Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Conventie anime la Oradea: Yoshicon

#1
Am placerea sa va anunt, daca nu stiati deja, ca in data de 4 septembrie va avea loc in Oradea o conventie a fanilor anime, numita Yoshicon. Va contine proiectii, workshop-uri, concursuri, etc. Cei interesati sunt rugati sa dea un acceseze urmatorul link: http://yoshicon.ro
Voi reveni cu detalii mai tarziu.

#2
Într-adevăr, ar fi bine să reveniţi cu mai multe detalii, fiind ceva nou, lumea vrea să ştie cât mai multe, ceva care să atragă.
Eu sunt din Oradea şi chiar mă interesează iniţiativa, sper că vă ţineţi de treabă şi sunteţi serioşi astfel încât să iasă ceva bun.

Numărul de fani anime din Oradea e destul de mare plus că ar putea veni şi din alte oraşe mai apropiate cum ar fi Aradul sau Clujul.

Multă baftă!
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#3
Ideea e buna, dar site-ul arata de parca ar fi fost facut de un amator. Plus ca e inca in constructie, din cate observ eu. Nu era mai bine daca s-ar fi mentionat ceva de genul: "mai multe detalii vor aparea in curand pe site" sau "urmariti site-ul pentru viitoare update-uri"?

Uitandu-ma la site, raman cu impresia ca si festivalul e facut de un grup de amatori.

In fine, sper sa va iasa bine si sa aveti multi vizitatori. Daca reusesc sa repar portalul in timp util, o sa va pun si un anunt pe prima pagina. Succes!

#4
Nu este vorba aici de amatori si experti. Este vorba de un grup de oameni care o sa organizeze o conventie anime in afara capitalei, ceea ce spune mult despre dificultatea proiectului de la bun inceput. Dar si despre faptul ca se incearca descentralizarea fenomenului. Lumea trebuie sa stie ca nu doar in Bucuresti pot avea parte de anime events, daca vor cu adevarat. Si evident cele mai multe detalii se pot gasi pe site-ul oficial. Daca aveti intrebari puteti sa le si puneti acolo. E adevarat, este inca in constructie, dar se lucreaza constant la el, incercandu-se a se realiza in 3 limbi: romana, maghiara si engleza.

#5
(19-08-2010, 12:46 PM)Audron A scris: Dar si despre faptul ca se incearca descentralizarea fenomenului. Lumea trebuie sa stie ca nu doar in Bucuresti pot avea parte de anime events, daca vor cu adevarat.

In Bucuresti am parte de anime-events in romana. Plus ca e capitala si e mai usor sa ajungi acolo, sa gasesti cazare, sa te orientezi, etc.
Cand intru pe site-ul vostru sunt intampinat de mesaje in limba engleza. De ce? Nu ar trebui sa fie limba romana prima, si sa poti alege dupa intre engleza si maghiara?

Nu mai insist pe aspectul site-ului, se pare ca sunteti convinsi ca arata bine (ceea ce e complet neadevarat, mai ales cu acel footer incarcat haotic de bannere si cu header-ul care se potriveste cu nuca in perete; anyway, ignora partea asta, ca webmaster mi-e greu sa nu critic un site)

De asemenea, va lipsesc poze!
Poze cu locul unde se va tine festivalul, imagini de la "editii" precedente (ma refer la restul evenimentelor organizate de voi, ca am inteles de pe site ca ati mai organizat meet-uri anime, puteti baga poze de acolo).

Ma opresc aici pana nu incepe lumea sa injure.

#6
Daca te temi ca injuraturile vor veni din partea mea, te inseli. Nu am de gand. Sper ca nici lumea.
E adevarat ca Bucurestiul e capitala, dar acesta nu e un motiv prin sine insusi suficient pentru ca toate evenimentele, majore sau nu, sa aiba loc acolo. Cel putin astea e parerea mea. E adevarat ca alta e infrastructura, altele sunt conditiile, dar acesta nu este, in opinia mea, motiv suficient.
In legatura cu site-ul eu unul nu sunt convins deloc. Nici nu par, nici nu sunt. Dar tu esti webmaster si te pricepi, iar eu nu sunt si nu ma pricep. Eu doar ajut la partea cu propaganda. Nu stiu ce sa zic despre site-uri.
Te rog sa mai postezi si alte lucruri. Orice idee e binevenita.

#7
Dupa cum am zis, mai multe imagini.
Puneti poze cu locul in care va avea loc conventia, poze de la intrunirile voastre din trecut cand v-ati mai jucat Yu-gi-oh, ati proiectat anime sau ati facut cosplay.. eventual faceti-i ceva in genul unui afis sau poster, care sa apara pe prima pagina si sa atraga atentia.

La program, in caz ca il veti face dupa un anumit orar, poate publicati si orele exacte ale fiecarei activitati. Daca nu au o ora exacta si se desfasoara toata ziua, nefiind limitate de timp, e ok, chiar super pentru anumite lucruri, dar specificati asta undeva, sa stie lumea. Inclusiv ora de incepere.

Daca tot am spus de ora de incepere... cum festivalul vostru va fi doar de o zi, interesati-va sa vedeti cam pe la ce ora ajung in Oradea trenurile matinale care vin din orasele din zona voastra. Pentru ca, sa fim seriosi, tinand cont ca e prima voastra editie ma indoiesc ca vor veni oameni din toata tara. Sunt insa sanse foarte mari sa vina cei care stau aproape de Oradea si pentru care nu ar fi cine stie ce chestie sa mearga cu trenul (uite, eu de-aia ma duc la toate chestiile din Bucuresti, ca fac maxim 45 de minute cu acceleratul).
Nu spun sa va faceti programul in functie de trenuri, dar daca tineti cont macar putin si de ele, ar fi super. Si cum suntem tot la capitolul asta.. puteti sa faceti o pagina speciala in care sa le spuneti celor din zona cu ce trenuri ar putea sa ajunga la Oradea (inclusiv trenurile de intoarcere) si cum sa ajunga de la gara la voi. Pentru un copil din alt oras e alteva sa se duca la parinte si sa ii spuna: "mami, hai la yoshicon, in Oradea, putem sa plecam la ora 8 si ajungem la 9, si ne intoarcem la 6 cu trenul si nu ne prinde noaptea" decat "mami, vreau si eu in Oradea ca e nu-stiu-ce-festival", caz in care parintele lipsit de chef ii poate tranti scuza ca nu stie cu ce sa ajunga, cand sa se intoarca, etc. Bineinteles, nu e nevoie sa va rezumati doar la trenuri. Daca aveti cum sa aflati si ce program au maxi-taxi-urile sau ce exista prin zona voastra (la noi sunt maxi-taxi, in alte zone stiu ca au autocare), e chiar si mai bine.

Cam atat am de spus deocamdata. Sper sa va fie de ajutor sugestiile mele.

#8
Sunt de ajutor. Fii sigur de asta. Sugestia cu trenurile e in curs de rezolvare. Era deja in plan, dar inca nu a fost realizata.

#9
Acum site-ul Yoshicon are si forum. Daca aveti nelemuriri si vreti sa mergeti, ar trebui sa puneti intrebarile acolo. Cei interesati pot pune intrebarile direct acolo si li se va raspunde.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)