12-04-2009, 01:29 PM
Brunetul o lasa incet pe patNu o lasa pe poat, o aseza pe pat, exprima-te mai bine data viitoare..Si totusi, nu pleca(,)Se subantelege ca este cacofonie, gaseste un sinonim ca sa nu mai pui in paranteza virgula. cum facea de obicei, ci statu tot deasupra ei si o privi.Ea deschise ochii incet.Parca pupilele ii tremurau de emotie.Nu mai stia cum sa reactioneze, ce sa faca sau nici macar daca sa il lase sa vada ce vrea sa faca.Incearca sa te exprimi mai bine, fiindca acel cuvant repeteaat de tine nu este o repetitie este mai mult un cuvant pe care il foloseste ineviaabil, fara sa-ti dai seama, deci e o problema de exprimare.
cul case devreme. Culcase devreme
Isi lua si o pereche de blugi, se incalta cu adidasii de la Nike si isi lua o geaca putin mai subtire decat cea de iarna, albastra.
WTF O__O ce cauta firma nike in povestea naruto, nici nu pot comenta, greseala asta este prea anapoda =)) nu se foloseste intr-un fan fiction = fictiune, lucruri reale[/b] >__>
Rozalia nu mai spuse nimic si merse la usa
Iar rozalia >___> ceva mai original?
neee mi-a fost lene sa mai iau la criticat intreg textul in fond ce rost are.
Problemele pe care le ai sunt majore intr-o oarecare masura, adica ce vreau sa zic, ai probleme cu exprimarea, de aici o sa ai probleme la repetitii si te repeti nu gluma >_>
Ideea nu e deloc originala, ba din contra foarte stransa si cliseica. Me mine nu m-a atins cu nimic acel sarut de care toti il asteapta, din contra am inceput sa rad in hohote de faptul ca unuii nu isi dau seama ce tampenii se pot scrie.Da in fine...
Ma bucur ca ai realizat problema cu punctele de suspensie, sa stii ca ficul este bun cu sau fara puncte, nu da mai multa intelepciune si nu creste prestatia artistica >__>
restul ma abtin
ja ne
cul case devreme. Culcase devreme
Isi lua si o pereche de blugi, se incalta cu adidasii de la Nike si isi lua o geaca putin mai subtire decat cea de iarna, albastra.
WTF O__O ce cauta firma nike in povestea naruto, nici nu pot comenta, greseala asta este prea anapoda =)) nu se foloseste intr-un fan fiction = fictiune, lucruri reale[/b] >__>
Rozalia nu mai spuse nimic si merse la usa
Iar rozalia >___> ceva mai original?
neee mi-a fost lene sa mai iau la criticat intreg textul in fond ce rost are.
Problemele pe care le ai sunt majore intr-o oarecare masura, adica ce vreau sa zic, ai probleme cu exprimarea, de aici o sa ai probleme la repetitii si te repeti nu gluma >_>
Ideea nu e deloc originala, ba din contra foarte stransa si cliseica. Me mine nu m-a atins cu nimic acel sarut de care toti il asteapta, din contra am inceput sa rad in hohote de faptul ca unuii nu isi dau seama ce tampenii se pot scrie.Da in fine...
Ma bucur ca ai realizat problema cu punctele de suspensie, sa stii ca ficul este bun cu sau fara puncte, nu da mai multa intelepciune si nu creste prestatia artistica >__>
restul ma abtin
ja ne
-