Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce facem cu shout-ul?
il lasam asa cum e acum
4.17%
1 4.17%
il scoatem definitiv
20.83%
5 20.83%
il inlocuim cu unul extern
70.83%
17 70.83%
alta sugestie (posteaz-o la acest topic)
4.17%
1 4.17%
Total 24 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Ce facem cu shout-ul?

#1
In ultima perioada au inceput iar sa se planga userii ca nu pot intra pe site. Acest lucru e provocat de shoutbox-ul din pagina de index a forumului. Cand sunt foarte multe persoane online, serverul devine suprasolicitat iar cand server load-ul trece de 10, forumul e setat sa respinga vizitatorii noi. Daca se scoate aceasta setare, forumul va merge foarte greu asa ca nu s-ar rezolva nimic.

Solutiile ar fi urmatoarele:
1. Lasam shout-ul asa cum este acum. Cand merge site-ul, cand nu merge...
2. Scoatem shout-ul iar cei care vor sa discute pot merge pe chat ( http://animezup.com/forum/chat )
3. Punem in schimb un alt shoutbox extern, cum ar fi cel de pe Extra de exemplu: http://extra.animezup.com , in stanga. Problema ar fi ca nu veti mai fi logati automat pe chat cu username-ul vostru, dar daca va setati un username ar trebui sa ramana in memorie macar o perioada...

Rugamintea mea ar fi urmatoarea: votati in poll, dati link-ul catre acest topic cat mai multor useri de pe Zup, postati-va parerea si la acest topic pentru a putea lua o decizie cat mai curand.

Personal, as opta pentru a treia varianta, cu un shoutbox extern (care sa nu tina de Zup). Acum astept si parerile voastre.

#2
Sunt de aceiaş părere cu tine. Chestia este că eroarea apare seara când apar eu de la liceu şi când am de postat ceva, spre exemplu la seturi la comandă sau chestii de genul şi totuşi e enervant pentru că trebuie să aştepţi şi uneori te enervezi la culme. Părerea mea ar fi următoarea : Un shout extern, de preferat un link undeva la pagină care să te ducă spre shoutul respectiv pe care userii să-l poată vedea cu uşurinţă. Să intre acolo şi să se discute. Asta ar fi părerea mea. De altfel nu poate fi aleasă prima variantă deoarece mulţi useri doresc să şi vorbească pe shout, dar şi s posteze, să vadă noutăţile, noile posturi etc. Şi doi în unul nu prea merge după câte observăm.
E mai bine un shout extern, aşa putem discuta pe shout, dar şi să postăm pe zup, să citim noile postări, să mergem la topicurile sau secţiunile dorite.

[ acum aştept să postez ._____________. ]
-

#3
Shoutbox extern, cum ai spus ÅŸi tu.
Prima optiune nu ! deoarece de la 6 tot incerc sa intru si n-am reusit, a dat domnu acum sa reuÅŸesc sa intru :X ÅŸi a trecut mai bine de o ora...
Dar si chatul e bun, acum intre shoutbox extern si chat......cred ca shout,cred.
Aditza's Blog

[Imagine: aditzasig-1.png] -> mersi Toxicâ„¢


#4
Well, flaw eu nu sunt deoacord cu nici una. Parerea mea ti-am spus-o pe shout, dar o repet. Cei care aveti cont pe baz, si ati vazut cum e shoutul cred ca sititi cum e. Eu as zice sa pui din acela pentru ca shout extern ... nu situ pur si simplu nu arata asa de bine 71. E mai bine cu refresh, asa se vad si posturile noi si alea alea.
Daca chiar nu ai de gand sa faci cu shotu cu refresh, atunci 'votez' pentru cel extern, ca asa nu se mai poate. Sau poti sa il iei de tot asa nu vor mai fi certuri 21).
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#5
Shout-ul de pe baz nu-l vreau ._. Sa dau refresh de 500 de ori sa vad ce se posteaza, e prea aiurea.
Shout-ul de la extra e bun, ai voie sa iti pui nick si fara cont, si mai era shoutul ala vechi de pe yumeria, nici la ala nu aveai nevoie de cont, nu te deloga, iti puneai tu doar nickul care il doreai.
Chatbox-ul ala care e pus pe zup ii ia o tona de ani sa se incarce, pe ala trebuie sa psotez de vreo 5 ori ca sa apara macar odata.
Chat-ul de la maz nu are merge?._.
Eu una vreau shout extern, nu conteaza ce fel de chat e, dar nu doresc un chat unde trebuie sa dau refresh, atuncea chair as prefera sa nu mai fie chat -_-

#6
Sincer, ar fi bine sa folosim unul extern , pentru ca acestea suporta un numar mai mare de useri . Cel care este pe Extra mi se pare potrivit,si asta o spun din proprie experienta . Pot intra si persoane care nu au cont pe forum , arhiva ramane intacta, si userii se pot loga automat pe chat, dar trebuie sa isi faca acolo un cont . Din cate stiu, acesta nu se blocheaza,si nu blocheaza nici forumul.
Deci , eu sunt pentru a varianta 3 4

#7
As putea incerca sa il pun pe cel de pe Mangazup 39 Eventual cu unele modificari

#8
Eu una...propun să fie scos de tot. De ce?Pai cele mai multe certuri,contraziceri si discuţii aiurea incep pe shout. Aşa... daca nu mai exista, userii nu se mai iau la încăierat,nimeni nu se mai injura cu nimeni si forumul merge super easy. Poti sa laşi chat-ul... sa se logheze pe el cine are chef de vorba.
Asta e părerea meaSmile.Si doar a mea.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#9
Eu zic sa ramana shout-ul dar sa stea pe 'extern'... nu ca ar avea cine stie ce importanta pt mine, dar decat trolling on forum threads m bn trolliing on shouts... Dat fiind numarul de tro... umm.. useri constanti pe shout e probabila neceara o inregistrare prealabila, dar chestia asta ar cam omora shout-ul...
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)