06-10-2009, 08:05 PM
Păi...de mică mă gândesc la nume o//o.... Dar de când amînceput cu animeurile, mi s-au schimbat gândurile xD:
Băiat:
-Nume românesc : Ştefan, Ionică, gheorghiţă xD nu..ultimele le-am spus aşa.. dar aş vrea Ştefan
-Nume japonez: Ichiru..sau Zero :chuu: sunt obsedatăăă...bine...dar aş vrea şi...umn..uhumm..eeeh..ettooo..Otani *cei ce au văzut Lovely Complex, ştiu *,Ikuto
-Alte nume: Rammy
) No , really, Rammy vreau xD
Fată:
-Nume românesc: Anca..ador numele acesta ..sau Lavinia..sau Roxana
-Nume japonez: Airi, Momoko, Risa, Miyabi, Sakura, Amu, Usagi, Yuuki, Yui,Ai , Miku :X*aici ÅŸtiu mai multe xD*
-Alte nume: I dunno..să zicem Lilly sau Lorelai :X
Zoe zoe chuu nyuu~!
Băiat:
-Nume românesc : Ştefan, Ionică, gheorghiţă xD nu..ultimele le-am spus aşa.. dar aş vrea Ştefan
-Nume japonez: Ichiru..sau Zero :chuu: sunt obsedatăăă...bine...dar aş vrea şi...umn..uhumm..eeeh..ettooo..Otani *cei ce au văzut Lovely Complex, ştiu *,Ikuto
-Alte nume: Rammy

Fată:
-Nume românesc: Anca..ador numele acesta ..sau Lavinia..sau Roxana
-Nume japonez: Airi, Momoko, Risa, Miyabi, Sakura, Amu, Usagi, Yuuki, Yui,Ai , Miku :X*aici ÅŸtiu mai multe xD*
-Alte nume: I dunno..să zicem Lilly sau Lorelai :X
Zoe zoe chuu nyuu~!
![[Imagine: Zero_Kiryuu_sig_by_YuwaWi.jpg]](http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2010/053/9/1/Zero_Kiryuu_sig_by_YuwaWi.jpg)
Zero-Kun <33333
I couldn't stop myself from devouring you. I may kill the next human I target as my prey. Shoot me. You're afraid of me, aren't you? Hold the gun with both hands, and aim straight. Aim for my heart. It's not a crime to kill a vampire. ~Zero Kiryuu (Vampire Knight)~