Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cronicile Walonne [ p l a y g r o u n d ]

#1
Let's get started.


Yoon Hee stătea în pat scriind câteva poezii. Viaţa în Louisiana era destul de încâlcită, dar nu comenta nimic vârcolacului Drik pe care îl vedeabăgându-şi coada peste tot . Literarmente vorbind. Mai stătea şi în forma de lup, dar ce rost să se transforme irosindu-şi energia dacă oricum numai Yoon Hee şi ceilalţi supranaturali îl putea vedea ? Asta era o chestie generală oricum. Drik plimbându-se prin cameră observă că fata rămăsese cu privirea pe blăniţa lui pufoasă aşa să se transformă la loc în formă umană deschizând conversaţia cu aceasta în timp ce încuia uşa în caz că fratele acesteia Eun Jo sau părinţii decideau să intervină subit. Fata nu putea găsi altă explicaţie decât că vorbea la telefon sau pe skype.
- Ce faci ?
- Compun ceva, auzi ai primit veşti de la Lidera Joe ? întrebă curioasă Hee.
- Încă nu, Sunbae a zis că îmi transmite telepatic.

OCC : Cine doreÅŸte.
-

#2
Stateam si priveam in lung si lat pe magrginea lacului. Mi-am bagat mainile in blugi si am inceput sa ma joc cu o moneda de 25 de centi. Am intors incet capul, moment in care privirea mea a intalni-to pe a lui Erox.
-Ce varsta ai acum? 25... 30? Erox! Daca vrei sa te schimbi mereu, insearca ceva mai tanar.
-Incerc sa aflu ceva, Ryan. Am nevoie de un astfel de "costum".
Mi-am mutat privirea de la el inapoi catre lac. Intinderea de apa era pur si simplu splendida. Soarele isi scalda fiecare raza in el.
In acel moment am scos mainile din buzunare incepand sa alerg. Am privit in urma mea vazandu-l pe Erox uluit de intentia mea.

occ: care doreste, care mai pofteste?
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
Stateam in camera cantand la chitara, cu Dylan ascultand si dand indicatii.
-Aici mai incetineste ... Nu! Nu asa tare! Cine te--a invatat sa canti la chitara?
-Tu, desteptule, am spus incepand sa rad.
Fatra i se lumina si incepu sa ranjeasca malefica.
-Atunci sa iti arat cum se face.
Lua chitara si incepu sa cante ceva de la Nirvana. Degetele ii mergeau pe chitara electrica atat de natural incat ma facea sa ma simt in alt univers. Il priveam si imi dadeam sama cat de mult tin la el. Imi era cel mai bun prieten, in ciuda a cei spunea ceilalti : ,, Fara iluzii. E doar un demon!'' . Nu. Pentru mine era mai mult de atat.
-Si.. ce ai de gand sa facem? l-am intrebat
-Ce zici de o plimbare.Dar acoperati capul al albastru. Doar nu vrei sa sperii lumea., zise el in timp ce radea.
-Iar tu puneti o punga pe fata, doar daca nu vrei sa te strige lumea pe strada gaura! i-am intorso. Era adevarat... nu prea earm cel mai normal duo de pe aici, eu fiind cea cu parul albastru iar el cel cu cercei peste tot...
Am iesit din camera si am inceput sa ne plimbam.Am ajuns in parc si am inceput sa admiram lacul. Mi-am luat privirea de la lac, cand am zarit doua siluete in departare. Mi se parea ca unul dintre ei era uman, iar celalat o creatura.
-Sunt ca noi? l-am intreat pe Dylan.
-Mda. O sa vedem destui ca noi pe aici

OOC:oricine vrea
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#4
Ce plictiseală... De o oră stăteam pe bancă în parc privind mii de oameni ce se miscă ca furnicile de colo. Acasă nu aveam ce face, doar să stau şi să ascult muzică, aici nici atât, dar măcar mai fac şi eu cunoştinţă cu aerul proaspat.
- M-am plictisit... mi-am lăsat capul pe spate închizănd puţin ochii.
- De ce nu mai faci puţină mişcare? Nu te uita aşa la mine. Hai!
Mă apucase de mână şi începuse să alerge cu mine. Toţi se uitau ca la maşinii străine la noi, dar nu-mi pasă. Cel puţin el mă înţelege şi mereu mă ajută.

OCC: cine vrea....
[Imagine: h8v.gif]
 

#5
Stateam cu mainile sprijinite de pervazul geamului privind cerul de un albastru pur. Ma gandeam...La ce? LA viata mea de aici din Louisiana si la faptul ca nu ma simt chiar in largul meu, nereusind inca sa ma integrez. Oftez. Gandurile imi sunt intrerupte de Caleb care se aseaza langa mine si ma loveste usor . Imi prinde barbia cu doua degete si imi intoarce capul spre el.
- Domnisoaro, imi permiteti sa va scot la o plimbare ? spune clipind.
-Da...
Caleb se face ca tuseste.
- DA! spun cu zambetul pe buze, de data aceasta.
MA prinde de maini si ma pune in spatele lui. CAnd ajungem in parc ma da jos si o iau inainte, tragand-ul pe Caleb dupa mine .

OOC: Cine vrea 4

#6
Mă plimbam ca o ciudată prin parc alături de vârcolacul ce se ţinea precum un scai după mine. deodată o remarc pe Isabela. Frumoasă şi adorabilă ca întodeauna. Sper că tovarăşul ei mă va primi ca atare dat fiind că îngerul ei fiind o creatură light nu preaa interacţiona cu vârcolacii, aceştia fiind în partea întunecată a lucrurilor, dar în general creaturile se înţelegeau bine asta pentru că misiunile noastre o cereau. M-am apropiat de ea şi m-am aşezat pe bancă alături de ea. Drik se tot fâţâia în forma umană şi făcu semn că se îndepărtează să fure un măr dintr-un copac. Voiam să o văd pe YOU dat fiind că era şi ea coreeană ca şi mine, iar vampirul ei părea că nu avea nimic împotrivă cu Drik. probabil amândoi aveau acelaşi caracter.
-Salut, mâine ne vedem la întâlnire, nu ? Organizaţia a spus că ne vrea într-o misiune. Din nou.
Am chicotit în timp ce îmi aruncam privirea spre Drik ce se chinuia din greu.

OOC : Who wants, de preferat Rose. xD Ai aici o parte a ta. Keke
-

#7
Îmi ridic ochii şi o observ pe Yoon. Ce bine, voi avea companie. Cu toate că Adonis nu prea se înţelege cu Drik, eu nu am probleme cu ea. E o dulceaţă..
- Bună ^_^. Da, se pare că ne aventurăm din nou. Oricum deja mă plictiseam, nu fac decât să stau în casă pe net sau să citesc, să ma plimb ca nebuna şi din când în când să mă mai antrenez.
Ce minune, nu s-a certat Adonis cu Drik. De obicei ies scântei şi numai când se privesc, dar trebuie să se suporte. Mă întreb ce misiune vom avea maine. Ca de obicei sunt curioasă şi când aflu îmi cade cerul în cap. Tot plimbându-mi ochii dau peste o tânără ce mi se părea cunoscută.
- Yoon, ea nu e... Hee Young?

OOC: Lynn
[Imagine: h8v.gif]
 

#8
- Hm, se pare că da, am răspuns în timp ce îmi frecam ochii mai bine. Drik muşca din măr făcându-mi poftă. Pff, îmi era aşa foame încât aveam impresia că o să explodez acolo. Caninii intrau adânc în pulpa poamei iar zeama se scurgea alene pe jos. Probabil că deţinea un gust atât de dulce încât îl ameţea.

OOC : Cine doreÅŸte.
-

#9
Continuam sa ne plimbam pana, la un momentdat Caleb se opreste si isi atinteste privirea asupra unei banci.
- Uite-i pe Yoon si pe Dirk !
Si neavand timp sa raspund ma trage dupa el. Ajungand in spatele lui Dirk il intreaba:
- E bun maru' ? ii trage un ranjet.
Eu ramasesem acolo, sfioasa, facandu-le cu mana fetelor.
OOC: Lynn

#10
Dvik se dădu doi paşi în faţă încercând să-i examineze mutriţa vampirului de lângă Hee Young pe care la rândul meu o priveam. Ce plăcută era întâlnirea. Măcar eu şi vârcoliciunea mea nu mai rămâneam singuri. Dacă tot era o zi senină de ce să nu profităm.
- Noroc că eşti doar tu. Făcu o remarcă Drik către vampir.
Deodată am auzit un piuit şi mi-am dat seama că trebuia să mergem la bază.
Se părea că ne cheamă.
- Deci, se pare că mergem în misiune iar aşa e ? spuse Drik în timp ce aruncă rămăşiţa mărului într-o parte pe peluză.

OCC : who wants. să facem rpg-.ul ăsta mai interesant :]]
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Cronicile Walonne [ î n s c r i e r i ] Flash 6 3.269 03-12-2011, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Cronicile Taron DragonForce 119 54.486 07-07-2011, 10:30 AM
Ultimul răspuns: Kimera


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)