Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cand te indragostesti

#1
Hey dear!>:D<...Sunt noua si m-am gandit sa scriu un fanfic ..Sper sa va placa :d..Il gasiti si pe alt site deci sa nu ziceti ca este copiat !!! :p Lectura placuta :X
DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul / mangaul Naruto Shippuden şi nu fac profit de pe urma acestora .

Sakura P.O.V.:

Ce este dragostea?Un sentiment nobil si pur ce te face sa uiti de tot si de toate.Cand te indragostesti simti mici fluturasi in stomac si si inima iti bate cu putere.Nu ai pofta de mancare si mai mereu te gandesti la persoana iubita.Poate ca alti adolescenti stiu ce este dragostea dar eu niciodata nu am simtit-o.Ma numesc Sakura Haruno si am 17 ani.Locuiesc in Tokio mai exact Konoha .Parinti mei mai mereu sunt plecati de acasa.Mama mea este celebra creatoare de moda Kira Haruno iar tatal meu se numeste Daisuke Haruno.Eu si fratele meu pe nume Kevin stam singuri intr-o vila de 2 etaje.Cu toate aceste ganduri am uitat sa ma duc la culcare pentru ca maine reincepe calvarul numit scoala.Ma asez in pat inchizand ochii si ducandu-ma numai decat in lumea viselor nestind ce ma asteapta maine.

Autoarea (eu):

Dimineata sosi cu repeziciune .Razele soarelui se arata incetul cu incetul incalzind bolta cereasca.Pasarelele cantau voioase anuntand noua zi ce este pe cale sa apara.Intr-o camera mica cu pereti colorati lila dormea linistita o fata cu parul rozaliu pana la umeri si ochii verzi ca iarba prospata de primavara nestind ca in acea zi avea sa cunosca pe cineva cei va schimba complet viata.

Sakura P.O.V.

Dormeam linistita pana ce ceasul a avut grija sa ma trezeasca la realitate.Inca o zi de luni incepe.M-am ridicat lenes din pat si cu pasi marunti m-am indreptat spre baie pentru ami face ''siestra,, de dimineata.Dupa 5 minute am iesit din baie indreptandu-ma spre dressing pentru ami alege imbracamintea pentru ziua de azi.Dupa ce m-am holbat zece minute la haine mi-am ales o pereche de colanti negri cu buline albe,un tricou alb cu o inimiora pe el in care scria ''Love is in full swing '',si niste balerini albi.Parul l-am lasat desfacut iar bretonul mi l-am prins cu o agrafa verde.Mi-am dat cu putin luciu de buze cu gust de capsiuni si gata.Mi-am luat geanta cu Hello Kity in care aveam cartile,caietele ,penarul ,telefonul si Mp3 playerul si am coborat jos.
-Buna dimineata Saku! ma saluta fratele meu zambaret ca de obicei.
-Buna dimineata Kevin! il salut eu cu zambetul pe buze.
Si am tot continut sa povestim pana am terminat micul dejun.Acum ne indreptam spre cosmarul numit scoala.Pe drum toti golani ma fluierau .Al n***i voi nu aveti altceva de facut?Imi spun eu in minte.Dar sirul gandurilor imi este intrerupt de Kevin care ma anunta ca am sosit.Pasesc incet in curtea scolii impreuna cu fratele meu .Ne luam la revedere indreptandune fiecare spre prieteni nostri.Ajungand in dreptul prietenilor mei nu ezit sa i salut de dimineata:
-Buna dimineta gasca! spun eu cu zambetul pe buze.
-Buna dimineata Saku! spune Hinata cea mai buna prietena a mea.
-Hei gays ,ati auzit vestea cea noua? intreaba Temari curioasa.
O Doamne cu atata agitatie am uitat sa imi prezint prieteni.Ciudat ,nu?Deci cum spuneam Hinata este cea maiu buna prietena a mea si tot odata timida grupului.Temari este cea mai crazy persoana pe care o cunosc si tot odata si rebela grupului.Naruto este hiperactivul grupului si un prieten bun tot odata.Ino este creativa grupului si te scapa din orice problema ai avea vreodata.Ten Ten este cupidonul grupului.Cidat dar cupleaza ori ce cuplu indragostit.Shikamaru este lenesul grupului dar totusi un prieten de nadejde cand ai nevoie.Garra este o persoana inchisa in el dar daca il cunosti de aproape si te imprietenesti cu el este o persoana grozava.
-Ce veste ? intreb eu surprinsa .
-Vom avea doi colegi noi! spune Temari entuziasmata.
Dar nu mai apuc sa zic nimic deoarece aud sunetul strident al clopotelului ce anunta inceperea orelor.Eu si gasca mea intram in clasa asezandune fiecare in banca lui.Eu stau impreuna cu Hinata in banca.Hinata si eu ne-am am inceput sa povestim asteptand cu toti sa apara dirigintele nostru Kakashi Hatake in varsta de 25 de ani.Cam tanar dar nu ai ce face.Cam toti profesori sunt asa.Sirul gandurilor imi este intrerupt de usa ,in clasa facandusi aparitia dirigintele nostru Kakashi Hatake impeuna cu ...SUSPANS!!!
Sper ca v-a placut !>:D< Astept critici si pareri !!;)..V-am pupat :*





#2
Bun venit aici la noi!! *hugz*
Nu prea ai specificat cum ai dori să fie critica, dar mă gândesc că nu o vrei foarte dură. Bine îţi spun că asta mai şi depinde de felul în care scrii, dar la tine totul e în regulă. :]

E cam scurt capitolul, normal ar trebui să scrii mai mult. Nu te opri şi tu aşa cum fac totiţi la momente "culminate" - care sincer nu prea mai sunt, din moment ce ideea este cam uzată şi prin cap ne trece cine ar putea fi indivizi.
Dacă nu mă înşel am citit ceva din ficul tău, dar era pe alt site. Hm...Nu mai ştiu. : )) Revenim:
În primul rând nu mai scrie "Sakura P.O.V" sau mai te introduci pe tine pe acolo.
Poţi specifica din ce perspectivă vei scrie, în comul de început al autorului. Şi mai este ceva, din moment ce ai băgat în poveste acolo autoarea (care eşti chiar tu) - vei maerge pe ideea de scriere la pers. III-a. Decidete la ce persoană doreşti încă de la început, nu mai introduce aşa aiurea persoane sau naratori, care să intervină cu o mică descriere, ce nu îşi are rostul.
Puteai să spui tot din perspectiva fetei, adică la pers. I-a aşa: "Dimineaţa a sosit mai repede decât credeam. Soarele îşi începuse ritualul de vărsare al razelor aurii asupra oraşului în hibernare, pentru al trezi la viaţă. Trilul păsărilor a început concertarea încă din zori, înveselind atmosfera.
Într-o casă, mai precis într-o cameră lila întunecată încă de umbre, şedeam eu, adormită şi furată de somn, în pat. Părul îmi stătea răvăşit pe pernă, iar ochii îi mai deschideam alenea.
Simţeam că avea să fie o zi specială şi că ceva sau ami precis cineva avea să-mi schimbe destinul, viaţa..."
- Am mai îmbogăţit puţin. Chiar dacă ţi s-ar fi părut ciudat cum că ea ar fi gândid că avea ceva să-i schimbe viaţa, nu trebuia să eziţi să scrii asta. Nu este ceva nefiresc, ci complet normal ca personajele chiar să pomenească de neprevăzute - mai ales dacă chiar lor au să li se întâmple ceva.
Şi să ştii că suna bine şi la persoana a-III-a dar asta ar fi însemnat să scrii totul la persoana aceea.
Mă înţelegi sper.
So... se pare că iar dau de aceiaşi caracterizare deja devenită "stupidă" printre toate ficurile şi se pare că şi la tine.
Nu mai începe să descrii fiecare detalii aşa la personaje: am nu ştiu câţi ani, părul aşa, ochii aşa...so weiter.
Poţi nici să nu scrii toate acelea încă de la începu sau primele 3 capitole. Poţi mi bine şi îţi indic fiindcă consider că aduci mai mult suspans, mai mult mister să: descrii aşa lent, pe fragmente scurte, nu întra în forţă cu o astfel de prezentare a personajelor. Sincer îmi dădeam deja seama cu cine aveam de aface... şi restul.
Aş mai putea spune... dar las` ca să văd nextul.

#3
Am revenit cu nextul!>:D<..Sper sa va placa ! :-S Lectura Placuta :X

Capitolul 2

Sirul gandurilor imi este intrerupt de usa , in clasa facandu-si aparitia dirigintele nostru Kakashi Hatake impreuna cu noi colegii. Dirigintele nostru ne intampina cu un calduros ''Buna dimineata'' noi deasemenea salutandu-l. Din prezentarile noilor colegi am aflat ca ca se numesc Taylor si Sasuke Uchiha . Taylor este inal de statura la fel si Sasuke , are parul saten si ochii caprui . Este imbracat intr-o pereche de blugi albastri stramti si un tricou pe care scrie ''Bad Boys''. Sasuke este brunet cu ochii de culoarea onixului . El este imbracat intr-o camasa verde descheiata la primi doi nasturi . Taylor a fost asezat in banca cu Naruto iar Sasuke impreuna cu Karin.Wtf?!?O doamne saracul baiat . Dupa cum o stiu pe Karin nu se lasa pana nu atrage orice baiat nou. Asa mi-a facut si la gradinita.Anca imi amintesc ziua aceea.

Flashback:

Inca o zi de gradinita . Educatoarea ne-a invatat cum sa facem lebede din hartie . Ce super! Tocmai mi-am terminat de colorat lebada . De mine se aproprie Naruto si imi complimenteaza lebada din hartie . Pe vreme aceea eu eram oarecum indragostita de Naruto si el de mine.Dar Karin a venit si a stricat totul.

End of Flashback

De atunci o urasc . Toti baietii care sau indragostit de mine au avut de suferit . De ce? Pentru ca se baga c***a de Karin si strica totul . Dar ma rog sper ca Sasuke sa nu i cada in capcana . Si asa a inceput insfarsit ora . Dirigintele nostru a inceput discursul din fiecare an cum ca sa ne purtam cuminti si bla..bla..sincera sa fiu nu prea am ascultat deoarece ma gandeam la noi colegi . De cand au intrat in clasa am simtit un fior pe sira spinari ce nu mi-a dat pace . Simt ca aparitia colegilor noi imi va schimba viata . Sirul gandurilor imi este intrerupt de sunetul strident al clopotelului care anunta pauza bine meritata . Toti elevi au zbughit-o pe usa inafara de mine , deoarece nu vroiam sa fiu strivita . Dar nu am realizat ca in clasa au ramas deasemenea Sasuke si Taylor . O doamne simt cum pulsul imi accelereaza si inima imi bate tare de tot cand realizez ca Taylor se aproprie cu pasi marunti de mine . Cand ajunge in dreptul meu imi zambeaste salutandu-ma cu un ''Buna'' calduros . Off poate fi mai dragut de atat?? Pe cine pacalesc eu este dragut si fara sa te intrebi . Il salut si eu cu un ''Buna'' deasemenea apoi fac cunostinta cu el . Am aflat ca vine din New York si are 17 ani . El si Sasuke sunt copii celebrului om de afaceri Fugaku Uchiha . Plus ca am aflat ceva ce ma surprins total . Parintii lor si cu ai mei se cunosc . Si am tot vorbit asa pana am ajuns in curtea scolii . Eu nefiind atenta la drum am dat peste fratele meu Kevin . Spre surprinderea mea Kevin la salutat pe Taylor ca si cum sar cunoaste . Eu nedumerita l-am intrebat de unde se cunosc . Auzind acestea fratele meu a inceput sa rada spunandumi ca sunt o asa uituca . Ridic din spranceana nedumerita apoi ma uit la Taylor care imi zambeste . Daca ma gandesc mai bine imi amintesc de undeva zambetul asta . O doamne !! Cat de uituca pot fii !! Este Taylor prietenul meu cel mai bun din copilarie doar ca atunci i spuneam ''Raza de soare'' iar el imi spunea ''Floarea de cires'' . Ce vremuri inca imi amintesc . Pe atunci parinti mei erau acasa .

Flashback:
Inca o zi noua . Ma aflu in gradina casei noastre jucandu-ma cu cel mai bun prieten al meu Taylor sau cum i spun eu ''Raza de soare''.
- Sakula prinde flutulele! imi spune ''Raza de soare''

End of Flashback

Involuntar o lacrima cristalina imi curge din ochii gandinduma la datile in care ma jucam cu el sau cand erau parintii mei acasa . Mi-e asa de dor de ei! Deodata simt o mana ce imi sterge lacrima si niste brate puternice ce ma imbratiseaza . Era Taylor . Il imbratisez si eu la randul meu lasand lacrimile sa curga una dupa alta . Deodata il aud pe Taylor soptindumi la ureche un ''Mi-a fost dor de tine '' . ''Si mie Raza de Soare '' i raspund eu cu zambetul pe buze . Sunetul strident al clopotelului se face auzit anuntand inceperea oralor . Eu si Taylor ne indreptam su pasi marunti spre clasa ora asta avand chimie . Si tot asa au trecut orele involuntar una dupa alta . Sunetul clopotelului se face auzit anuntand plecarea noastra acasa . M-am ridicat de pe scaun punandu - mi cartile in ghiozdan si indraptandu-ma spre usa . Chiar atunci isi face apariti Karin cu ''papusile'' ei punandu-mi piedica , eu cazand peste Sasuke si uitandu - ma adanc in ochii lui . Ochii lui pur si simplu ma fascineaza . Sunt de culoarea unui abis intunecat care te face sa crezi ca nu mai ai scapare . Dar visurile imi sunt spulberate de Sasuke care ma impinge brutal de pe el spunandu - mi sa ma uit pe unde calc . Doamne nu ma mai recunoaste ? Nu pot sa cred ca asa de repede ma uitat . Un oftat sgomotos imi iese pe buze . Ma ridic de pe jos murmurand un bine injurando printre dinti pe vaca de Karin . Lasand la oparte micul '' incident ,, m-am indreptat cu pasi marunti spre iesirea scolii asteptandu - l pe pe scumpul meu fratior Kevin . Dar spre uimirea mea la poarta statea Sasuke foarte linistit si ganditor . Se gandea la ceva , sau cineva . Dar vom afla curand .

Sasuke P.O.V:

Dupa micul '' incident ,, din clasa ma indrept lasciv si totodata plictisit spre iesirea din scoala in asteptarea fratelui meu Taylor . Oare de unde am impresia ca o cunosc pe rozalie ? Parul ei roz , zambetul ei cald , ochii ei verzi ca iarba proaspata de primavara imi amintesc de ceva ... Gata mi-am amintit ! Ea este Sakura prietena mea si a lui Taylor din copilarie . Sau cum obisnuiam noi sa i zicem '' Floare de cires ,, . Inca imi amintesc cu drag ziua in care am cunoscut - o .

Flashback:

O noua zi plictisitoare incepe . Eu impreuna cu fratele meu Taylor stam plictisiti de lume in gradina in asteptarea parintilor nostri . Astazi trebuia sa ne faca cunostinta cu nu stiu ce oameni . Plictisitor ! Dar atentia imi este captata de o mica faptura cu parul roz si ochii de culoarea ierbii proaspete . Avea un zabbet angelic ce topea inima oricui . Ajungand in dreptul nostru merge spre Taylor salutandu - l prieteneste . Aha , deci Taylor o cunoaste pe '' par roz ,, . Dupa ce il saluta pe Taylor fata cu parul roz se intoarce spre mine spunand cu cel mai dulce ton posibil :

- Buna , eu sunt Sakura ! Imi pale bine de cunostinta . Vrei sa fim prieteni ? intreaba ea cu speranta in glas si cu un zambet toata pana la urechi .
- Buna , eu sunt Sasuke ! Si mie imi pare bine de cunostinta . Si raspunsul la intrebarea : normal ca vreau sa fim prieteni .

End of Flashback

Asa am cunoscut -o . Dar nu am putut petrece mult timp cu ea deoarece parinti ma trimiteau la gradinite speciale din alta tara . Chestia asta am sa o regret toata viata . Din prima clipa in care am vazut - o m-am indragostit de ea . Dar nu stiu daca ea simte acelasi lucru pentru mine . De aceea va fii mai bine sa iau atitudinea de rece si nepasator in preajma ei . Nu vreau sa isi dea seama cat o iubesc . Dar sirul gandurilor imi este intrerupt de Sakura care ma intreaba ingrijorata daca sunt bine . Eu i raspund cu un simplu '' da ,, stins si rece indepartandu - ma putin de ea .

Sakura P.O.V :

Ce la apucat ? Eu am pus o simpla intrebare ! De ce sa suparat ? Ma rog sa trecem peste asta . Sirul gandurilor imi este intrerupt de Kevin care insfarsit a ajuns . Il salut dupa care ne indreptam cu pasi marunti spre casa . Tot drumul am povestit despre tot felul . Ajunsi acasa ne descaltam si intram in casa . Mergem in living dar ceva ne atrage atentia . Era..

Scuze dar nu m-am putut abtine;))...Va promit ca urmatorul capitol nu o sa va mai tim in suspans .>:D< V-am pupat !:*





#4
Baw, si eu pe la ficul tau. :-)
Capitolul 1:
Ideea mi se pare cunoscuta. Hmm, de undeva, nu mai stiu de unde. Sa zicem.
Tokyo, nu Tokio. Si, deci Tokyo e Konoha, sau ceva de genu'.. xD..
lenes[a] , esti fata:D.
Si am gasit mii de greseli de exemplu: ami. o.o - a-mi sau gays [morrr:)) ] - guys. ^^
Cidat dar cupleaza ori ce cuplu indragostit- cupleaza orice cuplu ? xD
Garra - Gaara.
Garra este o persoana inchisa in el dar daca il cunosti de aproape si te imprietenesti cu el este o persoana grozava. - suna vag fara virgule.
Nu prea ai descriere, dar e binisor. A parut un pic grabit :|........
Suspans? .. Mai bine ai lasa sa ne dam si noi seama. xD..
Acum, cei cu Sakura P.O.V, autorul.. E o harababura. o.o . Gandeste-te la ce persoana vrei sa povestesti si gata. [ ar suna bine la persoana 1, unde doar Sakura povesteste. ] .
Capitolul 2:
Messengerul asta : Anca- Inca.
Inca o zi de gradinita . Educatoarea ne-a invatat cum sa facem lebede din hartie . Ce super! Tocmai mi-am terminat de colorat lebada . De mine se aproprie Naruto si imi complimenteaza lebada din hartie . Pe vreme aceea eu eram oarecum indragostita de Naruto si el de mine.Dar Karin a venit si a stricat totul.- asta nu e povestire, e joaca.
Suna a ceva gen : ma duc azi la scoala, maine ma lovesc. Sfarsit.. o.o . Fraza aia nu are naratiune, sentimente, descriere, nu are absolut nimic, din pacate:|.
Stop, nu mai pot... Il cunostea pe Taylor? Si a inceput sa planga din senin, doar asa amintindu-si, apoi o ia in brate, apoi cade.. si wawwaaa.. Gata!
Trebuie sa povestesti, sa narezi, sa descrii. Acolo e ceva incredibil, un piure de toate chestiile intalnite xD.
Nu e bine:|.
Siruri ale gandurilor.. Milioane. Te repeti si nu se poate numi ca in gramatica: repetitie. Trebuie sa ai diversitate de cuvinte cand descrii ceva. Daca zici acelasi lucru, devine plictisitor.
Apoi, se cunosteau. Dar el o place si totul e amestecat. Iti spun, primul capitol a fost mult mai bun.
Nici Naratiune, nici descriere.... :| Dialogul trebuie pus ' - ' la inceputul randului, nu cu apostroafe xD..
Titlul e normal, putea fi mai bun.
Atentie: corecteaza imediat ce ai terminat de scris. Va fi mult mai bine cu greselile neexistente [ pentru ca ai o droaie de greseli :| ]
Deci, in concluzie mai ai mult de muncit. Critica de mai sus e pentru a te perfectiona.. Astept next, sa ma anunti.
:bye:


[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli. Natsuru 5 3.332 10-02-2013, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Natsuru
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.112 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)