Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caress the silence

#1
M-am gândit să-mi încerc norocul la Fan fiction; e primul oneshot scris vreodată deci aştept criticile şi sfaturile voastre.
_______________
Îmi pare rău.

Couldn't save you from the start
Love you so it hurts my soul
Can you forgive me for trying again
Your silence makes me hold my breath
Time has passed you by ..


Îţi simt mâinile reci pe obrajii mei. Mâinile care, timp de 16 ani de zile, m-au adus unde sunt acum, mâinile care, în tot acest răstimp, au avut grijă de mine .. Te simt din ce în ce mai rece. Ştiu, doctorii ţi-au dat doar o săptămână dar .. eu nu pot să cred că ăsta e sfârşitul. Cum rămâne cu promisiunea făcută? Cu fericirea eternă? Mamă .., am atâtea să-ţi spun..

Şirul gândurilor mi se întrerupe - nu mai respiri.

Nu trebuia să se termine aşa. Regret toate dăţile în care ţi-am spus că te urăsc doar pentru că nu îmi dădeai voie să ies afară seara - nu ştiam că încercai doar să mă protejezi. În zadar, ştiu că acum nu mă mai poţi ierta. Îmi pare rău că n-am ştiut să preţuiesc anii ăştia şi că am lăsat timpul să treacă atât de repede. Mie chiar .. o să-mi lipsească părul tău negru şi ochii aceia verzi, mai-mereu îndureraţi. Ar trebui să-l vezi pe Chris, ţi-a scris o scrisoare şi m-a rugat să o pun la poştă. Crede că ai plecat în vacanţă şi că, de acolo de unde eşti, îţi pregăteşti un răspuns pentru el. Cum să-i spun ca mămica lui nu se va mai întoarce niciodată? Că .. e moartă. Cum aş putea?

Chiar dacă nu ţi-am arătat-o, ai fost cea mai importantă persoană de la moartea tatei încoace ..

Am plecat de la spital, vrând să-l iau pe Chris de la Amanda şi să-l duc acasă. Când deschid uşa două braţe mă apucă strâns de cămaşă:
-Emiiiiiiii! Cele două braţe vorbesc - ciudat. Piticul îşi lipeşte obrazul de sânii mei; îi pot simţi căldura din ei - s-a îmbujorat tot. Îmi trec o mână prin părul lui şaten, cu cealaltă mângâindu-i nasul.
-Mergem acasă? Mi-a răspuns afirmativ, scuturând uşor din cap.
I-am mulţumit Amandei şi am coborât la maşină; ne-am urcat şi am plecat. Am ajuns la un semafor şi am aşteptat să se facă verde. Cel mic părea abătut în gânduri.
-Hei, te simţi bine?
-Emi, când se întoarce mama? mă întreabă cu o undă de tristeţe în glas. L-ma asigurat că va fi acasă în curând şi am apăsat pedala. Era verde.
Ajunsă acasă i-am pregătit lui Chris un bol cu cereale şi mi-am făcut o cafea. Trebuia să fiu tare; nu aveam voie să plâng în faţa lui - măcar unul dintre noi să fie fericit. După ce şi-a terminat mâncarea l-am luat şi l-am dus în camera lui. S-a aşezat pe podea şi a început să deseneze ceva: Eu, Mama, Tata şi El, ţinându-ne de mână. Câteva lacrimi şi-au făcut loc în colţul ochilor şi, încet-încet, s-au scurs pe obrajii albi.
-Plângi? M-a întrebat, ridicându-se şi luându-mă în braţe. Emi, ştiu că mama nu o să se mai întoarcă. Mi-a spus Amanda.
-Chris ..
-Nu. Eşti sora mea şi trebuie să te protejez. spunând asta îmi şterse lacrimile.
-Oh, gata, ştii doar că voi fi acolo întotdeauna să te strâng în braţe
Mi-a spus, încercând să facă pe adultul. De-ai ştii cât de scump eşti când faci asta .. Trebuie să trec peste, trebuie - pentru Chris.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#2
Păăăi, uite-mă. :]
Pot spune că ideea m-a impresionat profund. Nu am mai întâlnit-o la alte oneshoturi.
Greşeli de tastare, am văzut doar una: L-ma -> L-am. Bine, asta este minusculă, dar mi-a sărit în ochi.
Am observat că foloseşti punctele de suspensie des, uneori chiar când nu este necesar. De exemplu aici: "Mamă .., am atâtea să-ţi spun..". Cred că era mai bine dacă scriai: "Mamă, am atâtea să-ţi spun." Plus că, din câte ştiu eu, punctele de suspensie sunt trei, nu două. Asta doar aşa, ca o observaţie pentru următoarele dăţi.
Este o parte pe care nu am înţeles-o: "...şi am apăsat pedala. Era roşu." Adică a trecut pe roşu? Pentru că mai sus ai zis că aşteaptă să se facă verde. Ori ai încurcat culorile, ori nu înţeleg eu.
"-Emiiiiiiii!"- aici era de ajuns un singur "i". :D

Hm...mie, una, îmi place. Ai greşeli minore, ai descris destul de bine sentimentele fetei. La o parte chiar îmi dăduseră lacrimile...:"> Pentru primul oneshot, este foarte bine!
Deci, per total, mi se pare destul de reuÅŸit. :]
Succes în continuare şi multă inspiraţie!

P.S.: Cred că sunt prima. :]]
[Imagine: 2z7exb6.png]
Tnx, Tox!<3

Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame

My fic: Hypnose; My drawings; My photos

#3
Merci de comentariu, Oxi. Da, am scris din greşeală roşu în loc de verde. Excusez-moi. Şi punctele de suspensie, ei bine ştiu că se folosesc trei dar am boală să pun câte două, aşa m-am obişnuit. Ştiu că nu e corect din punct de vedere al punctuaţiei dar ..
Voi reveni cât de curând cu un alt one-shot.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Love In Silence Verrine 40 32.984 17-03-2010, 06:49 PM
Ultimul răspuns: Verrine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)