Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

De-ale mele.

#1
Hei, hei, hei. ^^
Ei bine, după cum i-am zis cuiva, îmi pun şi eu câteva fotografii pe-aici şi voi aştepta păreri & all that stuff. :"]

simplu
Şi el era un câine...
E toamnă şi e frig.
Excursii.



Autumn.

#2
N-a trecut nimeni pe aici? Situatia se va schimba21.
Prima fotografie
Imi place cum ai prins picaturile de apa, daca este sa ma refer strict la ele. Ceea ce deranjeaza este funsalul, prea colorat, iese in fata. Luminozitatea e buna, poate ca poza mergea luata putin mai de jos, sa dea senzatia unui evantai de apa(nu stiu daca are logica21).

A doua fotografie
Aici unghiul e foarte bun, mie una imi place cum ai surprins catelul, mai ales ca pozele cu animale sunt ceva mai greu de facut. Subiectul iese in evidenta, exact cum trebuie. Si porumbelul acela, impreuna cu bancile, accentueaza ideea de singuratate. Nu ma pot lega de luminozitate/contrast, nu e modificata si arata foarte bine.

A treia fotografie
Aici cred ca puteai sa o iei putin mai de sus, inteleg ideea cu acel covor de frunze, dar acopera intr-un fel porumbelul, chiar daca el reprezinta cea mai clara portiune a fotografiei.

A patra fotografie
Favorita mea:X. Este foarte frumoasa, felul in care ai surprins acele cladiri si cerul, e un contrast cald-rece atat de placut, culorile nu sunt duse la extrem, exista o armonie. O singura intrebare: unde e facuta poza?21

Cam atat pe moment, ca o concluzie pot spune ca ai talent & idei, tot ce-ti lipseste este putin lucru ca sa alegi cele mai bune unghiuri, dat fiind ca sunt destul de importante. Astept fotografii noi!hug
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#3
Miss M, sper să mai treci pe-aici ! : )

and nothing...
candles.
light

Autumn.

#4
Dear Autumn, ţin să-ţi spun că ai nişte fotografii destul de reuşite.

Îmi place foarte mult „candles” , are un aer de mister plăcut şi liniştitor, dar care totuşi mă face curioasă. Plus, calitatea este foarte bună, din câte-mi dau seama, iar întunericul din jurul lumânăirlor le face să pară şi mai speciale.
„and nothing” este simplă , dar totuşi ţi'a ieşit bine. Bun focus şi lumină.
iar ”light” este superbă, cel puţin mie mi se pare foarte drăguţă. focusul ok, lumina şi calitatea la fel de bune, iar ideea destul de interesantă, totuşi comună.
Spor la fotografii ÅŸi mai bune! :]
[Imagine: blahf.png]

#5
Mulţumesc, Betty pentru părerea lăsată şi mă bucur că ţi'au plăcut fotografiile! :]

yummy, cookies!
hai să ne jucăm.
mercy?

Autumn.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)