Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

De ce?

#1
Nu stiu daca vi sa intamplat vreodata pe mess sau in viata reala sa fiti facuti emo sau satanisti doar pentru ca ascultati rock, punk, gotic si alte feluri de muzica.
Unii chiar nu fac diferanta dintre emo si punk-eri sau emo si rockeri21...
Am mai patit odata sa ma faca diriginta satanista numai ca ascultam o melodie de la Angelspit.

Voi ce parere aveti despre acesti oameni?
Mie una mi se par Vadim 221
5

#2
E vorba de ignoranță/indiferenţă, de care toată lumea dă dovadă la un anumit nivel, deci:
Citat:Unii chiar nu fac diferanta dintre emo si punk-eri sau emo si rockeri21...

Citat:Voi ce parere aveti despre acesti oameni?
Îmi sunt sunt indiferenţi, eventual încerc să le explic cum stă treaba, deşi de cele mai multe ori nu prea are rost.

Citat:Mie una mi se par Vadim
Care-i gluma?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch?

#3
Oamenii cred ca daca adolescentii asculta rock atunci sunt in astfel de secte sau cum mai sunt numite. Motivul ar fi unul simlu, in ultimii ani muzica rock este ascultata in mare de cei care au astfel inclinatii gen satanisti si emo iar rockerii sau cei ce sunt punk sunt de asemenea crezuti astfel.
Cu ani in urma sa fi rocker insemna sa porti blugi taiati, ghete, tricouri negre si baietii plete. Le era usor sa-i recunoasca insa acum daca te imbraci asa esti crezut emo.
Okay, acum imi dau seama ca am zis-o ca si cum s-ar fi intamplat cu mii de ani in urma insa stiu ca tata mi-a spus. Era usor de recunoscut.
Acum eu am o prietena care cica este emo si m-a mancat limba si cum vorbesc majoritatea lucrurilor cu mama (da, stiu ciudat insa ma inteleg bine cu ea) i-am spus de prietena aceasta a mea si chiar mama m-a intrebat daca eu sunt emo doar pentru ca ascult rock. Mi-a luat o groaza sa-i scot porcariile astea din cap.
Parerea mea...pai nu stiu. Oamenii de obicei sunt invatati sa critice ceea ce nu le place (pardon, suntem, sa nu ma exclud pentru ca nu-s extraterestru). Sunt ivatati sa vada de obicei fetele imbracate precum niste fufite iar baietii gen "bad boy" iar cei care nu se comporta precum categoriile mentionate mai sus sunt catalogate ca fiind emo sau satanisti.

#4
Citat:Motivul ar fi unul simlu, in ultimii ani muzica rock este ascultata in mare de cei care au astfel inclinatii gen satanisti si emo iar rockerii sau cei ce sunt punk sunt de asemenea crezuti astfel.
Nu am de gand sa-ti tin o lectie de cultura muzicala.
Chestia ca" rockul e ascultat de satanisti si emoisti", e o vorba tipica si cretina. Mai ales ca exista o gramada de genuri si subgenuri cuprinzand o gama foarte mare de sentimente. Intr-adevar, unele melodi si genuri sunt mai emotionale. Iar in altele se canta despre nenea Saitan (pagan, back, thrash, and so on) dar in principiu este ceva... for lulz, for fans, majoritatea care asculta genurile de mai sus nu sunt satanisti sau...dracu stie ce. De exemplu, Tom A
Tine mult de prejudecatile majoritati oamenilor .
Citat:Cu ani in urma sa fi rocker insemna sa porti blugi taiati, ghete, tricouri neraya, solistul de la Slayer (you should check some lyrics) este catolic.gre si baietii plete. Le era usor sa-i recunoasca insa acum daca te imbraci asa esti crezut emo.
Un rocker este cel care asculta genul asta de muzica si nu neaparat numai acest gen. Cei care se imbraca ca dracu doresc sa cerseasca atentie, in general fiind pustani.


R: Who gives a shit 'bout that people?
Do not speak unless you can improve the silence.

#5
Eu am patito cu profesorul de religie...ascultam muzica in coltul meu la casti si tinem telefonul pe masa el m-a vazut si a inceput sa traga de firul castior inevitabil au iesit castile din telefon si melodia a continuat in mijocul orei de religie incepuse sa cante Job for a cowboy.Socat a inceput sa ma strige fiul satanei...ce sa zic urmatoarea ora mi-a adus biblia si eu i-am adus o pancarda pe care scria:'Daca ascult black metal nu inseamna ca sacrific animale si bebelusi pe altare'.
Ce noroc pe conducatori ca poporul este prost!

#6
Citat:Ma, mie mi s-a intamplat sa zic ca ascult Sex Pistols si un coleg sa-mi zica "Ce cocalara esti."
OMG o-o''

ell şi eu am fost în situatia asta, cel mai bine e să nu le dati atentie. Am prin liceu baieti ce sunt de gaşcă and stuff şi pur şi simplu îşi vad de ale lor când apar nişte ''chestii'' [ eram de serviciu în ziua respectivă pe şcoală ] şi se uitau nişte cocalari bizar la el like : cine mai e mă şi cutarescu ăsta. Lol, da mi s-a întâmplat când eram mai mică în generală, but eu obijnuită să port tricouri mai largi pe mine şi tenişi le-am oferit o altă impresie despre mine. Acum în liceu lumea crede că ascult rapp [ nu că nu aş asculta şi acest gen de muzică - sunt foarte open la genuri ] şi am un coleg care mereu când trec pe lângă el sau îi vine lui spune : Shake it up ! ._.' Eu pur şi simplu nu mă pot opri din râs pentru că gesticulează şi e chiar foarte amuzant. Face faze gen : wazzup, yo, hey man and so on 24. El ascultă rapp, însă pe mine m-a catalogat aşa dintr - a noua. Tipu e de treabă, dar îi cam lipsesc câteva piulite. Ştie că ascult şi rock, dar lumea nu mai e atentă la chestia asta, mă vad ca pe o tipă ce ascultă rapp, deşi tipul ăsta Alex de care v-am spus ştie că ascult rock şi chiar mi-a spus că nu suportă rock - ul mai ''agitat'' se referea la black metal. En fin, e hilar, însă nah uite cum te cataloghează lumea deşi mă aşteptam ca nebunii din liceu să îmi spună că vai eşti emo and stuff, dar acum . . . Lol anul trecut un tip de la 12B [ anul ăsta 12B ] mergeam cu o colegă şi face la mine : ''A murit 50 Cent'' o________________________o'' Biiiiiineeee !!!!???

Şi da, uite cum oamenii . . . mă rog ei sunt foarte amuzanti
-

#7
Mi-s indiferenti. Fiecare cu parerea lui şi nu ar trebui să facem cine ştie ce tevatură dacă unul ţi-a zis că eşti emo când, de fapt, tu nu eşti. Îngrijorarea ta o să-i arate că pe tine te interesează foarte mult parerea respectivului despre tine şi te va crede vulnerabil.
Fiecare cu parerile lui şi dacă tu ştii că nu eşti cum îţi spun oamenii e îndeajuns.
Şi pe mine mă faceau acum câţiva tipi din fosta şcoală emo şi satanist. Obişnuiam să port blugi negrii şi tricouri cu diferite trupe metal şi la mâini mai aveam brăţări cu ţinte sau din piele. Şi tipii ăia vazând cum mă îmbrac şi că am parul mai lung, au zis că-s emo fiindcă, na, îmi intră deseori parul în ochi.
Oricum, atâta timp cât ştiu eu că nu sunt emo sau satanist îmi e îndeajuns. Fiecare cu parerile lor.

Citat:E la fel ca atunci cand voi (marea majoritate) faceti pe cineva cocalar/pitipoanca doar dupa muzica pe care o asculta.

Foarte adevarat.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#8
(13-03-2011, 12:46 AM)Kashim A scris: E la fel ca atunci cand voi (marea majoritate) faceti pe cineva cocalar/pitipoanca doar dupa muzica pe care o asculta.

De fapt dupa vestimentatie, gesturi, limbaj etc etc.

Dar da, astea-s chestii superficiale, care se discuta si eticheteaza in ambele "tabere".

"rocker jegos" vs. "cocalar gelat"
Do not speak unless you can improve the silence.

#9
Deja m-am obişnuit cu chestiile de genul. Toti din clasă, în afară de câteva prietene, mă fac emo. Iar eu tac, şi îi las să comenteze. Treaba lor, parerea lor, cât eu ştiu ce sunt şi cine sunt.
E din cauza felului în care mă îmbrac. Ies din tipare, şi ascult alt gen de muzică decât pop/manele şi ce-or mai asculta ei. Mă rog.
Acum am parul pe ochii, dar îl prind, trebuie că altfel sunt tunsă. Dar în rest, pauze şi timp liber, îl las simplu. Ehm, şi atunci sunt numită emo. Cei emo sunt ăia care au probleme cu personalitatea, nu ca mine. Eu n-am, şi sunt sigură de asta.
Eniuei. Nu-i bag în seamă , atâta timp cât eu ştiu ce ştiu, nu le dau atentie.
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#10
Citat:"rocker jegos" vs. "cocalar gelat"

Asta imi aminteste de o faza din liceu cand am iesit la fumat si am vazut un rocker care trecea pe langa un grup de cocalari si faceau un schimb de priviri rautacioase. La care se trezeste unul din grupul de martafoi sa strige dupa el "Rocker imputit!". Rockerul a facut ceea ce fac toti din liceu care nu vor sa se ia in gura cu acel grup si a plecat linistit, mormaind ceva.

Si de alta faza, de la ora de muzica: O colega a ales sa cante "Metallica - Die, Die My Darling". Si incepe tipa sa dea drumul la muzica. In spate, un coleg incepe sa urle "Inchide muzica aia a voastra de ratati! Aolo, ma dor urechile! Numai poot!" si alte chestii de genul. Si bineinteles, a inceput toata lumea sa sara cu gura pe el (nu de ce a zis ci, mai degraba pentru ca nimeni nu-l suporta XD). El zice ca ce asculta el e muzica de oameni normali iar, trupe precum "Metallica" "Sex Pistols" sau mai stiu eu ce, sunt pentru idioti si "roacheri imputiti".

Acuma, ma gandesc ca deja se fac multe discriminari pe baza a ceea ce asculti. Toata lumea se considera normala si toti se arata cu degetul ca "Vai, tu. Cum poti asculta porcaria asta?".

Si eu mai rad de cate un individ din asta gelat cu haine de "fitza" si manelele la maxim, la fel cum si el isi face cruce cand ma vede sau ma striga in diferite feluri. E firesc, avand in vedere ca suntem din "triburi" diferite. Dar existam pe aceeasi suprafata asa ca, din pacate trebuie sa ne suportam unul pe altul. Asa ca, prefer sa comentez in gand ce vad la o persoana decat sa ma apuc sa urlu cum fac unii (nu neaparat cocalari. Am vazut si d'astia cu freza de strut, pantaloni mulati si adidasi imensi care radeau de trecatori.)
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)