Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Case 39

#1
[Imagine: MV5BNTA4NDUyOTE5NV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTQ3...SY317_.jpg]
Genre: Thriller / horror, drama, murder.
Release SUA: 2009 (Romania - 2010)
Rating: 16 (interzis copiilor sub 16 ani)
Durata: 109 minute.

Scurtă descriere :
Emily Jenkins este o asistentă socială idealistă, care şi-a propus să ajute cât mai mulţi copii abuzaţi să aibă o viaţă normală. Aceasta preia aşa-zisul "Caz 39" al unei fetiţe în vârstă de 10 ani, pe nume Lilith Sullivan, care pare să fi fost agresată în repetate rânduri de către părinţi şi care nu este în siguranţă în propria casă ; totuşi, Emily nu ştie că micuţa nu este atât de inocenta precum o arată înfăţişarea ei fizică. Cele mai cumplite temeri ale asistentei sociale se confirmă atunci când soţii Sullivan încearcă să o ucidă pe Lilith, cu toate că este singurul lor copil. După ce o salvează, Emily Jenkins decide să o ia pe fetiţă în locuinţa ei până când îi va găsi o familie adoptivă potrivită, fără să ştie, însă, că această hotărâre va dezlănţui iadul pe pământ.
Sursa Cinemarx.ro
Trailer Case 39

Well, a fost primul meu film văzut în 2012 ; povestea a fost interesantă, chiar mi-a plăcut cum Lilith a căzut la început ca fiind o victimă. Apoi, a început să mă enerveze, ba chiar mă rugam să moară *laughs*
Voi ce părere aveţi ?

#2
L-am vazut la cinema cand a aparut. Nu mi s-a parut cine stie ce. Fetita aia care juca rolul demonului joaca in majoritatea filmelor de groaza. In fine, a fost amuzant cand a iesit din dulap, o prietena s-a speriat foarte tare si a aruncat cu toata cutia noastra de popcorn 21.
Nici nu mai stiu foarte bine ce se intampla, dar oricum, nu mi s-a parut un film asa de interesant. De la un timp, toate filmele de groaza devin mediocre, asa ca si asta a fost cam la fel. Nu stiu ce sa zic, a fost ok, dar nu spectacular.
[Imagine: careless.jpg]
And I don't realy care if you think I'm strange, I ain't gonna change.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)