Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Copiii de marmura

#1
Dupa o lunga pauza, m-am gandit sa postez din nou...........Sper sa va placa!

Capitolul I - O noua crima, o noua ancheta

Ploua.Inca o zi o ploioasa in frumosul oras Tokyo. Strazile udate de ploaie sunt calcate in graba de trecatorii ce vor sa ajunga "teferi" la destinatie.
Este o liniste deplina. Doar picaturile de apa se mai aud, iar strazile sunt pusti. Deodata acea liniste este brusc curmata de sirena politie ce se indreapta cu mare graba spre parlamentul japonez.
In masina politiei, comisarul Ichigo Michigawa, un barbat trecut de prima tinerete care este renumit pentru numeroasele cazuri incheiate, sta pe bancheta din spate cu noul lui partener Chiaki Masudu, un boboc in politie ce tocmai se indreapta spre primul lui caz.
-Unde ne indreptam? spuse sfios Chiaki.
-Spre parlament. Se pare ca a avut loc inca o crima. zise comisarul, in timp ce ce uita pe geamul automobilului.
-Cum adica inca una? intreba mirat Chiaki.
-Baiete, se pare ca nu prea citesti ziarele nu-i asa? Ar trebui....nici nu mai apuca sa-si continue afirmatia ca deja se aflau in fata acelei cladiri uriase numite Parlament.
Cei doi barbati coborara din autovehicul si se indreptara catre etajul 3 al cladirii.Dupa ce urcara zeci de scari, in cele din urma ajunsera la locul faptei.
Pe gresia maronie din biroul celui mai bogat parlamnetar, zacea un cadravu plin de sange, care se parea a fi a lui Sadako Asanuma, un mare parlamentar.
-Ce oribil! spuse tanarul detectiv.
-In curand te vei obisnui! spuse Ichigo oftand.
-Dar cine a facut asta? Nu inteleg cum cineva poate sa faca una ca asta.
-Autorii acestei crime sunt:"Copiii de marmura".
-Cine ? intreba tanarul uimit de numele pe care ia fost dat.
Nici nu apucase sa ii explice lui Chiaki, cum stau lucrurile, ca parlamnetul a fost asaltat de marile televiziuni ale tarii.
-Nu cred ca vrei sa fim "victimele" televiziuni, nu-i asa? zise brunetul bufnind in ras.
-Asa e. zise detectivul cu aceasi ironie.
Mergand in spatele politistilor, acestia au iesit prin iesirea de urgenta. Dupa ce iesira se indreptara linistiti spre barul din apropiere. Intrara in el si se asezara la o masa ferita de vreo ferestra, comandand apoi fiecare cate o cafea.
Ichigo scoase din buzunarul drept al paltonului negru, un plic alb, putin ingalbejit de vreme, dupa care il dadu tanarului.
Satenul il deschise curios si scoase din el o hartie.
-Ce e asta? intreba uimit.
-Autori crimelor de pana acum si tot ce se leaga de ele. Le-am luat de serviciu, anul trecut. Cazul lor s-a inchis, dar vreau sa le rezolv si nu stiu cum. De aceea te-am luat pe tine.
-Pe mine? De ce pe mine? spuse stupefiat baiatul.
-Nu stiu. Imi pari un tip intelept. Sper ca nu m-am inselat. zise comisarul, scotand din buzunar o tigara.
Chiaki desfacu prima hartie si incepu sa citeasca:
"19 februarie
Miavi Shintaro, marele afacerist al Japoniei, a fost gasit mort, la ora 10:15, de catre secretara acestuia. Dupa declaratiile scretarei si a bodyguarzilor ce ii aparau biroul, s-a inteles ca nimeni nu a fost in biroul sau.
Pe cadavrul macelarit, se pare de niste cutite obisnuite de bucatarie, s-a gasit un trandafir rosu, de pe care nu s-a putut preleva nicio o motra de ADN.
Suspectul principal a fost vechiul lui partener Hitachi Karyme, care a ramas pe drumuri din cauza lui Miavi. Chiar in aceeasi zi singura lui fiica, Sayuri Karyme, a disparut.
Din lipsa de probe, Hitachi Karyme a fost eliberat. Nici in ziua de azi nu a fost gasita fiica acestuia."
-Nu inteleg. Cum poate cineva sa faca o crima atat de ...perfecta?

Astept cu nerabdare critici......

#2
Se pare ca sunt prima ^_^
Ce pot sa spun, titlul m-a atras si cand am vazut ca ficul e cu crime m-am hotarat sa devin o cititoare. Greseli sunt putine, de ex:
- motra - asta e de tastare ^^
- a bodyguarzilor -> ale bodyguarzilor
Cam atat am gasit eu ^^ Ficul e chiar misto, cu descrierea stai bine, doar ca nu i-ai descris pe cei 2, si apoi ai zis "brunetul", si nu mi-am dat seama cine e :eto:
Eh, cam asta a fost ^^ Abia astept sa postezi nextu'
:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#3
Capitolul II - O descoperire sau un mister?

-Dar partea cea mai ilogica este: unde a disparut fata?zise comisarul, tragand cu egoism din tigara.
-Dar...ce legatura are asta cu crimele petrecute de pana acum?intreba acesta nedumerit.
Nespunand nimic, Ichigo, scoate din buzunat un trandafir rosu ca sangele si il pune pe masa.
-Ce e asta?
-L-am gasit langa cadavru. spuse acesta stingandu-si tigara,in scrumiera albastrie din fata lui.Eu cred ca cine l-a omorat pe Miavi atunci a facut si crimele astea.
-Nu inteleg. zise satenul incruntat.
-Dupa absolut orice crima care a avut loc in ultimul an, pe toate cadavrele se afla cate un trandafir.
-Dar atunci de ce le spuneti criminarilor: "Copii de marmura"?Sunt mai multi?
-Daca ar fi un singur criminal, orice crima ar fi fost facuta cu aceeasi tehnica. Dar fiecare crima a fost diferita si foarte ingienioasa. spuse brunetul sorbind din ceasca de cafea.
-Dar de ce copii? Aceste crime au fost facute de copii?
-Nu am nici cea mai vaga idee. Nu a fost ideea mea de ai numi asa. Dar se numesc asa fiinca, oricine a facut asta, a facut-o cu brutalitate, fara sentimente...ca o joaca de copil. Trebuie sa plec. Mai trebuie sa rezolv si alte cazuri. Ia tu biletul poate afli cate ceva. Daca afli ceva, suna-ma! zise comisarul, in timp ce isi luase haina pe el.
Imediat ce barbatul a iesit din bar, Chiaki plati cafelele, lua biletul si iesi din bar pentru a se indrepta spre biroul lui.
Cum nu avea masina, trebuia sa mearga pe jos. Neavand rabdare sa ajunga la destinatie, lua biletul si incepu din nou sa il citeasca.
Fiind atent asupra cititului, ci nu a supra destinatie, acesta dadu, din greasala, in cineva.
Cand ridica ochii sa vada cine e, acesta observa o fata de vrao 14, roscata, cu parul lung si ondulat, a carei ochi verzi erau exprimau o melancolie profunada.
-Imi cer scuze. Nu te-am vazut. zise Chiaki, neluandu-si ochi de la ea.
-Nu-i nimic. zise adolescenta zambind, dupa care pleca mai departe.
"Mi s-a parut cunoscuta fata aceea.Ciudat!"gandi satenul.
Ca sa nu se mai intample niciun accident de felul acesta, tanarul se hotari sa nu mai citeasca si sa se duca la biroul sau. Zis si facut.
In cele din urma ajunge la locul destinat. Uraca cele 2 etaje ale blocului, pana cand ajunge in fata unei usi maroni pe care scria:"Biroul domnului Masudu".
Chiaki scoase o cheie din buzunarul pantalonilor , cu care deschise usa.Intra. Se aseza la micul lui birou, care era dezordonat, plin de harti adunate din orice parte, uitand sa le puna la locul de provenienta.
Se aseza pe scaunul lui mare si negru, fiind singurul lucru din incapere sa para curat.Deschise laptopul argintiu si incerca sa se informeze despre crima recent facuta.
Dupa lungi cautari esuate, gasi un articol pe placul lui:"Dupa parteneriatul lui Miavi Shintaro cu Hitachi Karyme, afaceristul Hitachi Karyme este tras pe sfoara chiar de partenerul lui, semnand un act fals. Ne putand demonstra ca a fost o inselatorie, acesta a pierdut tot ce avea:casa, masina si toata averea acestuia.
Dupa doua luni de stat pe strada, la rude si la prieteni, fiica acestuia sufera o cadere nervoasa. De atunci nu mai vorbeste si nici nu face altceva decat sa stea si sa se uite in gol. A fost dusa la psihologi renumiti, dar nici acestia nu stiau ce se intampla cu ea. Dupa aproape inca 4 luni, Sayuri Karyme a avut doua acte de sinucidere, dar supravietuind de fiecare data.
Fiica afaceristului Hitachi Karyme, a disparut intr-o zi fara urma . Azi se implineste 1 an de la disparitia acesteia."
Dupa acest articol este pusa fotografia lui Sayuri Karyme. Vazand fotografia acesteia, Chiaki devine din ce in ce mai agitat.
-Asta este fata peste care am dat! Nu se poate! tipase satenul agitat.

#4
Yey! Un nou capitol!
Eto...sa vedem ce greseli ai :P
- a iesit din bar [...] si iesi din bar - nu suna prea bine >.<
- melancolie profunada - melancoli profunda :D
- neluandu-si ochi - neluandu-si ochii
- plin de harti - plin de hartii
Si am vazut ca in unele locuri dupa enunturi pui virgul si zici "spuse...", insa in altele nu. La fel, uneori nu lasi spatiu dupa semnele de punctuatie, ceea ce strica estetica ficului.
In rest nu mai am ce sa comentez, mi-a placut si acest capitol ^_^ Abia astept nextu'
:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#5
Capitolul III - Informatii utile

Chiaki era din ce in ce mai agitat. Nu stia ce sa mai faca. Isi lua in graba haina si porni inspre bar. Pentru ca nu voia sa ajunga prea tarziu, lua un taxi.
Ajungand in fata barului, acesta ii arunca neglijent soferului banii si incepu sa o caute.
Dupa multe cautari zadarnice, satenul se hotari sa renunte. Pentru a se linisti,gandise ca ar fi bine sa faca o mica plimbare prin parcul de vis-a-vis.
Ajunse in parc, copacii infloriti isi expuneau toate splendoarea lor, facandu-i parca invidiosi pe ceilalti. Mergand pe aleile parcului, inconjurat de pajisti brazdate cu flori de toate culorile si pomi proaspat infloriti, vede in departare, pe o banca, o fata roscata, cu parul lung si ondulat, purtand o camasa alba ca laptele si o fusta rosie ce se asorta perfect cu culoarea parului ei. Dandu-si seama cine este, acesta se indrepta spre ea foarte calm. Deodata, Chiaki observa ca adolescenta se ridica si pleca. Satenul incepu sa grabesca pasul, dar isi dadu seama ca roscata se indeparta de el din ce in ce mai repede.
Chiaki incepu sa alerge mai repede ca niciodata. Avand satenul noroc, fata se aseza pe o banca maronie. Acesta se aseza langa ea si incepu sa se prezinte:
-Sunt Chiaki Masudu, de la politia japoneza si vreau sa va pun niste intrebari.
-Sigur, zise adolescenta uimita.
-In primul rand, vreau sa imi spuneti niste date personale. De exemplu: numele, varsta, adresa si altele.
-Ma numesc Sayuri, am 14 ani, sunt in clasa a 8-a la scoala Karami, locuiec pe strada Hiranuma numarul 18.
-Sayuri si mai cum? intreba acesta in timp ce isi notase toate datele in carnetel.
-Doar Sayuri, zise aceasta zambind.
-Bine. Va doresc o zi buna in continuare. La revedere. Acesta pleca, oarecum dezamagit.
Imediat ce satenul se indeparta suficient de mult, Sayuri dadu un telefon.
-Alo, Toshiro? Sunt eu Sayuri. Am vorbit mai inainte cu un politist.
-Si ce ti-a spus? zise vocea din parte cealalta a telefonului.
-Nimic important. Cum ma cheama, ce varsta am si chestii dinastea.
-Bine. Sper ca nu ai spus nimic ce ar putea sa ne inchida, nu-i asa?
-Sigur ca nu. Trebuie sa inchid, vine cineva. Pa.
Dupa aceasta scurta discutie, se hotari sa merga acasa.
In acelasi timp, Chiaki ajunsese deja la biroul sau. Nu era prea fericit deoarece nu aflase ce voia. Dar in dezamagirea lui ii veni oidee. Chiar una stralucita.
Isi trase laptopul mai aproape de el si incepu sa caute detaliile crimelor ce au fost facute de "Copii de marmura".
Dupa cateva ore de cautari, isi dadu seama ca in fiecare caz erau implicati fara voie si niste adolescenti care aveu o legatura bine ascunsa cu acea crima. Acesta isi scrise pe caietul lui informatiile care, spera el, sa il ajute in cazul acesta:
"Gemenii Mitoroshi, in varsa de 14 ani asista la asasinarea lui Tamaki Haruno. In ciuda spuselor celorlati martori, acestia spun ca ei erau singuri de fata si au dat vina pe ei, dar nu s-a stabilit exact. In dosarul lui Tamaki Hauro, spune ca a fost suspectul principal, care s-a petrecut in urma cu 5 ani, cand a fost violata Akane Mitoroshi, una din gemeni.
Dupa ce autoritatile nu au facut nimic impotriva doctorului Adam Tekato, care a omorat o pacienta pe masa de operatii, doua zile mai tarziu acesta a fost omorat in imprejurari suspecte. Dupa interviul de la stiri al lui Kira Kaibara, fiul femeii, acesta a declarat ca a fost bine ce s-a intamplat cu acesta.
Sotii Arishima au fost impuscati de catre politie, politia sustinand ca era in legitima aparare. Fiica lor de 13 ani, Midori Arishima , a suferit un soc, cand a aflat ca politisti aceia nu au fost pedepsiti. Dupa doua luni, Midori Arishima a fost gasita langa cadavrele lor, dar judecatorii au declarat ca altcineva i-a omorat, pentru ca fata era inca in stare de soc de la moartea parintiilor ei.
Toshiro Yasutake a stat in puscarie timp de 1 an, acuzat de furt. In timpul ispasiri faptei, a fost omorat martorul ocular al tanarului. Colegii lui de celula sustin ca el ar fi autorul crimei, dar acest lucru era imposibil, deoarece el era in puscarie.
Tatal lui Saiko Setsumi, fetita de 6 ani care s-a spanzurat, a fost omorat la o luna dupa inmormantarea fetitei. Singura care nu a fost afectata de acest lucru a fost fiica lui cea mare, Renee Setsumi."

#6
N-am mai citit de mult un fic ... Si mi-a cam atras atentia titlul :-? Let's hope the fic will be as good as the title.

Primul capitol
"Ploua.Inca o zi o ploioasa in frumosul oras Tokyo. Strazile udate de ploaie sunt calcate in graba de trecatorii ce vor sa ajunga "teferi" la destinatie." - ai repetat de trei ori 'ploaie';

#7
Inspirat din Spiral ... nu?
Greselile de tastare/ de exprimare n-are sens sa le repet, deoarece au fost spuse.
Oricum, actiunea seamana cam prea mult cu Spiral, nu crezi?...
Copiii de marmura ... Copiii spintecatori ...
Conversatia dintre fata aceea si Toshiro aminteste perfect de Rio si Asazuki. Iar acel baiat aminteste de Narumi, doar ca aici e mai increzator in ' puterea ' sa...

Ma rog.
Ne mai auzim >:d<

#8
(01-02-2009, 01:42 PM)Dyana_Dyana A scris: Dupa o lunga pauza, m-am gandit sa postez din nou...........Sper sa va placa!

Capitolul I - O noua crima, o noua ancheta

Ploua.Inca o zi o ploioasa in frumosul oras Tokyo. Strazile udate de ploaie sunt calcate in graba de trecatorii ce vor sa ajunga "teferi" la destinatie.
Este o liniste deplina. Doar picaturile de apa se mai aud, iar strazile sunt pusti. Deodata acea liniste este brusc curmata de sirena politie ce se indreapta cu mare graba spre parlamentul japonez.
In masina politiei, comisarul Ichigo Michigawa, un barbat trecut de prima tinerete care este renumit pentru numeroasele cazuri incheiate, sta pe bancheta din spate cu noul lui partener Chiaki Masudu, un boboc in politie ce tocmai se indreapta spre primul lui caz.
-Unde ne indreptam? spuse sfios Chiaki.
-Spre parlament. Se pare ca a avut loc inca o crima. zise comisarul, in timp ce ce uita pe geamul automobilului.
-Cum adica inca una? intreba mirat Chiaki.
-Baiete, se pare ca nu prea citesti ziarele nu-i asa? Ar trebui....nici nu mai apuca sa-si continue afirmatia ca deja se aflau in fata acelei cladiri uriase numite Parlament.
Cei doi barbati coborara din autovehicul si se indreptara catre etajul 3 al cladirii.Dupa ce urcara zeci de scari, in cele din urma ajunsera la locul faptei.
Pe gresia maronie din biroul celui mai bogat parlamnetar, zacea un cadravu plin de sange, care se parea a fi a lui Sadako Asanuma, un mare parlamentar.
-Ce oribil! spuse tanarul detectiv.
-In curand te vei obisnui! spuse Ichigo oftand.
-Dar cine a facut asta? Nu inteleg cum cineva poate sa faca una ca asta.
-Autorii acestei crime sunt:"Copiii de marmura".
-Cine ? intreba tanarul uimit de numele pe care ia fost dat.
Nici nu apucase sa ii explice lui Chiaki, cum stau lucrurile, ca parlamnetul a fost asaltat de marile televiziuni ale tarii.
-Nu cred ca vrei sa fim "victimele" televiziuni, nu-i asa? zise brunetul bufnind in ras.
-Asa e. zise detectivul cu aceasi ironie.
Mergand in spatele politistilor, acestia au iesit prin iesirea de urgenta. Dupa ce iesira se indreptara linistiti spre barul din apropiere. Intrara in el si se asezara la o masa ferita de vreo ferestra, comandand apoi fiecare cate o cafea.
Ichigo scoase din buzunarul drept al paltonului negru, un plic alb, putin ingalbejit de vreme, dupa care il dadu tanarului.
Satenul il deschise curios si scoase din el o hartie.
-Ce e asta? intreba uimit.
-Autori crimelor de pana acum si tot ce se leaga de ele. Le-am luat de serviciu, anul trecut. Cazul lor s-a inchis, dar vreau sa le rezolv si nu stiu cum. De aceea te-am luat pe tine.
-Pe mine? De ce pe mine? spuse stupefiat baiatul.
-Nu stiu. Imi pari un tip intelept. Sper ca nu m-am inselat. zise comisarul, scotand din buzunar o tigara.
Chiaki desfacu prima hartie si incepu sa citeasca:
"19 februarie
Miavi Shintaro, marele afacerist al Japoniei, a fost gasit mort, la ora 10:15, de catre secretara acestuia. Dupa declaratiile scretarei si a bodyguarzilor ce ii aparau biroul, s-a inteles ca nimeni nu a fost in biroul sau.
Pe cadavrul macelarit, se pare de niste cutite obisnuite de bucatarie, s-a gasit un trandafir rosu, de pe care nu s-a putut preleva nicio o motra de ADN.
Suspectul principal a fost vechiul lui partener Hitachi Karyme, care a ramas pe drumuri din cauza lui Miavi. Chiar in aceeasi zi singura lui fiica, Sayuri Karyme, a disparut.
Din lipsa de probe, Hitachi Karyme a fost eliberat. Nici in ziua de azi nu a fost gasita fiica acestuia."
-Nu inteleg. Cum poate cineva sa faca o crima atat de ...perfecta?

Astept cu nerabdare critici......

Salutare
Am citit ficul
Cel mai mult m-a atras titlul ficului tau.
Greseli in fic am vazut doar cateva , dar nu mai stau sa le enumar.Poate o sa fi pe viitor mult mai atenta:D
Imi place ficul tau.descriere si toate celelalte ai din greu ca sa zic asa
Imi place ca dialogul nu este sec
si cam atata ca nu mai stiu cum sa te laud:)) ca nu iti dau critica:-p
ja ne si spor la scris
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Copiii Războiului (+18) Wolves 8 2.852 22-07-2011, 12:06 PM
Ultimul răspuns: Camelie.
  Copiii lunii si cantecul pianului rosu Jigoku 6 6.217 05-01-2008, 02:48 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)