Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Animax

#11
Pe Animax mi-am inceput eu aventura in lumea anime , deci am o parere foarte buna in legatura cu anime-urile difuzate acolo . Din ppacate , cateodata mai baga o porcarie cu Interzicere Acces si s-a dus pe apa sambetei programul meu . Acolo a fost prima data cand am vazut Bleach s-au Soul Eater si tin mult la asta . Au programe bune , dar si de copii de 8-10 ani . De fapt , poate de 5 , ca varamea de 5 ani , sta cu gura cascata pe Animax , chiar daca nu intelege nimic . Deci , am o parere excelenta despre anime-urile de acolo.

#12
ANIMAXU E UN CANAL BESTIAL PACAT CA LA SCOS. DIN GRILA DE PROGRAME. SINGURUL DEFECT LA PROGRAM E CA DA SERIALE SI REALTY SHOW. NUI COOL. DE CE SE NUMESTE CANAL DE ANIME SA DEIE ANIMEURI NU SERIALE DE PE AXN SAU AXN SC FI. O EMISIUNE DESPRE NOILE ANIMEURI CE O SA LE DE CURAND NU AR STRICA SA BAGE.( FILME ANIME SI SERIALE ANIME SA DEIE IN CONTINUARE DAR CE DA DE PE AXN SI AXN SCI FI STRICA CANALU ANIMAX TV) MAI II TREBUIE O SCHIMBARE LA POST. CAND DA UN ANIME SAL DEIE TOT NU 34 DE EPISOADE SI GATA. DE EX: DACA DA UN ANIME SI DA O SERIE TOATA NU MA SUPARA. SI DACA MAI E O SERIE DIN ACEL ANIME SI NU POATE SO DEIE ACU SO DEIE MAI TARZIU NU MA SUPAR. ASA DACA DA NUMAI O SERIE SI PE URMATOARE DE LOC NU MAI INTELEG DE LOC SERIALU. CHIAR DE NUI APARUTA SERIA SA ANUNTE SI EI CA NU E APARUTA CA DOAR NUI O PROBLEBA SA ASTEPT SA APARA.( SPER CA O SAL INTRODUCA IN NAPOI IN GRILA CANALU ANIMAX TV PENTRU FANII ANIME.)[posturi unite]
TREBUIE SAL BAGE IN NAPOI E BSTIAL CANALU ANIMAX.
MULTE PERSONE DIN SAT CARE APRECIAZA ANIMAXU SAU MUTAT PE DOLCE CHAR SI PERSOANELE CARE AU 60 DE ANI AM RAMAS UIMIT SI MIAM ZIS SA MA MUT SI EU. SI IL PRIND ACUM. NUMI PASA CA DAU 47,87 RON CU TVA AM ANIMAX ASTA CONTEAZA.[posturi unite][posturi unite]
ITI PLACE CA DE PE ANIMAX REALITY SHOW?
CE ANIMEURI PREFERI SA DEA CANALU ANIMAX?
CAT LA SUTA APRECIEZI CANALU ANIMAX?

#13
As incepe prin a raspunde la intrebarile de mai sus.
Pai sincer ii dau dreptate lui "khensi",adica daca este canal anime ar trebui sa bage animeuri nu reality showri si seriale45
Cand inca puteam sal vizionez vedeam aproape toate tipurile de anime si cum imi plac toate tipurile de anime nu prea am preferinte.
Cat despre apreciat ce pot spune?! 100% pentru ca pe animax am descoperit minunata lume anime. Chiar imi pare rau ca nul mai pot viziona:cry: dar sunt bucuroasa ca pot urmari animeuri pe net4
"Moartea este singurul lucru, în zilele noastre, caruia nu-i poti supravietui.

Sa îti traiesti viata este ceva foarte rar. Majoritatea oamenilor doar exista."

Oscar Wilde



#14
Eu sunt de parere ca au distrus animax-ul2020


toate filmele shi serialele lor stupide luate de pe axn si emisiunile care n-au ce cauta acolo pt k ar treb sa fie un program de anime20
trist,cu adevarat trist(sad but true)


unde e anime+ de odata,cand stateam cu retina lipita de ecran asteptand "uda" intamplarile?
Zuppy08Some of them want to use you,some of them want to get used by you.Some of them want to abuse you,some of them want to be like you!

#15
Sunt numai doua lucruri ce le detest la postul Animax.
Primul este ca au inceput sa difuzeze reality-showuri, care oricum se gasesc si pe alte canale si de care noi nici nu vrem sa auzim. De asemenea sunt difuzate destul de multe seriale cu actori reali dar mai ales ... cu buget redus.

Al doilea lucru este ca la ora 8, cand se face trecerea de la Minimax la Animax, se difuzeaza obligatoriu un anime de copii mici, ceea ce ma tine pe mine departe de acel canal pentru inca o jumatate de ora 4

Tin minte ca anul trecut au difuzat filmul Lupin the 3rd: Castle of Cagliostro, care a fost de exceptie si de asemenea vechi, asa cum imi place mie. Atunci am avut parte de o surpriza placuta si ma astept ca pe viitor sa faca la fel, sa difuzeze filme anime de lung metraj care sa fie si vechi, ca macar asa mai afla si "narutarzii" ce ii acela un anime adevarat.

#16
Eu tot pe Animax am descoperit universul anime şi chiar mi-a plăcut, dar totuşi îmi plăcea mai mult Animax înainte, acum este cu totul jos. Urăsc serialele lor, parcă Animax e legat de anime, right? Asta e totuşi urât, să bagi filme cu actori pe un canal anime.
Mai urăsc faptul că bagă aceleaşi anime de mii de ori, ar trebui să le mai schimbe şi ei, doar nu o să se uite o persoană la acelaşi anime de 15 ori. Anyway, mulţi fani anime nu mai îşi pierd timpul pe Animax deoarece au apărut fansub-urile astea sau vizionează anime în engleză pe PC.

Eu totuşi respect acest canal deoarece a fost primul meu pas în anime.
[Imagine: 2d1r7lv.png][Imagine: 2r3l6co.png][Imagine: t05g8o.png]
It shines forever with blue, like my beloved sea.
To protect the future, now I gather power
for the people and places I should be loving.
Glittering azure, I want to protect these pure feelings the way they are now.

#17
Eu am descoperit Animax când aveaaaam.. Dunno, maybe 7 - 8 ani. Cred că cam aşa. Am văzut Inuyasha şi, na, la vârsta aia un om cu urechi de pisică era kinda funneh. So, am început să mă uit de atunci şi, da, era destul de drăguţ.
Când s-a întrerupt Animax - nu mai exista în grila de canale - nu am suferit cine ştie ce. I mean, îmi plăcea şi era destul de drăguţ să pot vedea anumite animeuri la tv. Însă îmi displăcea cum erau anumite animeuri pe canal care erau dublate în română şi this sucks. Măcar dacă te uiţi la ceva, să le auzi vocea lor adevărată, nu cea interpretată de X. Asta mă deranja cel mai mult şi de aceea nu exista o pierdere enormă pentru mine.
În plus, n-am suferit fiindcă ştiam clar că puteam să văd ce anime voiam când voiam şi cât voiam pe internet. Acolo puteam să văd, for example, Kuroshitsuji - şi nu numai un episod, ci câte îmi doreau inima. Pe net nu trebuia să aştept următorul episod care cine ştie când venea, aşa că îmi era foarte bine.
Însă, totuşi, îi duc puţin lipsa canalului fiindcă acolo fost prima dată când am văzut un anime, but this is the life.
Măcar există internet.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)