Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Concurs AMV international

#1
[Imagine: amvbanner.jpg]

Pe data de 2-3 Octombrie 2010, in cadrul editiei din aceasta toamna a MondoCon-ului din Budapesta (cea mai mare conventie anime ungara), se va tine primul concurs AMV ce acopera zona europei centrale si de est. Tari din toata regiunea (Cehia, Slovacia, Polonia, Austria) sunt invitate sa participe si, desigur, Romania nu poate ramane in urma. Termenul-limita este de 25 Septembrie, asa ca toata lumea mai are o luna si jumatate la dispozitie sa scoata AMV-uri de calibru international, care sa dovedeasca faptul ca editorii romani... au cu ce.

Regulile detaliate si toate conditiile de participare le puteti gasi AICI (in engleza). Totodata, daca aveti orice intrebare sau problema va recomandam sa intrati pe TOPICUL OFICIAL al concursului (instructiuni despre cum sa va inregistrati gasiti AICI.
Concursul acesta nu este legat de Nijikon, asa ca AMV-urile cu care participati la unul din concursuri pot fi folosite si la celalalt concurs, atata timp cat se incadreaza in regulile respectivelor concursuri.

Succes!




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)