Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Controlarea netului

#1
Toata treaba o puteti citi aici.

Dezbateti!
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#2
Tâmpenie.
Dacă cineva vrea să evite înjurăturile, conţinutul interzis minorilor şi toate atacurile la persoană, poate foarte uşor să îşi aleagă site-urile pe care umblă. Ce, vrei să zici că unu' intră pe un site porno, spre exemplu, fiindcă nu vrea ? Nu.
Se pot evita foarte uşor astfel de lucruri . Şi în plus, este practic imposibil să se cureţe internetul. Imposibil.
So, as I said, situaţiile neplăcute se pot evita foarte, foarte uşor. Depinde de persoana în cauză să ocolească site-urile ofensatoare.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#3
N-am citit tot din simpla lene si dezinteres de subiect.

@ Loula, nu stiu despre ce vorbesti mata, din cate am inteles eu aia se refera doooar la forumurile/blogurile site-urilor de presa. Pronografia si ce mai aberezi tu pe acolo nu au legatura.

Parere: Lol, cica deja se face asta, adica exista modelatori care sa le dea ban celor care injura and shit. Plus, ce se intampla daca injuri? Vine FBI-ul la tine acasa si...lol, nu isi misca nimeni curu' pentru un asemenea nimic, mai ales aici... Ca ai spus tu "patetic" si unu n-a stiut ce inseamna si a considerat injuratura/atac la persoana asa ca ti-a dat warn (nu prea are legatura, ha?). In Romanica...la cate probleme sunt fix de asta s-au legat, injuratul pe interent, nu stiu daca e cazul sa rad sau sa plang... I suppose I'l just stay and watch.
Plus, what's the big deal? Nu cunosc pe niiimeni care sa nu injure, it's normal...voi pe ce lume traiti?!
Do not speak unless you can improve the silence.

#4
Stiti ca eu nu-mi pot spune parerea decat comentand alte pareri 21



Pai autoreglementare cam exista. Ia injura aici si vezi daca scapi nepedepsita.

@wunder: ai ajuns pana la lucrul care a motivat-o in toata treaba asta?
Olguta A scris:Chiar a venit nepoata mea recent la mine şi m-a întrebat ce înseamnă nu ştiu ce obscenitate pe care o citise în subsolul unei ştiri despre mine.
De ce nu-i in stare mama plodului ala sa o supravegheze (cum a spus si Loula) in ce face pe net? Bine, teoretic fata era pe un site cu o stire despre Olguta. Oare sa fie asa? Sa zicem ca asa e.
Oare daca Olguta o sa caute 2 ore un loc de parcare o sa faca ceva in privinta asta? Se pare ca o problema personala devine una mai mult sau mai putin nationala (suna exagerat 22 ). In plus, cati ani are nepoata aia de nu stie obscenitati? Eu tare cred ca a intrebat-o ca sa-si bata joc de ea. Eu asa faceam 21

Citat:oricum nu o sa se intample, nu putem fi controlati.
Sa presupunem prin absurd ca reusesc, daca eu ma duc pe un site strain si o injur pe Olguta ce se intampla? Controlam tot netul?

Si totusi, cum o sa faca ei asta? 21

Cum spunea cineva: asta ne distrage atentia de la adevaratele probleme.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#5
La cat suport eu sa mi se impuna anumite reguli mi-e ca o sa-i trimit inapoi in mamicile lor mai repede decat au iesit. O percep ca o manipulare mentala, ca o indobitocire, ca o forma moderna de comunism. Auzi la ei, sa controleze cine injura pe net si pe bloguri. In primul rand blogul meu e locul meu personal si ma manifest cum vreau, nu degeaba inainte sa ajungi pe el esti atentionat ca exista pe el limbaj vulgar. De acolo alege fiecare daca merge mai departe sau nu. Cine sunt ei sa-mi impuna forma mea de manifestare literara? Sau e satul Basescu de cata carne si-a luat ficasa in gura pe net?21 Ma rog nu se va impune niciodata asta, e aproape de imposibil. Vulgaritatea nu e o solutie si se poate vorbi civilizat, interzice forma asta de manifestare si toti vor injura pe net mai ceva decat acum.

If I cannot smoke in heaven, then I shall not go.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)