Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum ati inceput sa ascultati acest gen de muzica?

#1
Cred ca toti - in mare parte - au avut un inceput. Poate ati auzit de la vreun prieten sau ati vazut vreo poza pe net. Eu vreau sa stiu cum ati inceput voi sa ascultati K-pop.
Povestea mea o spun pe scurt:
O amica asculta J-rock, iar mie imi placea destul de mult; asa ca ascultam impreuna. Intr-o zi imi spune ca nu mai ascuta si ca a descoperit alt gen de muzica, mult "mai tare". A mai spus ca dorea sa invatam un dans din acest gen muzical. Atunci am dat de Super Junior si de atunci K-pop-ul ne-a intrat in suflet.

voi descrieti - daca vreti - putin mai bine, eu am o lene *ahh*
/edit 2013 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, rock 'n' roll.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#2
Păi, având în vedere că eu sunt acea amică, eu am început să ascult aşa:
Era o zi fierbinte de Iulie parcă, Iulie 2010. Stăteam afară în curte cu laptopul să luăm o gură de aer curat. Eram pe YouTube. Mi-a atras atenţia un videoclip care se numea: '' Super Junior Adonis Camp'' . Am dat click, şi m-am uitat la tot, deoarece erau toţi aşa de cute şi hot.
După ce s-a terminat, în stânga erau mai multe clipuri, printre care, şi ''Sorry Sorry''. M-am îndrăgostit de ei, pur şi simplu :3. Deci, Super Junior este trupa care m-a adus în acest Rai 8
FOREVER E.L.F. !
Mă iertaţi pentru posibilele greşeli de exprimare sau ortografice, dar este cam târziu, şi sunt cam obosită 4
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#3
Lol, eu nu mai stiu ziua exacta, si nici luna, desi am o banuiala ca era prin septembrie - octombrie [stiu k era frig -.-"] anul - 2008 xD

Deci, pe atunci eram o fana yaoi [din aia care nu putea trai fara yaoi ca si cum nu puteai trai fara aer], iar o prietena buna de tot mi-a dat sa ma uit pe yt un video, care continea manga [mdah, nu anime] cu o melodie cam ciudata, dar magnifica o.o - era melodia "Last farewell" - Big Bang. A fost dragoste la prima vedere, si de atunci am ascultat non-stop melodiile lor. Pana cand, am dat de SHINee, Super Junior, mBlaq si in final, de KPOP. De atunci ii sunt recunoscatoare pe viata acelei fete [chiar daca nu mai vorbeste cu mine acum] si de atunci sunt o V.I.P pe veci :]

Chiar daca, cu ceva timp in urma, inainte de a descoperi formatia "Big Bang", am ascultat Boa si DBSK, enorm de mult, insa nu stiam ca sunt coreeni .___."
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#4
Ascult k-pop de prin mai 2010. 26 mai, i think. Primele melodii de k-pop care le-am ascultat au fost Mirotic by DBSK ÅŸi Sorry Sorry by Super Junior. Apoi, am ascultat SNSD, Big Bang ÅŸi celelalte trupe.
Ştiu că, când am ascultat prima dată SHINee, mi-era greu să-l deosebesc pe Onew de Key, şi invers. Şi când am ascultat Super Junior, credeam că nu o să-i învăţ niciodată. Dar până la urmă i-am reţinut.
Acum ador k-popul. Simt nevoia să ascult acest gen în fiecare zi. K-pop hwaiting.사랑해~!
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#5
eu, anul trecut aveam o prietena (acum a plecat din oras2) care era obsedata de DBSK si de ChangMin xD. imi tot trimitea lunk-uri cu piese si eu nu le ascultam pt ca mi se pareau plictisitori 21. cand ieseam ma tot intreba cum mi so parut si care imi place si bla bla iar eu habar naveam ce sa-i raspund. atunci am intrat pe youtube si am inceput sa ascult si mi-a placut. de la DBSK am trecut la BoA, apoi SHINee... o vreme nu am mai ascultat deloc k-pop dar acum am reinceput si mai ascult din cand in cand. cam asa a inceput la mine xD
[Imagine: 2r571mv.jpg]
Ali. xD

#6
Eh eu am asa o poveste tipica ... acum ceva zile , 4 cred , deci pe 20 decembrie buna mea prietena mi-a trimis un link cu o melodie ... Nu aveam nici cea mai mica idee ce e aia k - music . Am dat frumos pe link si am ramas :O Pe youtube de desfasura armonios melodia Haru Haru de la BigBang ... eram ceva gen OMG !!! Si apoi m-am indragostit de dulcele GD si am inceput sa caut mai multe melodii de ale lui si dale formatiei .... am ajuns si la 2NE1 dar o sa va urmez exemplu si o sa caut mai mult . E cel mai superb gen de muzica si sincer daca nu as avea melodiile astea in Mp4 sa le ascult zilnic as muri ... Vorbesc foarte serios . 46
GD addiction !!! :X

Imprevizibilul sporeste entuziazmul fiecarei povesti de dragoste.
Iar eu pretuiesc fiecare moment neasteptat. (o^.^o)

I love :
Mizuki-chi...o(^-^)o [ my mammy ] ; Layla. [ my sury ] ; Kayla. [ my sis ] ; E. H. [ my daddy ] ; PnÈ™ . [ my little rainbow ] ; Eve. [ Prajiturica mea ] ; Briskly. and Ronnie.

[Imagine: desktop.png]

Is something about change !!!



#7
Paai...la mine e destul de simplu 4
Bantuiam youtoube-ul in cautarea unui cantec care sa-mi dea inspiratie [ acum 3 luni, mai exact ] si am gasit un AMV cu cantecu` Haru Haru - Bin Bang . Desiiigur ca m-am indragostit de melodia aia, si asa am dat pe mai multe cantece, si mai multe si tot asa pana mi-am facut si un folder cu pozele lui G-Dragon :X *lovee him* . Deci, ador genul acesta de muzica, imi da inspiratie, si intr-un fel ma face sa zambesc *smile*.
[Imagine: gambar-emo.jpg]
Enough for me ...

The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."



He`s cute <3 !
[Imagine: weeping_face_by_mental_remix.jpg]

#8
Hehe,eu am inceput sa ascult din cauza unei prietene bune,Yuki 4 pe la inceputul anului 2010.Initial mai auzisem de trupe kpop dar nu stiam ca fac parte din genul aceasta..bine aproximativ,adica am descoperit FT Island dar ei canta balade rock mai mult 71 dupa aia am inceput sa ascult in prostie kpop adevrat,si alte trupe.
Cand a inceput mania kpop la niste prietene,m-au cam enervat,pentru ca numai despre astea vorbeau ..de fapt numai de super junior si ma scoteau din sarite =]],adica orice lucru vorbeam ,"X" de la trupa y facea la fel LOL.Adica nu ma deranjau melodiile,chiar imi placeau dar erau cam sacaitoare ^_^"" pentru ca eu nu veneam sa le vorbesc in prostie de Ft island..ma rog...dupa chestia asta am inceput sa ma interesez mai mult despre kpop,vroiam sa aud ceva nou , nu DOAR Ft Island sau Suju >< vroiam sa descopar cat mai multe trupe <3 si am ajuns sa fiu la zi cu noutatile,pentru ca fiecare trupa are farmecul ei pana la urma 4 datorita site-urilor si forumurilor,unde am si ajuns moderator(la ft island).
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#9
Cea mai buna prietena a mea statea toata ziua in casa si se uita nonstop la drame koreene.Eu pe atunci nu prea le gaseam asa de "wow 105" si mai ieseam din cand in cand in oras si ea isi tinea de fiecare data o casca in ureche..m am ofticat pe ea si n am mai vorbit cateva sapt....(din cauza ca coreenii erau mai importanti)
Eu steam in casa si ma uitam la filme...si plictisindu ma de ele m a omorat curiozitatea sa intru pe mysoju (site cu seriale si filme) si m am uitat la You re beautiful..M-am uitat la actori si l am vazut pe Hong Ki si peYong Hwa (care dupa parerea mea erau cei mai draguti din serial) si m am interesat de ei.....
Apoi de la o melodie m am indragost mai intai de Cn blue iar mai tarziu de Ft island :d
Apoi au urmat scuze la adresa prietenei mele 21
The End 4
[Imagine: Dokuroriendo.gif]Zambeste! Maine va fi mai rau!

#10
Eu am fost corupta! Da' corupta bine. Stateam intr-o zi in parc cu doua tipe si mi-au dat sa vad "Jang Geun Suk - Just Drag" . Dupa ce am ascultat-o de vreo 20 de ori, am gasit-o pe youtube, am mai ascultat-o de inca vreo 30 de ori, incepuse sa ma obsedeze. Si asa am ajuns sa ma uit la drame, sa ascult "CN Blue" in prostie, sa mi se formeze o pata pe creier pentru Jung Yong Hwa and so on...So, thanks, my dear best friend XD.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)