21-06-2010, 08:41 PM
ăăă... 21.06.2010
20 : 13. Ghinion ! Gata, s-a făcut şi paişpe
Diăr daiări
Ce mai faaaci ? Ah, de ce naiba sunt atât de politicoasă ? AM LUAT 9.5 LA UN EXAMEN DE ADMITERE LA LVA. . Nu oriunde. La LVA. Cum puşca mea să nu te bucuri? Ăia, săraci erau pe la 5 , 5 , 7, etc. Ahh, ce bine se simte :3. Mi-am sunat toţi prietenii la care m-am putut gândi . Prima, Alex. Apoi Radu, D. , Octav, Cosm, Vlad şi Horia. Şi ce contează dacă sunt numai băieţi, şi drăguţi = )). Lasă că e bine să fii asigurată. Toţi au fost : " Daaa? ". Adică e Liceul Vasile Alecsandri . Dă-te mare!!! Păi de ce nu ? Oricum , dimineaţă, m-am trezit la 4. Mă durea un picior. Era rece şi nu mi-l mai simţeam. A fost groaznic. Nu era ăla rupt, ceea ce era şi mai graoznic. M-am ridicat din pat, şi m-am sprijinit pe piciorul ăsta rece. Mare greşeală. Mi-a cedat şi am căzut în genunchi. Nu mai puteam să mă ridic. Mai aveam puţin şi plângeam. Am închis geamul, m-am îmbrăcat cu pantaloni lungi, şosete pufoase , bluză cu mânecă lungă şi mi-am luat plapumă. Muream de frig . Apoi iar muream de frig. Vroiam să îmi iau un fular = )). Mi-am mai luat o pătură. Pe la şase, venise pr. lui tata acasă . Apoi m-am trezit la şapte, înfofolită şi tremurândă. Mă rog. Am mâncat, şi m-am schimbat să mergem . Îmi trecuse frigul ¤__¤. Apoi, m-a dus tata la liceu. M-am pierdut în liceu = )). Prea mare. Mă rog. Am intrat, mi-au dat ăia subiectul . Erau doar 4 probleme. De fapt cele mai uşoare probleme la matematică pe care le văzusem în toată viaţa mea. Şi i-am spus că mi-a dat doar prima parte a subiectului. Ăla mi-a spus că ăla era tot subiectul . Eu eram WTF ? Sunt cumva la liceu' 3 sau la LVA? Le-am făcut pe toate

E bine. E divin sentimentul de reuşită, de împlinire. Oricum, mâine văd ce fac la română . Doamne ajută 7 !!! Te implor.
Oricum , asta a fost principala chestie de azi :3.