05-07-2008, 10:13 PM
Va fi protejat de boli da` nu si de mania mea !! Mwhahah xD [Kiddin`
]
Imi doresc ...sa apara un pahar cu suc acum in fata mea @ ___ @

Imi doresc ...sa apara un pahar cu suc acum in fata mea @ ___ @
LOLNOPE
Corupted Wishes
|
05-07-2008, 10:13 PM
Va fi protejat de boli da` nu si de mania mea !! Mwhahah xD [Kiddin`
![]() Imi doresc ...sa apara un pahar cu suc acum in fata mea @ ___ @
LOLNOPE
05-07-2008, 10:34 PM
Si altul va aparea rasturnat pe unitatea centrala....ce...numai tu sa bei???
W: vreau sa moara de mana mea
06-07-2008, 03:26 PM
pfff...moare da si u ramai fara mana se duce si ea cu el...(lipsa de inspiratie)
next wish : vreau sa dorm mai mult...(in timpu scolii) ![]() FRIENDS are like stars... They come and go...But the one that stay Are the ones that go LOVE is like a ghost... Many talk abouit it, but only few can feel it... You can fall from a mountain, You can fall from a tree, But the best way you can fall, Is a friendship with me... ![]() Chibi-ul lui emo girl
06-07-2008, 03:32 PM
Vei dormi mai mult in timpul scolii dar vei avea numai cosmaruri si nu o sa te potzi trezi :-S...
my wish : as vrea sa nu ma mai cert cu sormea >.<
06-07-2008, 05:36 PM
no sa te certi cu sora ta dar o sa te certi cu cea mai buna prietena
vreau ca de ziua mea sa primesc un astronaut ca sa rad de el si sa il torturez
06-07-2008, 05:51 PM
Si dupa ziua ta va rade el de tine si te va tortura.
W: vreau un trandafir uscat
06-07-2008, 08:04 PM
A Bine .."?
![]() But anyway...Vei primi un trandafir uscat de la un gunoier de pe strada,si dupa ce il vei atinge [si te va intepa bineinteles] apoi va iesi un miros ingrozitor de putoros din el si vei mirosi urat [...cum am mai corupt si eu dorinta ![]() W:..hmmmmmmm well imi doresc.....saaa....se scalda camera in curcubeu <3
back in black
I'll bite you, so don't bite me. I am all the little things you hate ![]() I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
06-07-2008, 08:11 PM
Curcubeul va pleca din inima ta si te iti va consuma sufletul. La un moment dat vei muri, si va disparea si curcubeul...
w: vreau sa ma mai joc in parul lui....si el sa ma stranga in brate
06-07-2008, 10:55 PM
A: ..hmm..bine XD [Si eu vreau..in parul lui Ville valo
![]() Anyway el va fi pliiiiinnn de matreata si paduchi ^_^..sad nu? ![]() Si te va umple si pe tine...dupa ce vei fi si tu plina de paduchi..vei afla ca ai luat si raie de la el..oribil...<3 si atunci el va deveni un gunoier iar viitorul vostru impreuna va fi dezastros ^_^ [btw...mi-ai corput dorinta intr-un mod frumos <3 ] W: Vreau sa vina H.I.M in romania [chiar nu conteaza cum va fi corputa..nici daca va fi ceva de genul "vor veni dar imediat dupa concert tu vei muri"..nu conteaza macar am fost sa-i vad ![]()
back in black
I'll bite you, so don't bite me. I am all the little things you hate ![]() I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me I was deaf, dumb and blind, but know I can't see |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
4 Vizitator(i) |