Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Buna

#1
Buna. Sunt Teodora, prietenii imi zic Teo. Sunt fana anime de 4 ani. Sunt din Vrancea.
Imi place mult sa desenez [in special in creion, mai putin acuarela], citesc [aproape orice carte pe care pun mana], ascult muzica, ma plimb [cu sau fara bicicleta]. Ascult aproape orice gen de muzica in afara de manele, in speciala pop/j-pop/rock/j-rock.
Nu am un anime preferat pentru ca ar fi prea greu sa ales unul din toata multimea pe care am vazut-o. Citesc manga [mai nou] si ma mai uit si la j drama.
Sper sa ma simt bine aici, cu voi si sa imi fac o multie de prieteni.




Ja ne...

#2
Bine ai venit pe Animezup, Teodora!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Bună Teodora, bine ai venit pe animezup. Şi eu sper să te simti bine aici şi să îţi faci cât mai multi prieteni noi.
Vrancea? Cât de interesant, din ce zonă eşti? Am şi eu ' tangente ' cu o zonă de pe acolo :]]. Hi hi hi , numele de Teo este luat de altcineva, în 'agenda ' mea, aşa că îţi voi spune Teodora [ oricum ai zis că Teo îţi zic prietenii.. ] so, yeah.
Zici că nu poti spune un animeu preferat din câte ai vazut, şi asta este de înteles. Totuşi nu există pe acolo vreun anime care te-a impresioant profund? Mai mult decât celelalte, sau ceva asemnanator? Dacă da, de ce?
Poate vom vedea şi noi desenele tale pe aici, îmi place să vad lucrarile altora, dacă o să postezi o să trec pe acolo să vad.
Ceva ce nu ai spus în postul tau şi simt eu nevoia să te întreb, câţi ani ai? Şi ce zodie eşti?
Cam atât de la mine, ne mai vedem pe forum. Până atunci sper să te distrezi şi să te acomodezi cât mai repede, and stuff.

Şedere placută! :bye:

#4
Welcome on this forum, Teodora! I hope u'll have lots of fun and will make lots of friends Smile

Care este formatia ta j-rock favorita?
Cum se numeste manga pe care o citesti acum?
Ce gen de manga shi anime itzi place mai mult?

Sper sa t acomodezi pe acest forum si sa t simtzi "ca acasa" (I sure did that ^_^).
*Gives candy to her* have fun and laugh as much as u can! Smile
[center][Imagine: SOTW2-House.png][/center]
[center]~only God doesn't believe in...God~[/center]


[center][Imagine: 1241698538_scrubs-party.gif][/center]
[center]Trolebuuuuuuuuuuuzzzzzzzzz[/center]


[center]Do you know a woman who hates herself enough to date me?[/center]

[center][Imagine: chibi_2605.gif]
Pompertziu Fulangesh, chibi-ul lui YamaMina
[/center]


#5
Teh merci pentru calduroasa primire. Ma bucur sa stiu ca macar ai idee unde se afla Vrancea. Eu sunt de undeva de pe langa Focsani [undeva mai jos de Lepsa, asta ca un reper daca cunosti cat de cat judetul], insa mai stau si in oras uneori. Un anime cre mi-a placut mult ar fi Full Metal Achemist si Bokura ga Ita. Am 15 ani [stiu, micuta] si sunt varsator.
YamaMina merci si tie de primire. Si sa iau pe rand intrebarile. Nu am neaparat o formatie favorita insa imi place HSJ, Kat-Tun, NewS care nu canta neaparat j-rock, mai mult pop. Insa mai ascult si melodiile de la animeuri si j-drama. Momentan nu citesc nici o manga insa azi am terminat [in urma cu cateva ore] Cutie Boy si acum sunt in cautare de o manga buna, de preferat completa. Nu am un gen preferat de anime si manga. E la fel ca si cu cartile, ma uit/citesc aproape orice. Deja m-am acomodat cu forumul si ma simt foarte bine pe aici.




Ja ne...

#6
(13-06-2009, 03:45 PM)Teodora A scris: [ Eu sunt de undeva de pe langa Focsani [undeva mai jos de Lepsa, asta ca un reper daca cunosti cat de cat judetul]

Well ştiu unde este Focşani, am fost acolo şi Lepşa [ parcă era cu ' ş ' 39 ] am auzit de acel loc, nu îmi amintesc totuşi să fi fost pe acolo. Că tot veni vorba, ştii unde vine Vidra? Eu ştiu acel loc mai bine decât celelalte, pe acolo am mai fost şi eu xD Lepşa e doar ca idee, ştiu numele but , heh!

Şi să ştii că nu cred că eşti mică la 15 ani, eşti destul de mare :]] lol, eu una nu mai vreau să cresc şi am abia 16 ani.

Full Metal Alchemist este cu siguranţă un anime extraordinar, l-am adorat şi pot spune că ideea este minunată. Personajele de asemenea.

Heh, that's all. Cya .




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)