21-09-2011, 07:40 PM
(21-09-2011, 07:08 PM)Azazel A scris:(21-09-2011, 06:52 PM)Aly A scris: Eu zic altfel, toti moderatorii care nu mai fac nimica timp de o luna, out si gata. Fara pupincurisme, fara favoritisme, fara nimica, ai gresti platesti si in special fara a trimite amicii la mine sa va scape. Sunteti de acord cu asta sau nu?
Aici sunt de acord,sunt prea muti moderatori care habar nam ce fac...
De parca tu Azazel ai avea acces la moderator log sa vezi care fac ceva si care nu. Eu sunt moderator la filme, carti si stand-up comedy, pe langa doua concursuri, dar nu vei vedea prea multe posturi de ale mele prezente. Tu esti aici de prea putin timp sa ai habar. Nu te baga

Aly, baby, eu am perioade in care nu intru asa des, pentru ca stii cum lucrez si luna viitoare spre exemplu voi fi plecata o foarte mare parte din ea. Dar se poate face diferenta intre cei care sunt activi si cei care nu.
Mada {Shuu} nu prea are net oricum, acum ca s-a mutat, cam asa era si pe la mine.
Ideea mea se referea la implicarea lui Flaw. Dar e cam complicata, ma gandeam sa fie pe tot forumul, just like Christmas or something, lol. Gen 'Animezup goes to the movies'; ma rog, idee de viitor cand avem toti timp.
Tehie e activa din cate am observat, si Serqet. Mimisor la fel.
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand