Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Complex

#21
Yeah, multi avem anumite complexe si poate multe au pornit de la "Draga, tu esti asa si asa" iar altii au ras de mama focului, ti-au dat porecle si si-au batut joc de tine, etc.

@Neo Tachiikamoto nee, si mie mi se electrizeaza parul. Dar cum. :]] Parca as avea spini in cap, firele scurte sunt mai ondulate (gen: cornite de taur) in parte stanga (la perciuni), in fata parul imi sta pe spate dar ridicat si etc. :]] Asta niciodata nu m-a complexat. Imi mai zice Dya ca sunt ciufy si ca am cornite, dar eu rad cu pofta de acest "defect" (mie chiar imi place) pentru ca pur si simplu: Imi place si nici nu ma deranjeaza. Da, uneori imi mai dau cu apa ca parca sunt soarele, dar uneori uit de el si doar rad ca proasta de anumite lucruri.

Si cum ziceam, cand eram mica eram grasa si toti copii se luau de mine si ma jicneau, plangeam, dar nu rezolvam nimic cu asta. Imi doream uneori sa se termine odata pentru totdeauna aceste lucruri, insa, uneori chiar ma enerva complexul asta. Femeile de la strada care glumeau fara rautate faceau glume pe seama greutatii mele si o compara pe mama care era bat si etc. Oricum, privind anumiti oameni grasi care nu se ascund si vazandu-i ca ei chiar arata bine (si cei peste 100 de kilograme 78, asta s-a intamplat anii astia) si spunandu-mi "Vreau sa slabesc" (pentru ca nu ma mai incapeau hainele) si uitam uneori cum ma vedeam, ma simteam bine asa cum eram, si cand simteam cum se freaca suncile una de alta nici ca-mi pasa, mergeam cu capul sus, inainte. Acum sunt increzatoare. ^^
Am mai avut complexul ca am voce de barbat cand eram mai mica. A trecut. Imi place vocea mea, o ador, si imi place cand le tip la baieti in urechi de-i las surzi.
Complexul ca am nasul mare pentru ca tata facea misto de mine ca am nasu' lui sormea la cat m-am scobit si altele. Am observat cu trecerea aniilor (o perioada nici nu ma mai interesa) ca e perfect si il ador asa cum e, nu este mare, si chiar daca ar fi, l-as adora oricum. Este mic si imi sta al naibii de bine cand ma stramb in oglinda pentru ca seman cu un hamster. ^^
Complexul ca am tibia (mai jos de genunchi toata partea aia) mare. Da, uram asta. Acum chiar nu ma intereseaza. Da, uneori pare mare, dar alteori o ador si chiar o ador. E sublima. ;x Iubesc cand imi pun baietii pietica si cad ei, nu eu. :]]
Cam atat. Pot spune ca, privindu-ma in oglinda si gandindu-ma ca sunt perfecta asa cum arat, cu toate defectele mele, am prins curaj si nu ma mai interesau ce ziceau altii. Nu mi s-a mai zis in niciun chip si daca mi s-ar zice nu-stiu-eu-cum n-as pune mare pret pentru ca parerea mea e mai importanta decat a orcaruia. ^^

[edit] @Min, ai dreptate. Sa nu-i ascultam pe altii care doar ne descurajeaza, ci doar pe cei sinceri ce nu vor sa faca haz pentru un lucru.
@Lynn, ai dreptate in ceea ce ai zis. ^^ Dar deja stiai asta. :]]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#22
(15-04-2011, 03:38 PM)Lynn A scris:
Citat:Nu mai credeti ce spuneti voi despre propia persoana. Lasatii pe altii sa spuna cum sunteti. Poate voi va credeti urati/urate...intelegeti voi... dar altii/altele poate va cred superbe/superbi. Deci ascultati parerea altora.

Şi dacă altu zice că nu arăt bine ?...

Maica Lynn, daca cineva zice ca nu arati bine, ar trebui sa-i spui "multumesc". Daca vine de la cineva care arata mai rau decat tine, nu ar avea dreptul sa spuna cum arati, iar daca vine de la cineva mai frumos ca tine... sa fim seriosi. Nimeni nu e mai frumoasa ca tine 4 sau frumos.
Oricum, n uar trebui sa asculti, uneori, ce zic altii. Daca am asculta ce ar zice x si y, a doua zi ne-ar gasi parintii spanzurati de un cui la 1 m inaltime de pamant.
Stii unde bat.


Eh, eu spun ce ar trebui facut, ce ar trebui sa facem toti si nu facem 4
Chiar daca nu sunt in masura sa zic asta...
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#23
Citat:Nu mai credeti ce spuneti voi despre propia persoana. Lasatii pe altii sa spuna cum sunteti.
De fapt, poate fi interpetată în mai multe privinţe, cât despre ce ai zis e corect, dar dacă arăţi că îţi este bine îi pielea ta şi că totul e ok nimeni nu va mai zice nimic despre tine. Trust me. Been there şi la un moment dat ajungi să nu-ţi mai pese ce spun ceilalţi. Deşi unii se pot interioriza din cauza asta.
-

#24
mai nu stiu ce sa spun despre ce spuneti voi doua pe aici.
eu, una cel putin, nu am dat doi bani pe ce au spus alti. ba chiar am "muncit" din greu sa ii fac sa ramana trasniti cand ma vad21 si pot zice ca am reusit, dar ceea ce imi facea cel mai mult placere era faptul ca unii dintre ei la un moment dat vedeau ce se afla sub aparente si asta imi era mie intentia.
ca pana la urma asta e ceea ce conteaza cel mai mult, ce e in interior nu in exterior.3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Lovely Complex Hinata 0 1.776 06-04-2012, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Hinata


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)