11-10-2010, 09:53 PM 

Dupa parerea mea toate corpurile sunt dragute si se vede ca sunt foarte muncite..chiar imi plac toate...apreciez treba pe care o faci
..in orice caz..am vazut si ideea lui Cătă..si este chiar buna..sa fie ceva specific si pentru Hallowen..macar acum ca se apropie..marog mai e ceva
..dar sa lasam detaliile..Cum spuneam, imi plac toate corpurile..Sper sa le alegi pe cele mai bune
..De abia astept sa vad ce copuri o sa mai aduci
 (daca o sa mai aduci
 )..Succes

..in orice caz..am vazut si ideea lui Cătă..si este chiar buna..sa fie ceva specific si pentru Hallowen..macar acum ca se apropie..marog mai e ceva
..dar sa lasam detaliile..Cum spuneam, imi plac toate corpurile..Sper sa le alegi pe cele mai bune
..De abia astept sa vad ce copuri o sa mai aduci
 (daca o sa mai aduci
 )..Succes

, daca tot te chinui sa le faci, macar sa-ti fie munca recunoscuta ^^.
	![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)

Sper sa va placa. Deci tema de luna asta, este aceasta colectie de toamna, si costumatia de ursulet. Voi veni, bn inteles cu Tricouri alge cu zup, si lucrez la tema pentru luna viitoare, pentru halloween 
 Da, lucrurile pentru halloween, vor veni in noembrie, deoarece este foarte mult de munca.. 

. Chiar ar trebui sa isi dea mai multi cu parerea. Asta e parerea mea