13-04-2008, 05:21 PM
Ciocolata de Casa
Timp de preparare:
15 min (complexitate redusa)
Ingrediente
200 ml apa, 500 g zahar, 50 g cacao (dr. Oetker), 500 g lapte praf (Napolact), 1 pachet de unt
Mod de preparare
Se amesteca zaharul cu apa si se pune pe foc, amestecand din cand in cand. Se fierbe siropul 8 minute dupa care se ia de pe foc. Adaugam pachetul de unt, iar dupa ce se topeste, adaugam cacaoa si laptele praf. Se amesteca energic pana se omogenizeaza compozitia, dupa care se toarna intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si se pune la rece.
Timp de preparare:
15 min (complexitate redusa)
Ingrediente
200 ml apa, 500 g zahar, 50 g cacao (dr. Oetker), 500 g lapte praf (Napolact), 1 pachet de unt
Mod de preparare
Se amesteca zaharul cu apa si se pune pe foc, amestecand din cand in cand. Se fierbe siropul 8 minute dupa care se ia de pe foc. Adaugam pachetul de unt, iar dupa ce se topeste, adaugam cacaoa si laptele praf. Se amesteca energic pana se omogenizeaza compozitia, dupa care se toarna intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si se pune la rece.
![[Imagine: 20080626090306.jpg]](http://i892.photobucket.com/albums/ac123/BiTCH_StAttUS/20080626090306.jpg)
Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..