05-09-2010, 12:28 PM
Heei . M-am hotărât să trec şi eu pe aici din lipsă de ocupaţie .
AÅŸa deci :
Primul post
Drumul - Păi în primul rând îmi place că se vede clar , unghiul din care ai fotografiat mi se pare bun şi cam atât .
Biserica. - Unghiul e bun , se vede clar , îmi place mai ales că e acoperită de zăpadă . Perfectă .
Al doilea post
Cerul , Norii şi Peisajul - Clare , pufoase [ nu am găsit alt cuvânt ] şi frumoase .
Beijing. - Îmi place , e clară , unghiul e bun , a ieşit bine . Superbă .
Ultimul post
Stalagmitele. - Superbă , foarte clară , unghiul e perfect . În concluzie , superb .
Motanul. - OMG ! E aşa drăăguţ . Waa scumpul de el :X
Ultima poză - E aşa de de verde
. Foarte clară chiar foarte . Perfectă poza .
Aşa deci îmi plac toate pozele . Claritatea te ajută foarte mult . Unghiurile sunt bune . Perfecte . Nu am ce mai spune . Eşti pricepută .
AÅŸa deci :
Primul post
Drumul - Păi în primul rând îmi place că se vede clar , unghiul din care ai fotografiat mi se pare bun şi cam atât .
Biserica. - Unghiul e bun , se vede clar , îmi place mai ales că e acoperită de zăpadă . Perfectă .
Al doilea post
Cerul , Norii şi Peisajul - Clare , pufoase [ nu am găsit alt cuvânt ] şi frumoase .
Beijing. - Îmi place , e clară , unghiul e bun , a ieşit bine . Superbă .
Ultimul post
Stalagmitele. - Superbă , foarte clară , unghiul e perfect . În concluzie , superb .
Motanul. - OMG ! E aşa drăăguţ . Waa scumpul de el :X
Ultima poză - E aşa de de verde

Aşa deci îmi plac toate pozele . Claritatea te ajută foarte mult . Unghiurile sunt bune . Perfecte . Nu am ce mai spune . Eşti pricepută .