta nu ar fi trebuit niciodat sa isi paraseasca prietenii.totusi dupa aceasta gresala sauke ramane inca personajul meu preferat.sper ca dupa ce il va omora pe itachi va vrea sa se intoarca in konoha on cele din urma.
[Imagine: 19751918_ARZDZEIZG-1.jpg?t=1303932362]
[Imagine: 5905958325a7056013714l-1.jpg?t=1303932519]

Abisul umbrelor Chiar nimeni nu mai este interesat de ficul meu? Sa stiu daca sa-l mai continui sau nu.






#7
parerea mea este bine ca sasuke a plecat la orochimaru ca daca el nu mergea la el nu il omora pe itachi.nu inteleg de ce dupa ce sasuke si=a omorat fratele de ce nu s-a intors in konoha la prieteni.
ma rog chiar daca a facut asta(sa plece la orochimaru) tot personaju meu preferat ramana si mai este ceva:nu cred ca orochimaru l-a antrenat doar ca sa il omoare si pe itachi si pe el .a avut el un motiv dar nu mai imi pasa
deci in concluzie decizia lui sasuke este buna
cam atata ca nu am inspiratie ca e abia 6-50 dimineata:-p
ja ne
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#8
La inceput l-am condamnat si eu ... dar cred ca intr-un fel avea a facut bine ca s-a dus .. dar in altul a facut rau ..

Partea buna, a aflat adevarul macar, a aflat de ce a fost ucis clanul, si cine erau adevaratii vinovati.

Partea rea, si-a lasat prietenii, si-a lasat satul in care a crescut, doar pentru putere, insetat de razbunare, si ce a ezolvat? Sa provoace suferinta, iar acum vrea sa distruga Konoha >.>.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#9
La inceput si eu l-am condamnat.in fine , pe parcurs mi-am dat seama ca totusi a fost intr-un fel obligat de constiinta.Adica pentru un copil de 7 ani sa vezi cum iti sunt omorati parintii si chiar de idolul lui(adica Itachi).Oricum dintr-un anume punct de vedere a facut alegerea corecta.A castigat putere si si-a omorat fratele dar...dintr-un alt punct de vedere a pierdut totul.Plecand si-a abandonat toti prietenii iar acum aproape toti il considera tradator.
[Imagine: chibi_1799.gif]
, chibi-ul lui miss_sakura_uchiha
[font=Tahoma]

'Cause I luw my two susy ....:::SasuSaku:::...., and ^^"Bubbles"^^ And my family is too big^^ (only girlz) Sunt mandra rau mey voi, am o moomy cea mai tare.^^ Yes, you Mitzuke-chan

http://media.photobucket.com/image/hitsu...22.jpg?o=3

[Imagine: Toshiro-Hitsugaya.jpg]
^
|
[b]He is mine!*MINE*''Cuz I can't have Deidara (he's Akatsuna Lynn's) and I have Sasuke I decide to have and this anime hot boy^^


Ha, ha, hi, hi, ha, ha, ho!
Why I like Sasuke-kun?It's simple!He is so hot, the most beautiful, powerful, clever and again is the most beautiful^^
He is mine and you can't do anything^^

I say again and the last time: Hitsugaya-kun si MINE!!! ONLY MINE!!! GET IT?


#10
Pai cred că dorinta lui de a gasi puterea necesară pentru înfrângerea fratelui sau a fost motivul.
Da,este un baiat bun dar ce pacat că ura l-a controlat.
Oricum el va afla adevarul adevarat si va regreta uciderea fratelui sau.
Este ceva bun în decizia lui de a pleca din Konoha,deoarece a ambitionato pe Sakura,iar aceasta a devenit mult mai puternică.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)