Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Crysis 2

#1
Acţiunea se va desfăşura în 2023, la 3 ani după evenimentele din Crysis, extratereştrii invadând Pământul şi transformând majoritatea metropolelor (Rio de Janeiro, Londra, Tokyo sau New York) în câmpuri de luptă. Conform producătorilor, povestea va fi prezentată printr-o combinaţie de cut scenes şi informaţii pe care jucătorii le vor putea găsi explorând, cum ar fi jurnale audio sau discuţii între personaje.

Costumul Nanosuit 2 va beneficia în continuare de 4 moduri speciale - Armor, Power, Tactical şi Infiltration. Dacă Armor oferă aceleaşi beneficii ca în primul Crysis, Power îmbină modurile Strength şi Speed ale costumului vechi, în timp ce Tactical va permite analizarea inamicilor pentru a le descoperi punctele slabe sau marcarea locurilor de interes. Infiltration va permite o deplasare silenţioasă a protagonistului, camuflarea fiind în continuare disponibilă, dar ca opţiune ce poate fi activată / dezactivată independent pentru a nu consuma automat din energia costumului.

Cele 4 moduri speciale vor putea fi îmbunătăţite prin intermediul unor module, însă producătorii nu au specificat dacă acestea vor face sau nu parte dintr-un sistem mai elaborat de upgrade. Astfel, Infiltration va putea afişa conturul inamicilor prin pereţi, în timp ce Tactical va indica direcţia de unde este atacat jucătorul.

Deoarece acţiunea se desfăşoară în New York, se va pune accent şi pe aşa-numitul "vertical gameplay", jucătorii având mai multe opţiuni în planificarea unui atac, dar fiind în acelaşi timp nevoiţi să aibă grijă la inamicii care se pot afla deasupra sau dedesubtul lor.


SOOOO !!!!!!! ce credeti ... aveti pc care sal ruleze la minim macar ? Eu cand am intrat in el am fost uimit de calitatea graficii chiar daca il joc la dx9 totul la low si tot mia cazut fata , storyline foarte bine dezvoltat , grafica cat mai aproape de realitate dintre toate jocurile actuale pe piata (FPS's).

Dativa cu parerea! (pfff "no" stiu limba romana ... asa ca numi reprosati!)
[Imagine: i1UaYaJ.jpg]
Humans, puzzles.

#2
Cat am asteptat jocul asta !! Daca rulezi pe Gamer si ai undeva la 40-50 de FPS-uri, o sa'ti mearga si la Hardcore tot cu vreo 40 de frame'uri. Am fost dezamagait ca nu are DX 11, adica, HELAAU!! SUNTEM IN 2011!! Per total, e un joc foarte bun, cu grafica foarte buna, gameplay la fel, dar parca ma asteptam la ceva mai mult.

PS: Bine ca au scos blur-ul ala din beta!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Crysis 3 Weiss 0 1.904 02-04-2013, 03:50 PM
Ultimul răspuns: Weiss


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)