Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Camp Rock 2

#1
Buna! Smile Vorba este despre CAmp Rock 2, o versiune noua cu personajele din Camp Rock 1 Smile

Ce parere aveti?

Mitt@edit: In primul rand te rog sa nu mai pui imagini cu photobucket, foloseste imageshack sau tinypic fiindca imaginile de acolo nu dispar in momentul in care sunt sterse de uploader si link-urile nu expira. In al doilea rand ce ai facut tu e spam. Te rog sa editezi postul Smile

#2
Pai o sa astept sa il vad...pe 19 sau nu mai stiu cand o sa fie difuzat la tv...si atunci o sa iti spun ce cred despre el.
Am vazut si eu Camp Rock 1 si mi-a placut...asta poate pentru ca imi place Jonas Brothers...de restul actorilor sincer nu prea m-am stresat...iar filmul mi-a placut datorita melodiilor...si cred ca si acesta va avea o gramada de melodii frumoase...deci o sa il vizionez si apoi o sa iti spun ce impresie mi-a lasat.

#3
Doamne . : )) Am văzut filmul și nu pot spune că m-a impresionat. A fost doar ceva ce am făcut pentru a pierde timpul. Muzica din film nu mi-a plăcut defel ( ăla nu e rock, ci pop ) și nici actorii. În primul film Joe și Lovato arătau mai bine, dar acum nu mi-au plăcut. Demi era drăguțică-n primul film, dar în al doilea arăta nașpa, precum Joe. Povestea mi s-a părut cam fail și nu m-a impresionat. A fost mai multă muzică-n el și dansurile mai complexe, dar nu m-au impresionat. Finalul mi s-a părut previzibil. Cel puțin, eu mă așteptam la așa ceva.
În fine, primul film parcă mi-a plăcut mai mult ( dar nu m-a impresionat nici ăla ) .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
Sunt deacord cu tine Metal 3

Domi Lovato Si Jo aratau mai bine in primul film. Ei ii sta otibil cu o culoare inchisa la par [oribil]. Pai da in camp 2 este multa muzica si dansuri dar povestea este cam uitata aici. Demi si Joe cred ca au jucat rolul vietii lor , acum, o data ce sunt unul din Cuplurile de la hollywood... 23

Mersi de pareri Metal si Tatiana 3

#5
Bun in sfarsit am vazut si eu filmul.
Mie una mi-a placut... adica filmul nu face parte din categoria celor care pot fi apreciate in adevaratul sens al cuvantului... adica filmul este o productie Disney... este pentru copii in mare parte asa ca trebuie analizat pentru ce este el nu in comparatie cu adevaratele capodopere.
Acest musical a fost reusit dupa parere mea.
Filmul incearca sa transmita tineretului ideea ca si atunci cand pari ca ai pierdut, banii si relatiile precum si munca fara odihna nu este totul.
Sunt subliniate lucruri precum munca in echipa, distractia, devotamentul, pretuirea talentului mai presus de ideea de a te imbogatii... astfel de mesaje sunt tramsmise si cred ca asta a si fost ideea filmului si mie una mi s-a parut ca au reusit.
Filmul este o morala pentru tineretul de azi si incurajeaza la onestitate si efort pentru ceea ce iti place indiferent de circumstante.
Povestea in sine este un amalgam al acelor mesaje spuse mai sus si mie una mi s-a parut draguta.
De asemenea coregrafiile sunt spectaculoase si trebuiesc apreciate...este foarte greu sa faci o coregrafie reusita cand implica atat de multe persoane si atat de multe decoruri diferite, iar aici coregrafii au fost la inaltime...pentru ca incercati si voi sa faceti corgrafii prin paduri sau mai stiu eu pe unde...miscarile de free style, breakdance si alte cele au fost impresionante.
De asemenea melodiile au fost mult mai bune decat in primul film.
Personajele par mai mature, in special Shane care nu prea mai e vedeta plina de aere (cei din tabara Star i-au luat frumos locul 21)
Si sincer mie unaa mi-a placut infatisarea personajelor.
Adica stilul actual al lui Shane era in conformitate cu tabara...natura, libertate, putin rebel as putea spune...fara o sumedeneie de produse de hair styling si mai stiu eu ce ca in primul film. Ei erau intr-o tabara unde se presupuneau ca trebuie sa se distreze nu sa isi aranjeze parul. Iar eu sunt pentru rebel si natural in defavoarea placilor (mai ales la baieti). Oricum cel mai bine ii sta tuns scurt cum este acum.
Cat despre Michi...eu una o ador vopsita asa. In primul film ma dispera complet...avea fata d epustoaica razgaiata...roscatul ala era prea copilaros, adica mergea cu atitudinea ei dar tot la un copil te facea sa te gandesti. Brunetul asta o maturizeaza in sensul bun si mie una imi place la nebunie cum ii sta, plus ca ma bucur sa vad ca nu isi mai indreapta parul...ii sta mult mai bine cu el ondulat.
Tess arata intradevar mult mai bine cu breton si desi hainele ei sunt prea glamourous as putea spune, pe ea o caracterizeaza deci e ok.
Cat despre restul personajelor...mie sincer toate mi-au placut.

In concluzie filmul a fost un succes pentru generatia caruia se adreseaza iar personajele mi s-au parut mult mai mature si mai frumoase...si in special mai naturale.

#6
Deacord cu Tatiana, mesajele date spre tineri au fost foarte ok, cel putin "we can`t back down" ca melodie, in sine, nu a fost impresionanta, dar mesajul chiar mi s-a parut foarte ok.
In rest, nu a fost nimic spectaculos, dar a fost placut ca s-a terminat pe bune, adica nu au castigat ei s.a.m.d si the happy end.
Oricum ca productie Disney a fost destul de reusit, in comparatie cu altele, serios acum 21.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#7
Este cu siguranta diferit de primul, asta este cat se poate de vizibil. Este mai multa muzica iar actiunea este pusa in competitia care a avut un sfarsit ciudat. Nu inteleg de ce au pus sa castige :Camp Star" dar asta e. Jou este mult mai dragut in "Broader A.L." (nu stiu cum se scrie )
----------------------ASTA E PAREREA MEA-----------------------

#8
da... am vrut sa urmaresc camp rock 2 dar nu lam mai vaz. il caut pe nat si nu imi apare tot22
edit:

Da, acum l-am vazut si eu. Este foaarte interesant. Era mai frumos daca ei castigau concursul.. si na..poate era mai normal sa se transfere la tabara Rock. Demi este simpatica, dar nu ii sta bine cu acea culoare incuhisa. Petnru copii este simpatic 3 Eu una il recomand. nu este un film de OSCAR, dar este interesant ca are si canntece.

#9
Mie nu mi-a plăcut.
Am văzut filmul pe Disnay Channel, e greu să te uiţi pe net, oricum, nu mi-a plăcut. Personajele au fost cam . . . false, iar povestea . . . una obijnuită şi întâlnită în majoritatea filmelor plus că, nu ştiu, personajele mi s-au părut aşa de diferite faţă de primul film şi aşa de urâte ? Da, ăsta e cuvântul pe care îl căutam, Joe e naşpa şi-mi pare bătrân, lol, Demi şi-a cam sctricat părul, de ce şi l-o fi vopsit nu ştiu, în fine. Melodiile nu mi.au plăcut mult dar nu au fost nici rele, mi-a plăcut cât de cât "It's on" cred că aşa se numeşte melodia D: , cea care mi-a plăcut a fost . . . ă, nu ştiu cum se numeşte, poate găsesc link pe youtube *căutare* done. clik, asta mi-a plăcut, dar nu ştiu de ce, oricum, chiar a fost mai frumoasă decât cea a celelalte tabere. Oricum, putea ieşi ceva mai bun :]
[Imagine: 9qh35v.jpg]

#10
1. Lui Demi Lovato ii sta naspa bruneta. Parca are doua fire , seriously dudes.
2. I usually like the stories with teens. Doar ca asta a fost banala.Chiar si sfarsitul, desi au pierdut (nu inteleg cum . aia de la camp aaa, cealalta aveau o melodie stupida rau, mult mai josnica decat cea de la camp rock (rock ? yeah, rock 78 ar fi trebuit camp pop.)) toti erau fericiti . Ii durea in paispe.

Ca mesaj, da, a fost ok , numai ca nu conteaza doar mesajul.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.






Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  CAMP ROCK Pure Love 2 12.218 14-03-2009, 08:07 PM
Ultimul răspuns: ~angelino~


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)