Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Concerte

#1
Aici puteti sa veniti cu detalii despre concerte.. discutii pe tema.. and stuff.. u kno...
ToRnAdO's edit : daca tot ai deschis acest topic poate ne spui si noua niste detalii despre un concert ce zici poate ma asculti :->[/color]

#2
Lol, mai bine ma duc s-o ascult pe Corina la festivalu' Scrumbiei decat sa ma duc la Stefan Banica Jr. >.< Iar o sa ma tampeasca noaptea ala cu muzica lui plagiata >.< [si da, ^, is din Galati Smile sincer, nici eu nu m-asteptam sa fie cineva din GL/ Braila :/ ]

Eu stiu numai doua concerte care vor fi anul asta in Romania si anume cel sustinut de Iron Maiden, in vara, in august, si cel sustinut de Metallica pe 23 iulie daca nu ma-nsel [destul de tare ^^ avand in vedere ca ziua mea de nastere ii pe 23 iulie ^^ ]

Concerte care mi-au placut ... pai ar fi toate cele de la Iron Maiden sau Deep Purple; tipii au voci bestiale, iar melodiile suna poate chiar mai bine ca-n inregistrarile din studio ^^ .

#3
Festivalu' Scrumbiei - cel putin anu' trecut - s-a tinut la Faleza Dunarii, in fata restaurantului "Pescarul". Nici o scrumbie, tough 71 Au venit doar sa cante in concert Iris, Corina si alte cateva formatii-fantoma [am ras de m-am prapadit cu aia; ne-au dat si la Tv Galati 21 eram cu prietenii in primu' rand si le aratam semnu' prieteniei ... noroc ca nu au dat secventa aia, ca ma omora mama acasa xD ]

Deci, concertele ... da, is in Bucuresti. De fapt, am o lista cu toate care vor fi in 2008 [incep cu data de 12 aprilie ca nu mai are rost sa le pun pe cele care au trecut]

Alphaville - 12 apr Bucuresti, Arenele Romane
Carl Cox - 18 apr Bucuresti
Danny Tenaglia - 19 apr Bucuresti, World Trade Plaza
Edvin Marton si Evgeni Plushenko - 24-25 apr Bucuresti, Sala Polivalenta
Amon Tobin - 27 apr Bucuresti
Zucchero - 3 mai, Mamaia, club Bamboo
Demis Roussos - 10 mai, Bucuresti
Kronos Quartet - 11 mai Bucuresti, Sala Radio
Roberto Fonseca - 14 mai Bucuresti
Roberto Fonseca - 15 mai Timisoara, Filarmonica
Uriah Heep - 16 mai Satu Mare
John McLaughlin - 15 mai Bucuresti
Kylie Minogue - 17 mai Bucuresti, stadionul Cotroceni
Uriah Heep - 18 mai Barlad
Anathema - 24 mai Bucuresti, Preoteasa
Testament - 30 mai Cluj Napoca
Alessandro Safina 1 iunie - Bucuresti, Sala Palatului
Glenn Hughes 3 iunie - Sibiu, Piata Mare
Guru of Gang Star - 6 iunie, Bucuresti, Club Gossip
Queensryche - 30 iunie, Bucuresti, Arenele Romane
Dulce Pontes - 30 iunie, Bucuresti, Parcul National (World Art Festival)
Cesaria Evora - 3 iulie, Bucuresti, Parcul National (World Art Festival)
Apollo 440 - 4 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Unkle - 4 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Cypress Hill - 4 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Manic Street Preachers - 5 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Kaiser Chiefs - 5 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Nouvelle Vague - 5 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Nelly Furtado - 6 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Rosin Murphy - 6 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Manu Chao - 6 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Sunrise Avenue - 6 iulie Bucuresti, Romexpo (Bestfest)
Manowar - 7 iulie, Bucuresti
Whitesnake - 8 iulie Bucuresti, Romexpo
Def Leppard - 8 iulie Bucuresti, Romexpo
Judas Priest, Primal Fear, Ross The Boss - 11 iulie Bucuresti (Bestfest Aftershock)
Fatboy Slim - 12 iulie, Mamaia, Ultima Playa
Leonard Cohen 14 iulie - Bucuresti, stadionul Cotroceni
Julio Iglesias - 14 iulie Brasov, Piata Sfatului
Julio Iglesias - 16 iulie, Cluj Napoca, Stadion
Julio Iglesias - 19 iulie, Constanta, Poarta 1
Metallica - 23 iulie, Bucuresti, stadionul Cotroceni
Lenny Kravitz - 26 iulie, Bucuresti, stadionul Cotroceni
Linkin Park - iul-aug TBA
Iron Maiden - 4 aug, Bucuresti, stadionul Cotroceni
Cinema Bizarre - 25 oct, Iasi, Planet Club
Smokie - 19 dec, Bucuresti, Sala Polivalenta
Smokie - 20 dec, Iasi, Casa de Cultura a Sindicatelor
Smokie - 21 dec, Cluj, Casa de Cultura a Sindicatelor
Smokie - 22 dec, Timisoara, Sala Olimpia

Si cam atat ar fi ...
Ce noroc ... Vin Uriah Heep, Judas Priest, Whitesnake, Manowar, Iron Maiden si Metallica in Romania si nu ma aleg cu nici un concert TT^TT ... Pot doar sa-l vad pe Julio Iglesias la Brasov ... [macar de mi-ar placea >.> ... ]

#4
[lol, reînviu topicul o.O]

Vin pe 18 februarie Negură Bunget în Galaţi, în Zod!ar, în deschidere Carpatica. Concertul este de la ora 20:00, iar preţul biletului 15 lei.
Iar pe 26 februarie, în acelaşi loc, vin Magica.

Care crede c-ar veni să-mi zică şi mie xD

#5
Merg sigur la Negura, dar in Iasi marti, 16 februarie, tot pe la orele 20 in clasicul Hand. Deschiderea va fi facuta de Carpatica (si din ce am auzit au un sunet asemanator Negura, is curios sa vad cum suna). Am fost si anul trecut, tot in Hand, cand or venit impreuna cu Kathaarsys (un progressive black, iar ultimul album contine mult jazz, mai ales din cauza femeii ce sta-n spatele basului, nu in sensul rau) si inc-o trupa mai metalcore, plus c-o zis si Ashaena in deschidere).

Urmeaza Rotting Christ (am ramas prostit cand am vazut ca vin in Iasi) in Dublin, pe 3 Mai impreuna cu De Profundis, Dark End, Daylight Misery si Omnium Gatherum. Si asta e un must, neaparat trebuie dus la concert si nu numai pentru RC.

Sper la un Dordeduh candva, in viitorul apropiat, ca nu mai pot... is curios al naibii cum o sa sune LP-ul, dupa un EP (Valea Omului) ce mi-o lasat urme adanci... Hupogrammos si Sol Faur imping limitele si mai mult, o rafinare a ceea ce am auzit pe OM (si... naibii, vorbim de OM!); tch, de-abia mai pot astepta.

#6
Am sperat la un Dordeduh și-am gustat din plin un întreg eveniment nu doar pe cei de la Dordeduh, iar aici vorbesc de Dark Bombastic Evening 3 la care au participat, în ordine, în prima zi: Les Discrets, Vulture Industries, Draconian, Dordeduh, Alcest și Year of No Light, iar în a doua zi: Sunset in the 12th House, Loell Duinn, Hexvessel, Roma Amor, Rome și Dirty Granny Tails. Ce să spun? Când am dat prima dată peste informații despre acest eveniment, am simțit ceva fiori pe spate când am văzut ce trupe vor cânta în prima zi, dar n-aveam nici cea mai mică idee despre cei ce vor cânta în a doua zi... cu atât mai bine, căci hotărându-mă că nu mi-o strica de-oi sta două zile, am experimentat ceva grozav, sunete noi... plăcute ar fi puțin spus.

În plus la tot acest amalgam de trupe (underground) extraordinare s-a adăugat calitatea în sine a evenimentului, reflectat în sunet, mediul desfășurării concertelor (între zidurile cetății din Alba Iulia), expozițiile de artă digitală și fotografie, after-party și mâncare (la ceaun) / băutură la prețuri mai mult decât rezonabile mă fac să-i mulțumesc lui Doru (cel ce-a conceput și orgnizat toată tărășenia asta), să-l respect și să încerc să ajung la alte evenimente organizate de el.

Altceva... am spus că puteai să te duci oricând să-l tragi de mâneca pe Bjornar (Vulture Industries) ori să-l întrebi de sănătate pe Neige (Alcest) ori să fumezi iarbă cu cei de la Hexvessel sau orice-ai mai fi dorit să faci împreună cu aproape orice om din aceste 12 trupe (hmmm... nu prea i-am văzut pe cei din Draconian... doar tobarul și vre-un chitarist ori doi)? Heh... magie nu altceva, mai ales după ce te lăsau, ca nesimțiții, cu gură căscată și plină de bale și doreai un bis, două să mai cânte o dată, să nu se mai termine... hehe, dar plecau din respect pentru cei ce vor urma, pentru că toți au avut același interval de timp în care să-și desfășoare spectacolul, iar asta durea vreun sfert de oră până ce alții veneau și totul se repeta, doar că se schimbau culorile (diverse nunanțe închise), genurile și sonoritățile. Mda, cred că se-nțelege că fenomenul ăsta nu poate doar să-mi fi plăcut - am scris mai sus... ar fi prea puțin zis.

No să continui cu impresiile de la fiecare trupă, căci e clar cam ce aș spune... iar de ar fi cineva care ar fi vrut să știe, trebuia să vină (și, da!, ignor scuzele legate de motivul financiar, căci Doru s-a chinuit (poate iar iese pe minus deși au fost ceva oameni) să scoată un pret de admirat - 100 lei cele 2 zile, plus 100 le 2 zile de dormit la hotel, plus o grămadă de informații despre cum se poate ajunge acolo și cam cum ar fi mai ieftin) și să se bucure ca toți cei ce au venit (heh, m-am bucurat mult văzând cum la începuturile concertelor unor trupe erau puțini oameni în fața scenei, ca la sfârșit să fie plin și toți să aplaude frenetic).

Mno, asta a fost și cu DBE3... mai zic că am trecut și pe la Judas Priest (o zi superbă, iar bătrânii metal-ului s-au ținut tare și au demonstrat de ce există destui oameni care-i stimează ca fiind cei mai buni) și-o să mai trec pe la Romanian Rock Meeting unde Pain of Salvation o să-mi încânte urechile.

#7
Salut pentru toti cei pasionati de Metal si formatia Trooper sunt invitati la concertul, Sambata, 26 Noiembrie in Club Daos
Cei din Timisoara daca sunt interesati am putea sa ne adunam si sa merem, eu nu sunt 100% ca merg dar sunt sanse. Daca as mere, merg cu colegul nostru de forum Loki.

Ora cred ca e pe la 9 106 si intrarea e 15 lei
daca imi aduc aminte bine.


Mimi edit.
Mai usor cu culorile, daca vrei sa scoti ceva in evidenta un simplu bold e suficient. ^ ^

#8
11 Decembrie

Concert de lansare album Altar, in Club Fabrica (Bucuresti)
Concert Infected Rain la Brutal Fest 4, in Irish Music Pub (Cluj)
Concert Acustic Partizan, in J'ai Bistrot (Targu Mures)
Concert folk umanitar 'Maini pentru maine', Rock N Regie (Bucuresti)
Battle of Songs 2011, TBA (Bucuresti)
Post Rock Night, Control Club (Bucuresti)
Concert Sanctuar si Razna , Club Underworld (Bucuresti)

12 Decembrie

Concert Infected Rain, in Oldies Pub (Sibiu)
Concert Coma, Radio Guerilla (Bucuresti)

13 Decembrie

Concert Domination (Pantera tribute band), in Club Fabrica (Bucuresti)
Concert Infected Rain si Todo, in Club Zodiar (Galati)
Concert Leafblade, Rockstadt (Brasov)

15 Decembrie

Concert Taine, Euphoria Music Hall (Cluj)

16 Decembrie

Concert Altar, promovare album Mantra, Euphoria Music Hall (Cluj)

17 Decembrie

Concert Lordi, Sala Sporturilor, Oradea
Concert Radiohead, Piata Constitutiei, Bucuresti
Concert Truda, Irish Music Pub, Cluj
Metal Attack Fest 3, Club Nerv, Arad
Concert Urma, Jukebox, Bucuresti
Concert Taine si Faceplant, Club Daos, Timisoara
Concert Taine si White Walls, Rockstadt, Brasov

23 Decembrie

Concert Grimegod si Searing Blaze, Rockstadt, Brasov


18 Ianuarie

Concert Arch Enemy, Arenele Romane, Bucuresti

25 Ianuarie

Concert Tarja Turunen, Sala Palatului, Bucuresti

27 Ianuarie

Concert Nazareth, Hard Rock Cafe, Bucuresti

08 Februarie

Transylvanian Owl Festival, Euphoria Music Hall, Cluj

29 Februarie

Concert Opeth, Jukebox, Bucuresti

15 Iunie

Concert Dimmu Burgir, OST Fest, Zone Arena, Bucuresti

06 Iulie

Concert Kreator, Bestfest, Lacul Tunari, Bucuresti

06 August

Festival ARTmania, Piata Mare, Sibiu
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#9
12.Martie.2012 - God is an Astronaut, la București (The Silver Church Club).

13-14.Iulie.2012 - Ghost Festival, la Râșnov (lângă Brașov). Deocamdată au fost anunțați doar Trobar de Morte.

17/18.August.2012 - Dark Bombastic Evening 4, la Alba Iulia. Ca și anul acesta, vor veni Alcest și este foarte probabil să revină și Les Discrets. Celelalte trupe nu sunt anunțate deocamdată.

Deocamdată, aproximativ sigur este faptul că merg la DBE 4.

[Imagine: sig3a.jpg]



#10
Am văzut mai sus pomenit DBE4, la care probabil că voi ajunge și eu de voi rămâne între aceste dealuri, și mi-am adus aminte că Doru mai organizează și Kruna, o altă platformă de seri speciale ce au loc, de data asta, în Brașov, anume-n centrul cultural Reduta. Acest eveniment se-mparte-n trei: Marta, Pratar și Neios, acestea având loc pe 31 Martie, 5 Mai, respectiv 8 Decembrie (2012). Trupele ce participă sunt de diferite esențe și arome, dar împărtășesc o anume întunecime a persepectivei atât de plăcută lui Doru, dar și altora dintre noi. De vreți nume, pot să zic de Kauan, Dirty Granny Tales, Atom, Slumber, Cecilia Eyes, Every Silver Lining Has A Cloud, Rome, Syven și, heh, marea surpriză pentru unii dintre noi: Arcturus. Teaser-ul îl veți găsi mai jos, ca și cel pt DBE4.






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)