Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Complex

#1
Ati fost vreodata complexate de o anumita parte a corpului vostru? Si acum sincer vorbind.
V-ati dori sa aratati altfel in anumite parti, decat ca acum? Si unora li se pare ca sa fi slab e mai cull si mai bine.. si maybe si invers.
Voua cand v-au aparut complexele?
-------
Complexul meu a inceput in clasa a 6-a cand tot vedeam ca picioarele mele nu sunt la fel ca celorlalte fete. Si de atunci le bateam si le uram mai ceva.. ca ori ce. Gamba o aveam frumoasa, frumoasa eram la fata, doar picioarele erau urate. Si pe masura ce m-am marit, m-am format si imi dau seama ca nu ma simt cu nimic mai bine decat atunci. doar ca nu mai sunt stresata. Alte complexe nu mai am.
--------


deci?
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#2
Hmm.. Complexul meu?
Pai am mai multe complexe.
Cand eram mica, eram blonda. Si, toata lumea ma striga "blonda", ca blondele sunt proaste... si bla bla.. mie nu imi pasa, pentru ca imi place culoarea parului sa o am blonda. Peste cativa ani, m-am vopsit blond, pentru ca deja blondul acela natural batea spre saten, si a inceput lumea sa critice, si nu stiam cum sa mai scap de culoarea aia 22 Eram complexata de altii 22 .. asa ca m-am facut culoarea negru, dupa roscata si dupa m-am decolorat 22 si sunt satena acum.
Asta ar fii complexul meu, ca sunt blonda din nastere, si uneori sufar chestia asta, desii nu ar trebuii sa imi pese.
Altul? Hmm..
Ca am cearcane cat casa poporului! Sunt complexata de mica de chestia asta. Inainte nu se vedea asa de excesiv, acum ca am nopti albe, sunt pungi.. ~14 Urasc chestia asta.

Cam astea sunt.. cele mai naspa 21 in rest.. toate fetele au complex gen "sunt grasa" ..
HOT. SEXY. and POWERFUL.

#3
Pai topicu` mi se pare interesant... : - ?
Am avut si eu cateva complexe si cred ca inca mai am...
Cand eram prin clasa a V-a, colegii mei si alte persoane, in special alti copii, redeau de mine. Si faceau asta intentionat, pentru ca eu eram mai retrasa. Nu prea imi placea sa comunic si sa ma bag in scandaluri. Pot spune ca eram genul unei fete timide. Cred ca inca sunt... :]]
Apoi, am mai crescut si am inceput sa-mi fac proprul stil in ceea ce priveste hainele, machiatul si muzica. Ma criticau intotdeauna, gen : " Nu-mi place cum arati! / Schimba genul de muzica! etc. " Eu nu suport asta. Insa, cred ca am invatat sa traiesc cu acest complex. Nu mai imi pasa de ce zic ceilalti, atata timp cat eu stiu bine ce-i adevarat si ce nu este.
^^

#4
topicul nu isi are loc aici. Ori la deybateri ori la general c.c.d. nu are nici o legătură cu POV
-

#5
Toata lumea are complexe, mai ales pe la preadolescenta respectiv adolescenta, get used to it .
Citat:Voua cand v-au aparut complexele?
Toate "complexele" apar in acelasi fel-> face nustiucare misto de random fact legat de tine, dupa care poate se mai trezesc cativa si Tu: "Oooh, they are riiight, I'm so ugly, am sa plang in perna pana adorm"

Also, I agree with Lynn
Do not speak unless you can improve the silence.

#6
Citat:Toata lumea are complexe, mai ales pe la preadolescenta respectiv adolescenta, get used to it .

Eu nu am. 21 Şi am 16 fac 17 ani so mai e până ajung majoră.
Aici e vorba şi de cum te vezi tu, cum te îngrijeşti. Spre exemplu fetele de la mine din clasă se machiază toate, iar eu nu. dermatograf dacă e, dacă nu nu mă ating de nimic deşi am dermatografe vreo 3, un fard, fond de ten asta datorită maică - mii. Rar, extrem de rar mă machiez. Problema e că eu nu mă iau după turmă şi chiar mă simt foarte bine. Prietenele mele nu se machiază Chrissie nu, iar Patty doar cu dermatograf lichid. Nothing else. Şi totuşi noi ne simţim bine. Sunt altele ce se dau cu ruj, fard, fond de ten and so on. I love being ''outside'' de turmă if ya know what i mean.

De asemenea port aparat dentar de aproape 2 ani şi sincer mie nu mi-a spus absolut nimeni că vai ai aparat dentar şi nu ştiu ce. Nup. Pentru că le dau senzaţia că nu îmi pasă şi chiar aşa e. E vorba cum te vezi tu şi apoi să te vadă şi vecinu. Mă apreciez, îmi place de mine aşa cum sunt şi nu am nevoie de machiaj sau alte rahaturi să mă facă să arăt mai bine. Fosta mea prietenă e complexată de faţa ei şi foloseşte o tonă de machiaj.
-

#7
-_- ...

Nu m-am simtit niciodata complexata de anumite parti ale corpului meu sau de " accesoriile " purtate [ gen aparat dentar , ochelari , chiar anumite articole vestimentare , etc. ], sau de anumite vorbe ce-mi fusesera adresate.

Am purtat si aparat dentar , am avut perioade cand m-am tuns destul de aiurea dupa parerea altora sau zile in care purtam haine ce nu-mi puneau bine in evidenta corpul , si aratam ciudat.
Am auzit toate barfele si parerile, dar personal , nici ca m-am simtit afectata [ in nici un fel ]. Am ignorat astfel de " comentarii " si mi-am vazut strict de interesele si treburile mele.

Parerea mea este ca nu poti avea complexe decat atunci cand cineva [de obicei din antujar -_- ] te critica destul de aspru si rautacios , fara sa fie el vre-un " specialist " , dar daca tu nu pui la suflet si nu bagi de seama , everything is ok.



#8
Sunt de aceeaşi părere cu Lynn.

Dacă tu te vezi frumos/ă şi chiar arăţi că te placi, atunci şi ceilalţi oameni o să te placă. Dacă tu tot spui " sunt aşa de urât/ă", atunci clar şi ceilalţi o să te creadă aşa. Totul depinde de felul în care te apreciezi.
Eu nu am nici un complex, mă simt bine în corpul meu şi nu sunt genul de persoană care să se plângă de cum arată. Mă rog, toţi prietenii mei sunt aşa. Mie-mi place cum arăt şi felul în care mă îmbrac şi lucrul acesta a influenţat părerile celorlalţi despre mine. Deşi unii dintre prietenii mei se tund scurt - că cică băieţii trebuie să aibă părul scurt - eu mi l-am lăsat mai lung. Îmi place să fiu diferit de ceilalţi şi consider că diferenţele ne fac pe toţi mai speciali.
Anyway, eu nu am nici un complex şi nu cred că voi avea. Mă apreciez aşa cum sunt.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#9
TRebuei sa imi exprim si eu opinia

Am avut complex, dar acum sincer nu mai am nici unul. Ma simt bine, lumea e frumoasa pentru mine. Ca si la Lynn, la mine la scoala se bombardeaza cu tot felul de haine si macheaje sa isi asunda burta, cosurile sau mai stiu eu ce. Tu esti tu si trebuei sa te apreciezi asa cum esti, indiferent daca esti urat sau frumos, esti tu. Eu una asa gandesc acum.
Nu m-am macheat decat la ocazii speciale, ca la o nunta sau la o pentrecere. In lcasa a 6-a, colegele mele se dadeau cu creion, fond de ten, rimel si ruj, mereu si ma intrebau si pe mine, si eu pur si simplu le ziceam NU si ele: vaii da.. tu nu vrei iciodata.

Mi s-au scos ochii de cateva ori ca am multe cosuri cate o data si ca parul meu e urat. Si se considera invidie, pentru par. Pentru ca toate imi copiau culoare, frizura. Le-am lasat in pace si gata. Am sarit si peste asta si acum la liceu, nu ma machez, ma imbrac normal. Am purtat ochelari, si acum port, dar smecheri, nu normali. Smile

Deci ca prin urmare, daca esti tu si te iubesti este tot ceea ce conteaza in viata.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#10
Faza cu complezele e ciudată pentru mine, căci starea mea emoţională se schimbă radical de la o oră la alta şi toată treaba asta ţine de psihicul meu. Am zile în care mă uit în oglindă şi-mi place ce văd, îmi place cum sunt îmbrăcată şi toate cele, iar dacă a doua zi mă îmbrac exact la fel şi privesc în oglindă cu dezamăgire, căci nu arăt, poate, atât de bine cum credeam. Când am fost mică am fost "bomfli", mă rog, nu eram cine-ştie-ce umflată, dar eram complexată de treaba asta , căci vedeam alte fete slabe şi aşa, iar eu eram ... câtă eram. *laughs*. Totuşi, acum arăt normal *după ore întregi de sport and so on* , iar faza cu slăbitul a pornit de la mine, eu m-am ambiţionat să slăbesc pentru a scăpa de complex. Ofc, aveam mai multe complexe, dar am scăpat de ele; cum am spus, am zile nasoale când îmi zic "mă urăsc", dar mă trezesc a doua zi plină de viaţă, mă uit în oglindă şi exclam "sunt atât de frumoasă!" şi nu am nevoie de alţii să mi-o spună, eu ştiu cum sunt şi nu am nevoie de aprobare. Apoi, cred că ţine şi de anturaj, de cum te încurajează emoţional persoanele de lângă tine şi tot aşa, i mean... dacă e cineva în anturajul tău care-ţi zice "eşti naşpa/grasă/urată/nasoală/ai părul nu ştiu cum" şi îţi tot repetă lucrurile alea te descurajează şi ajungi să ai o părere naşpa despre tine.
Eniuei, cu toţii avem, poate, complexe la un moment dat, dar le putem "înlătura" cu puţină grijă. : ]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Lovely Complex Hinata 0 1.776 06-04-2012, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Hinata


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)