20-09-2011, 06:16 PM
Animezup a inceput sa scartaie pentru ca userilor li se permit prea multe, deja toata lumea e filozof pe aici, nici nu vreau sa dau pe la fan fic sa nu ma orbeasca genialitatea lucrarilor de acolo, pentru ca dupa ce comentarii primesc cred ca imediat o sa intreaca scrierile lui Victor Hugo. Si cine are cat de cat bun simt nu prea are chef sa stea sa vada toata chestiile astea, asa ca pana la urma animezup ramane cu ce doreste Flaw sa ramana
.
Inainte era altfel, dar nu datorita schibarilor (adica, abia am trecut la AZ6, tell me that's not exciting XD), ci datorita userilor. Pentru ca nu veneau toti sa se inregistreze pe zup, forumul asta era scutit de ego-ul unora care vroiau sa stea pe un forum mare, pentru ca era un forum mic. dar acum ca e un forum mare, intelegeti voi ideea
.
Si nu zic ca se aplica pentru toti, numai pentru cei ce se simt XD.
Ideea mea ar fi, e plictisitor, gasiti altceva ce nu va plictiseste. Internetul e plin de site-uri ^_^.

Inainte era altfel, dar nu datorita schibarilor (adica, abia am trecut la AZ6, tell me that's not exciting XD), ci datorita userilor. Pentru ca nu veneau toti sa se inregistreze pe zup, forumul asta era scutit de ego-ul unora care vroiau sa stea pe un forum mare, pentru ca era un forum mic. dar acum ca e un forum mare, intelegeti voi ideea

Si nu zic ca se aplica pentru toti, numai pentru cei ce se simt XD.
Ideea mea ar fi, e plictisitor, gasiti altceva ce nu va plictiseste. Internetul e plin de site-uri ^_^.
![[Imagine: iK6og.jpg]](http://i.imgur.com/iK6og.jpg)