Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Let me be by your side [+16 / +18]

#1
[center]Capitolul 1[/center]
11 iunie

"Draga jurnalule,
Astazi a fost o zi ingrozitoare.
Nu stiu de ce am scris asta. E o nebunie. Nu am niciun motiv sa fiu prost dispusa, ba chiar ma toate motivele da fiu fericita, dar...
Dar uite'ma aici, la 2:30 noaptea, treaza si confuza. Continui sa'mi spun ca m'a zapacit vestea pe care am primit'o, dar asta nu explica de ce ma simt atat de confuza. Atat de pierduta.
Ieri, cand matusa Elisabeth, Jeremy si cu mine venea cu masina de la cumparaturi, am avut un sentiment atat de cuidat. Cand am intrat pe strada noastra, mi'am spus: "Mami ne asteapta acasa. Pun pariu ca o sa fie pe terasa casei sau in livind uitandu-se pe fereastra. Probabil se ingrijoreaza."
Stiu. Suna total aiurea.
Dar chiar si cand am vazut imensa vila alba si terasa goala tot am crezut asta. Nu imi imaginam dece.
In schimb, atunci cand am intrat in casa, sentimentul asta a disparut. Am ajutat-o pe matusa Beth sa duca cumparaturile si apoi am urcat in camera mea.M'am asezat in pat si am vazut pe noptiera plicul in care aveam biletele de avion, actele si scrisorile de la facultatea de dans, muzica si actorie "Darren Smith" . Urma sa plec a doua zi. Si totusi nu'mi pot explica sentimentul asta de confuzie. Probabil sunt doar obosita si pana dimineata imi va trece...


Rene lasa jurnalul pe noptiera si stinse lampa.Se intinse pe pat si privi cateva clipe tavanul albastru ianinte de a adormi.

[center]~ De dimineata ~[/center]



Bruneta deschise ochii deranjata de lumina ce inunda camera. Se ridica usor, intinzandu'si oasele apoi merse la baie. Dadu drumul la apa lasand cada cu jacuzzi sa se umple. Presara saruri de baie in apa, lasand mirosul fin de trandafir sa'i rasferete simturile. Statu in apa aromata timp de zece minute apoi iesi si erse la dulapul urias din care isi lua lenjerie intima de culoare neagra, un maieu rosu si o pereche de blugi negri. Rene lasa prosopul de culoarea caramelului sa cada jos, si isi contempla forma rupului in oglinda.
Avea profilul distinctiv al familiei l'Oradore, o frumusete palida acvilina, cu toate ca buzele ii era senzuale, si pline, iar ochii verzi de pisica sclipeau pe sub genele lungi si negre. Buclele negre i se revarsau pe umerii sculpturali.
Privirea ii cazu asupra trupului si zambi. Trup lung si zvelt, extrem de palid; sani plini si fermi, piele perfect neteda. Isi plimba degetele peste sfarcurile intunecate, apoi isi mangaie oasele bazinului si cele ale abdomenului plat. Pentru cei 18 ani ai sai, bruneta arata extrem de bine. Se intoarse spre pat si incepu sa se imbrace. Dupa ce se imbraca, incepu sa se macheze.
Mai intai, aplica un strat subtire de fond de ten si putina pudra aurie ce reflecta lumina. Apoi, isi contura pleoapele si sublunie sprancenele cu un dermatograf solid, ce'i scotea in evidenta genele si pupilele negre, terminand cu putin fard de ochi verde, cu irizatii asemanatoare unei cozi de paun. Pentru buze, alese un luciu auriu-caramiziu cu tonuri sidefate, sarutand un servetel pentru a inlatura excesul. La sfarsit, parfuma aerul si lasa ploaia de strop sa cada incet peste pielea ei.
Pe masuta de toaleta se zareau alineate trei cutiute si agrafele din piele rosie si alama, lustruite si sclipitoare.Toate bijuteriile ceremoniale aveau cateva veacuri, dar fusesera modelate dupa obiecte vechi de mii de ani. In prima cutiuta se gasea o parura din aur, ca o tiara, ce se inalta in centru; inurmatoarea, doua amulete, tot din aur, sub forma unor serpi, cu ochi scanteietori facuti din smarald slefuit; ce'a de'a treia continea un colier, un lant gros din aur de mijlocul caruia atarna un pandantiv. Suprafetele lucioase amintea de caldura si de desertul Egiptului antic. Fata se ridica si inchise cutiile cu bijuterii. Le baga si pe aceastea in valiza si mai adauga cateva lucruri. Se indrepta spre usa, lasand bagajele langa pat, urmand ca un servitor sa le scoata cand era gata sa plece. Cobora scarile cu gratie si intra in bucatarie.
-Buna dimineata, spuse ea cu zambetul pe buze.
-Buna dimineata, raza de soare! spuse matusa ei privind'o.
Bruneta se aseza la masa si o privi pe matusa sa. In jur de treizeci de ani, era o femeie frumoasa. Parul blond ii cadea delicat pe umeri, iar ochii albastrii, patrunzatori, iti puteau citi pana in cel asculs loc al sufletului. Avea cateva riduri fine in jurul ochilor si la colturile gurii dar altfel timpul nu o afectase deloc.
-Esti sigura ca nu vrei sa vii cu noi? o intreba Rene pe matusa ei.
Femeia zambi bland si ofta.
-Sunt sigura, spuse aceasta.
Rene ridica din umeri apoi gusta din cafeaua ce ii fusese adusa. In acel moment, Jeremy, fratele geaman al fetei intra in bucatarie. Purta o pereche de blugi albastrii si un tricou negru cu niste inscriptii ciudate. Parul negruu ii statea valvoi, cateva fire intrandu'i in ochi.
-'Neata, spuse acesta cascand.
Rene se multumi doar sa incline din cap, in timp ce matusa ei ii zambi baiatului.
-Buna dimineata, Jeremy, spuse ea zambind.
Brunetul se aseza la masa si lua un sandwish dupa tava de argint ce trona pe masa.
-Ti'ai terminat bagajele? intreba Rene privindu'l.
-Da, mai trebuie doar sa le scoataunul dintre servitori, spuse baiatul. Cand plecam? intreba el.
-Peste o ora, avionul pleaca la 10:30, spuse Rene.
Baiatul aproba in semn ca a inteles, apoi isi continua micul-de-jun. Dupa 10 minute, Rene se ridica si isi scutura pantalonii.
-Merg sa fac o plimbare, spuse aceasta.
Elisabeth aproba apoi puse vasele murdare in chiuveta.Rene se indrepta spre usa de la intrare si se incalta cu o pereche de saldalute negre cu toc cui. Iesi din casa si privirea ii cazu pe tufele cu trandafiri ale matusii sale, ce inmiresmau aerul. Fata pasi 0pe drumul pavat pana la poarta si soferul ii iesi in cale. Ii facu semn sa se retraga si acesta incuviinta. Bruneta iesi din curte si se indrepta spre parcul din centrul Florentei. Stia ca o va gasi pe Sophie acolo. Ofta marind pasul. Era deja noua, la si jumatate trebuia sa plece. Ajunse in parc in mai putin de cinci minute, si se apropie de o banca pe care stateau doi baieti si doua fete. O fata satena cu ochi negri zambi si se ridica dupa banca. O imbratisa pe bruneta cu ochii in lacrimi.
-Ne vie lipsi, spuse ea.
-Stiu, si voi mie, dar voi veni sa va vizitez, spuse Rene zambind sters.
Fata statu cu prietenii ei zece minute, apoi porni spre casa. Cand ajunse acolo, Jeremy si matusa ei o asteptau in dreptul masinii.
-Am vorbit cu tatl tau, spuse Elisabeth.
-A zis ca ne va astepta la aeroport, spuse Jeremy.
-Ok, atunci hai sa mergem, spuse Rene zambind.
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#2
Am trecut si eu pe aici ...
Deci incepand cu titlul : este "by" nu "bay" ... creca titlul tau inseamna "Lasa-ma sa stau de partea ta''..nu?Ma rog, continutul e interesant ,doar ca inceputul seamna izbitor cu cel din Jurnalele vampirilor 1[Trezirea] ,adica tot asa s-a petrecut cand Elena povestea cum astepta ca parintii ei sa fie pe teresa de afara intampinand-o cu bratele deschise iar in film ea chiar are un frate jeremy ,acum zic doar ca seamana nu ca te acuz cumva de plagiat. Cam asta am avut de zis ....cius an gambate:D

#3
Capitolul 2


~Razan Aizawa~
Noaptea
Stateam intins in pat,era 1 noaptea.Incercam sa adorm,sa acumulez forte pentru plecarea mea din casa,dar se pare ca nu reuseam.Camera aproape goala si rece ma facea sa-mi doaresc si mai mult sa plec.M-am ridicat din pat,ducandu-ma la fereastra,am deschis-o larg uitandu-ma pe cer.Noaptea neagra si lunga ce ma astepta.Am privit in continu luna,fara nici o expresie.Am stat cateva ore bune privind in gol,un sentiment de nesiguranta aveam in momentul acela.M-am asezat din nou pe pat si am inchis usor ochii,eram doar intr-o pereche de pantaloni negri si un tricou alb cu o inscriptie ciudata pe el.In cele din urma am reusit sa adorm.



~Dimineata~
M-am trezit putin derutat,uitandu-ma in jurul meu,vazand ca nimic nu s-a schimbat..Am coborant cu greu din pat,impiedicandu-ma usor de pat,fiind cam somnoros.M-am dus pana la dulapul cu haine,scotand o pereche de blugi si un tricou rosu cu o inscriptie pe el.” Give me fire!” Am luat hainele pe mine si o jacheta de piele,desi afara era cald.Mi-am ciufulit putin parul.Am luat cheile,biletul de avion si telefon de pe masa.Am butonat cateva secunde telefonul,vazand ca am primit un apel pierdut,l-am ignorat si am coborat jos in sufragerie.Majordomnul m-a astepta la masina cu valizele.Am vazut`o pe mama,o femeie tanara pentru 50 de ani,era inalta,supla,parul ei blond si lung ce cadea in valuri peste umeri.M-a sarutat scurt pe obraz.
-Razan,sa ai grija de tine.Mi-a spus in timp ce-mi ciufulise parul.
-Da,da am inteles.Am spus grabindu-ma sa ies din casa.M-a condus pana la iesire,in tot timplul asta se abtinuse sa nu planga,stiam ca e greu si pentru ea,dar nu ma duceam la spanzuratoare sau altceva.
Am urcat in masina,valeti ducandu-mi bagajele in porbagaj.Mama statea in fata casei,facandu-mi cu mana.Mi-am rezemat capul de geam plictisit oarecum de toata acea scena.Soferul meu raul,s-a urcat si el in masina,mi-am pus centura de siguranta asteptand sa pornim.
-Raul,cat mai este pana la aeroport?
-Doua ore,domnule! Mi-a raspuns scurt,pornind.
In tot acest timp,mi-am verificat apelurile de pe telefon.
„-Patru apeluri?” Am spus in gand,am vazut numele si numarul.Era Carina,o fosta colega de clasa si o prietena buna.I-ma lasat un mesaj.
„Da,am vazut apelurile. >.>
Ce vroiai sa-mi spui?”
Peste cateva minute am primit un raspuns.
Carina: „Da...am auzit ca pleci,unde esti?
Nu mai stai?”
Mesaj:
Razan: „Nu,sunt in masina,plec spre aeroport
Plictiseala...”
Mesaj dupa 3 minute
Carina : „Da...sa ai o calatorie placuta *sad* „
Mesaj:
Razan: „Nu fi suparata,tinem legatura”
Carina: „Bine...byes!”
Razan: „Bye-bye!”

Mi-am inchis telefonul,terminand convorbirea cu ea.Dupa o ora jumate ne-am oprit in fata la aeroport.
"be the change you want to see in the world”


[Imagine: 2e0ka34.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Stay by my side!(sakura&sasuke) by Naraku no hana si Lisistrata Corina. 41 55.107 13-02-2009, 02:46 PM
Ultimul răspuns: Annya


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)