30-01-2010, 06:13 PM
Enigma Otiliei nici nu am putut sa o citesc pana la capat atat de neinteresanta a fost, desi apreciez talentul lui George Calinescu si recunosc cat de bine construita este aceasta carte, pe mine pur si simplu nu m-a atras atat de mult incat sa o citesc pana la capat. Si sincera sa fiu niciodata nu m-am dat in vant dupa o poveste, un roman in care este vorba despre vechiul triunghi amoros. Personajele sunt foarte bine construite si el scrie frumos dar gusturile nu se discuta.
Maytreiy am citit-o pana la capat intr-o singura zi. Si m-a miscat foarte mult durerea si cruda soarta a lui Maytreiy, enervata fiind in acelasi timp de indiferenta lui Allan, care povesteste cu o oare care nepasare toata aceasta drama care s-a petrecut intre ei. Adica, sunt uimita de cat de usor poate sa vorbeasca Allan despre cum a distrus viata unei fete. Bine si el a suferit, dar el a trecut mai departe in timp ce ea a pierdut totul.
Din punctul meu de vedere, Maytreiy castiga acest duel.
Twilight de Stephenie Meyer sau cunoscuta serie a lui Anne Rice?
Maytreiy am citit-o pana la capat intr-o singura zi. Si m-a miscat foarte mult durerea si cruda soarta a lui Maytreiy, enervata fiind in acelasi timp de indiferenta lui Allan, care povesteste cu o oare care nepasare toata aceasta drama care s-a petrecut intre ei. Adica, sunt uimita de cat de usor poate sa vorbeasca Allan despre cum a distrus viata unei fete. Bine si el a suferit, dar el a trecut mai departe in timp ce ea a pierdut totul.
Din punctul meu de vedere, Maytreiy castiga acest duel.
Twilight de Stephenie Meyer sau cunoscuta serie a lui Anne Rice?