25-03-2013, 08:07 PM 

Since I'm in charge of this section I thought it wouldn't hurt to post my so-called drawings as well. *shrugs*
cooking
Asta e un desen mai vechi, cred ca de prin 2011 sau asa, dar am impresia ca e printre cele mai bune pe care le-am facut, asta pentru ca am stat destul de mult sa lucrez la el. Also, cred ca-i singurul de care sunt oarecum mandra.
Plue
Am facut desenul asta pe vremea cand aveam parul scurt (2011) pentru ca voiam sa-mi pun deviantID. Bineinteles ca n-am mai facut asta (pana azi). 2011 e de asemenea anul in care m-am apucat de citit Fairy Tail, ceea ce explica prezenta lui Plue acolo.
fox lady
Un ceva pe care l-am facut anul trecut in autocar, cand ma intorceam din Bucuresti.
redhead
Pe-asta l-am terminat vineri. Vorbeam cu o prietena si-i ziceam ca as vrea sa desenez persoanele din grupul nostru costumate in personajele lor preferate de la DC Comics, iar preferata ei e Black Canary. So yeah, here it is. M-am distrat cu desenul asta, asta pentru ca am folosit destul de multe materiale: acuarele, creioane colorate, pix negru cu gel, pensulele de la japoneza si cafea.
Am spus-o de multe ori si o repet: nu consider deloc ca ma pricep la desenat. I do enjoy doing it, however. Astept comentarii; nu conteaza cat de crude si nemiloase sunt, important este sa vina.
Seara buna!

cooking
Asta e un desen mai vechi, cred ca de prin 2011 sau asa, dar am impresia ca e printre cele mai bune pe care le-am facut, asta pentru ca am stat destul de mult sa lucrez la el. Also, cred ca-i singurul de care sunt oarecum mandra.
Plue
Am facut desenul asta pe vremea cand aveam parul scurt (2011) pentru ca voiam sa-mi pun deviantID. Bineinteles ca n-am mai facut asta (pana azi). 2011 e de asemenea anul in care m-am apucat de citit Fairy Tail, ceea ce explica prezenta lui Plue acolo.
fox lady
Un ceva pe care l-am facut anul trecut in autocar, cand ma intorceam din Bucuresti.
redhead
Pe-asta l-am terminat vineri. Vorbeam cu o prietena si-i ziceam ca as vrea sa desenez persoanele din grupul nostru costumate in personajele lor preferate de la DC Comics, iar preferata ei e Black Canary. So yeah, here it is. M-am distrat cu desenul asta, asta pentru ca am folosit destul de multe materiale: acuarele, creioane colorate, pix negru cu gel, pensulele de la japoneza si cafea.
Am spus-o de multe ori si o repet: nu consider deloc ca ma pricep la desenat. I do enjoy doing it, however. Astept comentarii; nu conteaza cat de crude si nemiloase sunt, important este sa vina.
Seara buna!

![[Imagine: sdfbnm.png]](http://i893.photobucket.com/albums/ac136/CheshaNeko/sdfbnm.png)

Anyway, let us begin! I shall be merciless, so be prepared!
 Anyway, let us begin! I shall be merciless, so be prepared! Si fundalul! E complex si ti-a iesit chiar foarte bine. In concluziune, desenul e bun! Ai tot dreptul sa fi mandra de el.
 Si fundalul! E complex si ti-a iesit chiar foarte bine. In concluziune, desenul e bun! Ai tot dreptul sa fi mandra de el. ). Revenind la desen, poate pielea ar fi trebuit hasurata nitel mai fin (si umbrele)
). Revenind la desen, poate pielea ar fi trebuit hasurata nitel mai fin (si umbrele)   Si la par poti sa folosesti mai multe nuante de exemplu. Mai multa atentie la nasuc si gura (they can be tricky). Ura pentru blushies!!!!!(and for the shiny eyes) Question: Cute? Answer: Hell yeah!
 Si la par poti sa folosesti mai multe nuante de exemplu. Mai multa atentie la nasuc si gura (they can be tricky). Ura pentru blushies!!!!!(and for the shiny eyes) Question: Cute? Answer: Hell yeah!

![[Imagine: hentai1.png]](http://i423.photobucket.com/albums/pp315/denjinokokoro/hentai1.png)