Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cherly Cole

#1
Cheryl Ann Cole (născută Tweedy pe data de 30 iunie 1983) este o cântăreaţă şi dansatoare britanică. Interpreta a debutat în anul 2002, când a fost desemnată una dintre câştigătoarele concursului Popstars: The Rivals. În urma succesului ea a început o carieră în industria muzicală prin intermediul formaţiei Girls Aloud, care a devenit una dintre cele mai importante prezenţe de pe scena muzicii britanice.Alături de celelalte patru componente ale grupului a lansat un total de cinci albume de studio şi un album de compilaţie, toate fiind răsplătite cu câte un disc de platină în Regatul Unit.Ca parte a grupului muzical Girls Aloud, interpreta a înregistrat preponderent cântece pop, formaţia fiind recunoscută drept unul dintre cele mai importante grupuri muzicale din britanice. O serie de şlagăre Girls Aloud includ şi elemente specifice stilului electronica sau particularităţi ale muzicii rock, acestea fiind remarcate pe compoziţii precum „Sound of the Undeground” sau „Biology”. Cel mai aclamat material al formaţiei, Tangled Up, încorporează atât stilurile specifice muzicii electronice, însă apelează şi la influenţele muzicii disco.
(da...copy/paste asta e ...soarta21)
As vrea sa aflu parerile voastre despre ea...Am auzit ca a fost internata in spital17...Presupun ca o cunoasteti nu?
Si cateva melodii:
http://www.youtube.com/watch?v=XMiy_UsrPDs -Fight For This Love
http://www.youtube.com/watch?v=-AWoZmAxK...re=related -Parachute
http://www.youtube.com/watch?v=8F1q0Vn4u...re=channel -Promise This
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#2
Da, femeia asta chiar imi place. Si aici nu ma refer doar la melodiile ei, ci si la stilul ei si felul ei de-a fi. E provocatoare, insa face diferenta intre provocatoare si pornografica. Are stil, ce sa mai zic.
Prima ei melodie de pe album, crde ca era 'Fight for this love' nu mi-a placut. Apoi a aparut 'Parachute' care mi-a atins sufletul sa fiu sincera si 'Promise this'. Sincera sa fiu am ascultat cateva melodii marca 'Girls Aloud' dar nu mi-am dat seama ca a fost un membru a acestei formatii pana cand am citit aici.
[Imagine: ak8THBQ.png]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)