Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clicker Heroes <-- Perfect if you like to kill stuff

#1
Acest joc este pe browser, tot ce trebuie sa faci e sa dai clickuri (necesar pana pe la lv 25+, in rest optional inafara de bosi, la aceea trebuie sa dai clickuri) si upgradeuri.

JOCUL FUNCTIONEAZA SI CAND NU IL AI DESCHIS (DPS-ul eroilor continua sa fie calculat)

Jocul are si sistem de skilluri ce pot fi obtinute upgradand nivelul anumitor eroi, aici este un link cu upgrade-urile fiecarui erou si detaliile lor.

Spre deosebire de alte jocuri orientate in jurul mouse-ului nostru cel de toate zilelele acest joc e bazat mai mult de deciziile facute, gen pastrezi bani sa cumperi urmtorul erou sau sa upgradezi eroul pe care esti in mod curent.

Hero Soulurile ofera un bonus de 10% damage, faceti rost de acestea in doua feluri:
-pentru fiecare 2000 lve per total cate unul.
-pentru primal bosi (dupa lv 100 inclusiv exista o sansa ca fiecare boss din 5 in 5 lve sa fie primal), practic e un fel de bounty pus pe capul lui

Recent s-au introdus Ancients, care ofera bonusuri uriase prin folosirea Hero Soulurilor.

ATENTIE! Nu stergeti memoria cache, jocul este salvat acolo, daca trebuie neaparat puteti exporta salvarea jocului si sa o importati inapoi dupa.

PS : Daca aveti nevoie de un Auto-Clicker fara virusi, eu il folosesc pe acesta, e destul de usor de utilizat si l-am scanat cu Avast, Malwarebytes, Spybot Search & Destroy

PS (2) : Nu cred ca este considerat trisat daca folosesti Auto-Clicker la acest joc, tinand cont ca singura ocazie in care o sa fie necesar sa dai clickuri o sa fie la bosi.
[Imagine: MEVzYF0.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Perfect World MuffinsYumYum 1 2.942 16-09-2014, 04:40 PM
Ultimul răspuns: Dobby101


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)