Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chasing

#1
Rated: T
Genre: Romance/ Angst
Disclaimer: I do not own Vampire Knight


Chasing

Fuge cât poate de repede. Cu mâna dreaptă ţine strâns la pieptul său trandafirul închis în ambră. L-a primit drept cadou de la iubitul ei după ce acesta s-a întors din vacanţă. Din păcate l-a uitat când a fugit după Kaname, dar întotdeauna a sperat că-l va avea din nou în posesia sa.
Dar astăzi este diferit. Nu i-a fost înapoiat de către fratele/iubitul/ancestorul ei, ci i-a fost înapoiat de o femeie frumoasa, un vampir pe care ea a fost geloasă când era om. I-a fost înapoiat de Ruka.

Lupta dintre vampiri s-a terminat. Kaname şi-a realizat scopurile, dar nu s-a întors la ea după aceea. În schimb a trimis-o pe Ruka să-i dea o ultimă amintire.

„El nu se va mai întoarce vreodată”, acestea au fost cuvintele pe care Ruka i le-a spus in timp ce i-a înapoiat token-ul. „A ales să te elibereze aşa cum ai dorit”. Cuvintele Rukăi au înjunghiat-o in inimă. Să fie împuşcată sau să fie rănită cu o armă împotriva vampirilor ar fi fost mai puţin dureros decât să audă aceste cuvinte.

Ea ştie ce stă în spatele acestor cuvinte, insecuritatea ei, acea parte a inimii sale ataşată de alt bărbat. Merită să trăiască o eternitate în durere. Pentru cuvintele crude pe care le-a spus, pentru faptele crude pe care le-a făcut, nu merită să aibă pe cineva de partea sa, cineva care s-o iubească.

Dar el nu ştie că acea parte nu mai este ataşată de inima mea. Nu vreau să-l las să plece. Şi-a spus ei înşişi în timp ce fugea prin pădure.

„Unde este el?” a întrebat-o pe Ruka. Ruka nu a vrut să-i spună, aceasta este dorinţa lui. Dar ea are în faţă o femeie nebună, o femeie care nu acceptă un nu ca răspuns.

„Unde este el?” acea femeie nebună a întrebat din nou. Ochii ei nu mai vedeau nimic, toată fiinţa ei era concentrată pe o singură persoană. Dacă trebuie să omoare pe cineva ca să afle unde este o va face. Fără el ea este precum o cochilie goală, fără el ea este nimic. Va sacrifica pe oricine pentru el.

„Adânc în pădure este un conac. În subsolul acelei case îl vei găsi.” Ruka i-a spus.

Ruka l-a iubit pe Kaname de când era un copil. Ziua când el i-a băut sângele visul ei s-a adeverit, iar corpul i-a fost cuprins de o euforie imensă. Dar niciodată nu a fost proastă. Ea ştia că sentimentele nu vor fi vreodată reciproce. El iubeşte o singură femeie. O iubeşte atât de mult încât este dispus să accepte orice de la ea, chiar şi sabia care îi va aduce moartea.

Ruka îl iubeşte mai mult decât propria sa viaţă. Îl iubeşte atât de mult încât vrea să fie fericit chiar şi alături de o altă femeie. I-a spus lui Yuuki unde este pentru că îl iubeşte.

---------------------------------------------------------------------
Ea fuge prin pădure. Cade, se loveşte la mâini şi picioare, dar nu-i pasă. Simţurile sale sunt intoxicate cu parfumul său dulce. Pas cu pas este mai aproape de el.

Yuuki a văzut casa, iar inima sa a simţit o uşurare. Uşa era închisă, dar a distrus-o cu puterile sale. Aroma sa a devenit mai puternica înăuntru. Yuuki şi-a urmat instinctele care au dus-o la o alta uşă în pivniţă.

S-a împins în uşa de marmură ca s-o deschidă, dar nu a reuşit. Şi-a folosit puterile de pur-sânge, dar a eşuat din nou. Uşa era protejată de o vrajă puternică. În disperarea sa a scos Artmis pentru a tăia acel obstacol. Voia să o taie bucăţele, dar a eşuat din nou.

Yuuki a căzut în genunchi, lacrimi curgând in valuri peste obrajii săi. Kaname era dincolo de acea uşă, el era atât de aproape, dar totuşi atât de departe.

„De ce? Ce ar trebui să fac? Este asta pedeapsa mea?” dar nici un răspuns venea la întrebările sale. „Am nevoie de o cheie că să deschid uşa?”

„Cheia…cheia pe care Kaname mi-a dat-o înainte să plece…” şi a căutat-o in buzunare.

Vreau sa păstrezi asta; este foarte important i-a spus Kaname in ziua când a părăsit-o. Din acea zi a avut-o cu ea în permanenţă. A introdus cheia in gaură şi a învârtit-o spre dreapta.

„Se potriveşte” a spus cu voce tare, fericită că distanţa dintre ea si iubitul ei va dispărea.

Yuuki a deschis uşa. Înăuntru a văzut un sicriu. Aroma lui era peste tot. În momentul când a văzut sicriul a ştiut unde era. Kaname a decis să intre într-un somn adânc pentru a doua oară, dar poate de data aceasta nu va fi cineva care să îl trezească.

A îndepărtat capacul sicriului şi l-a văzut. El era la fel ca atunci când l-a văzut ultima dată. El era aceeaşi creatură frumoasă ca înainte. El purta aceleaşi haine ca în ziua când a plecat. Expresia sa era împăcată.
Din expresia sa, Yuuki ştia că el nu vrea să fie trezit, dar ea este o persoană egoistă. Dacă este nevoită să-l oblige să stea o eternitate cu ea, ea o va face.

Yuuki îl va trezi in acelaşi mod cum a făcut el cu ea. El a trezit-o din somnul ei de zece ani cu propriul lui sânge. Yuuki va face la fel. Si-a străpuns încheietura cu proprii colţi ca să extragă nectarul care îl va aduce înapoi la viaţă. Cu uşurinţă i-a despărţit buzele. Buzele ei s-au unit cu ale lui dându-i astfel sângele ei.

Simţurile lui erau copleşite de prezenţa ei. A putut să-i simtă căldura apăsând pe corpul său. A putut să-i simtă buzele moi apăsând pe ale lui. In interiorul său putea să simtă sângele pe care îl dorea cel mai mult. Ea era peste tot.

A deschis ochii şi a văzut-o. Ochii ei erau plini de lacrimi. Ea era tristă şi fericită în acelaşi timp. Kaname şi-a pus braţele in jurul corpului ei.

„Yuuki” a spus cu o voce adâncă, dar suavă. Yuuki a început să plângă când i-a auzit vocea. Au trecut luni de zile de când şi-a auzit numele venind de pe buzele lui. S-a prăbuşit deasupra lui cu braţele sale in jurul gâtului său.

„Nu mă mai lăsa niciodată” Yuuki l-a implorat. „Să nu mă mai laşi singură” l-a implorat.

„Dar Yuuki, nu vroiai să fii cu el? ţi-am dat libertatea să fii cu el.” Yuuki a putut să simtă durerea din vocea lui.

Yuuki şi-a ridicat corpul suficient cât să-i vadă faţa. „Baka ancestor. Cine ţi-a spus că îl iubesc mai mult decât pe tine? E adevărat că îl iubesc, dar ca un frate. Tu eşti bărbatul pe care îl iubesc. Tu eşti bărbatul cu care vreau să-mi petrec eternitatea.”
---------------------------------------------------------------------
În cealaltă parte a oraşului, el, vânătorul era în camera sa. Întotdeauna a iubit-o. i-a dorit sângele aşa cum un alcoolic doreşte să bea. De când a avut-o iarăşi de partea sa a vrut să se îmbete cu sângele ei. Dar nu a putut să o spună cu voce tare.

El a sperat că ea se va despărţi de Kaname şi îl va alege pe el, dar visurile, speranţele sale s-au prăbuşit când a auzit-o, când i-a văzut ochii înnebuniţi cerându-l pe el, pe Kaname. Atunci a ştiut că indiferent ce Kaname a făcut, indiferent cât de pângărit va fi, pentru Yuuki el va fi unicul.

În ultimul an şi jumătate el şi-a pierdut timpul sperând. Ar fi fost mult mai bine dacă ar fi căutat pe altcineva în acest timp, pe cineva care îi va îndepărta durerea.

Ea, fragilul vampir era de partea sa.

„Zero-kun, trebuie să o uiţi. Ea nu te iubeşte aşa cum tu o iubeşti.” Zero voia să o dea afară. Vocea sa interioară i-a spus acelaşi lucru. Nu poate suporta să audă acelaşi lucru şi de la altcineva.

Vroia să fie singur. Vroia să aibă pe cineva de partea sa. Era confuz.

„Zero-kun” a spus ea înainte să îşi pună braţele în jurul corpului său. „Intotdeauna voi fi aici pentru tine.”

Zero putea să-i audă bătăile inimii. Putea să audă sunetul sângelui curgând prin venele sale. Şi-a ridicat privirea şi i-a văzut gâtul palid. De când nu a mai băut sânge proaspăt? Sângele lui Yuuki a fost ultimul.

Zero a strâns-o in braţe cu putere şi a întins-o pe pat. S-a aplecat asupra corpului ei, buzele sale atingându-i gâtul. L-a lins înainte să îl străpungă cu proprii colţi.

Va fi Maria capabilă să şteargă memoria lui Yuuki? S-a întrebat pe sine în timp ce se bucura de sângele proaspăt.
---------------------------------------------------------------------

Author note: Nu obisnuiesc sa scriu fic-uri in romana. din acest motiv, aceasta varianta suna cam ciudat comparativ cu versiunea originala. Acest fic este incomplet. varianta completa in engleza, cu lemon inclus o puteti gasi pe http://www.fanfiction.net/s/7630645/1/Chasing . nu voi fi capabila vreodata sa scriu fic-uri in romana si cu lemon inclus. e destul de greu in engleza.

Orice tip de critica este bine venit.
[Imagine: 486312-1.jpg]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Chasing [Vampire Knight] ayame_chan 0 2.173 16-02-2012, 12:12 AM
Ultimul răspuns: ayame_chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)