Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ce alegi?

#1
Este un joc foarte simplu, pur şi simplu întrebi ce alegi dintre.. (ori ce) !
exemplu:

Ce alegi dintre Cola ÅŸi Fanta??
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#2
Cola, aleg cola =p~ nu as da cola pentru nimic in lume. Si totusi, mai devreme sau mai tarziu o sa mor de la ea. Auzisem diferiti oameni ca faceam diferite experimente cu diferite rezultate 21 hai sa fim serioasi, ce e placut, e interzis, nu? Si apoi, toate sunt otravitoare sau eu stiu...toxice 21

In fine, sa nu dramatizam. Ce alegi: Bicicleta sau mersul pe jos?
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Mi s-a parut ca mai era asa un topic, anyway, hai sa intru si eu in aceasta "brensa".
Mersul pe jos. Asa poti admira mult mai bine peisajele, poti simti vantul in fata fara sa te trezesti cu vreo musca-n gura. Nimeni nu te grabeste si nu e riscul sa faci vrun accident intrand in vreo masina daca iti suna telefonul. Sunt multe avantaje si mi se pare ca in ziua de azi si bicicletele s-ar fura daca cineva s-ar plimba cu ele. Mult mai sigur e mersul chiar daca ma oboseste il aleg pe el.

Ce alegi: O plimbare noaptea, sub clar de luna, singura, admirand marea limpede si critalina sau o zi insorita pe plaja cu prietenii?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#4
Cu siguranţă laptop. I mean, ocupă mai puţin spaţiu, îl poţi lua după tine oriunde, e mai practic, are touchpad, arată mult mai bine decât un calculator şi mai ales eu nu am (ceea ce mă face să-mi doresc şi mai mult unul). Anyway, până la anul sper să cumpăr xD

Next : Ce alegi dintre un film de dragoste ÅŸi un film horror ?
[Imagine: 73m8sj.png]


#5
Film de dragoste 105. Acum intrebarea ar fi de ce, asa-i ? :]]. Pentru ca imi place sa vad oameni indragostiti pana peste cap, bla bla bla... Si detest filmele horror, nu mai vreau sa am de-aface cu ele ! Ultima data cand m-am uitat la un film de genul asta, nu am mai dormit vreo 3 zile >.<" [ Da, ma sperii repede xD ].

Next: teze sau examene ?
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#6
Eu nu beau cafea din cauza ca sunt prea mica asa ca aleg ceiul care este foarte sanatos. Cafeaua are cocaina si nu este foarte bun ala gust. Ceaiul in schimb iti ajuta oganismul in timpul frigului si este foarte important la prima prima mancare din fiecare zi. Aleg ceaiul deoarece are mai multe lucruri care ma intereseaza.
Next: Ce alegi intre gume si acadele?

#7
Intrebare : Ce alegi dintre Telefon Touchscream sau telefon simplu ?

Raspuns : As alege telefon touchscream. De ce ? Pentru ca si eu am unul si pur si simplu il iubesc. :]] Nu ma despart de el si oricunde merg eu.. este si el cu mine. Aproape. 39 As alege insa si un telefon simplu pentru ca e mai usor sa scri de pe unul cu butoane de cat de pe unul cu touchscream. Raspunsul final ramane.. pe cel cu touchscream :]].

Next : O bataie cu zapada sau statul in casa la televizor / calculator cu cana de ciocolata calda dupa tine ?

#8
Citat:Next : O bataie cu zapada sau statul in casa la televizor / calculator cu cana de ciocolata calda dupa tine ?

Bataie cu zapada, normal! : )) . Zau ca nu imi place sa stau de pomana in casa si sa nu ma distrez pe afara. Sigur.. ca nu as refuza o cana de ciocolata calda.

off: Bemi :] : Daca ai stii tu ce fite iti face telefonul cu Touchscream... Daca ingheata, te ia draq ca nu il mai repari decat cu milioane in buzunar 3 Pe de alta parte ee ff aratos sa recunosc 4

Intrebare: Ce alegi dintre o masina si un loc de munca?

#9
Eiii....locul de munca>>caci apoi imi adun bani si de o masina...imi chinui putin picioarele pe frig, dar merita, si daca sa ne gindim, locul de munca imi ofera posibilitatea sa achizitionez cu mult mai multe>>decit un simplu automobil>>el nu-mi aduce salariu, dimpotriva doar cheltuieli, pentru petrol, roti, curatenie...s.a.
Ce alegi intre pictura sau scris?

#10
Laptop pentru ca imi place sa calatoresc si sa scriu atunci cand am inspiratie, iar asta e mai portabil decat un desktop. Dar nu poti compara lucrurile pe care le poti face pe un desktop cu ce poti face pe un laptop. Un laptop are memorie mai putina, se misca mai greu... in fine cred ca aleg totusi laptop.

Next: Ce algei dintre vanilie si ciocolata?

Off-topic: Nu va suparati, dar nu m-am putut abtine. "Touchscream" ? OMG, e "touchscreen"(touch=a atinge, screen=ecran).
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)