Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

CN BLUE

#1
[Imagine: 321190.jpg]

Code Name Burning Lovely Untouchable Emotional

CN Blue ^__^ este o trupa koreana lansata in 2009, prima data au fost 'lansati' in Japonia, in August a anului 2009, apoi in Ianuarie 2010 a fost facut videoclipul hitului " I'm a loner " in Korea. Au fost porecliti ca si a doua trupa Ft Island, pentru ca sunt similiari si pentru ca sunt in aceeasi companie cu Ft Island.

Membrii :

1.
Nume : Jeong Yong Hwa
Pozitie : Lider, Vocalist principal, rapper si chitarist.
Data nasterii : 06.22.1989

In prezent el este prechea tinerei cantarete Seo Hyun [ Snsd ] in emisiunea We got married. [ P.O.V : E geniala, o urmaresc =) ]


2.
Nume : Lee Jong Hyun
Pozitie : Vocalist , chitarist.
Data nasterii : 05.15.1990


3.
Nume : Kang Min Hyuk
Pozitie : Tobe.
Data nasterii : 06.28.1991


4.
Nume : Lee Jung Shin
Pozitie : Bass si rapper.
Data nasterii : 09.15.1991


Assaaa, personal eu ador trupa <3 mai ales pe Yong Hwa si pe Min Hyuk 8 sunt superbi <333 . Pe Yong Hwa l-am remarcat in WGM , este super dulce siiii se tine de promisiuni :o . Iar pe MinHyuk tot acolo, in ep in care au intalnit-o pe Seohyun <3 era un dulcee 8 amandoi seamam foarte tare cum imi place Seohyun, e nromal sa-mi placa si el. I'm a loner e melodia mea preferata de la ei, si Love revolution e gneiala. <3

Intrebari :

Care este membrul preferat ? 15 Melodia preferata 65 ? Cum ati auzit de ei ? [Si acuum o intrebare care nu stiu cati o sa spuna 'da' ] Urmariti We got married ? 21))
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#2
Recunosc ca I'm a loner m-a cucerit. Le-am luat, insa, toata discografia (nu ca ar fi prea vasta) si nu sunt impresionata. Au melodii puerile, de parca ar fi fost inregistrate in garaj. 21 Jeong nu are o voce extraordinara (aici ii intrece FT Island, dar asta e o alta poveste), dar incerc sa nu ma plang. Nu e trupa mea preferata, dar sunt ok.

Cum am dat de ei? Simplu. You're beautiful va spune ceva? Nu am apucat sa vad toata drama, pentru ca mi-a cam bagat-o o colega pe gat si nu imi place lucrul asta, dar l-a auzit pe Jung Yong Hwa si... Mi-a placut. He rocks. He's my favorite, ca sa raspund si la alta intrebare.

Dintre melodii imi plac Just please, a.ri.ga.tou, Love revolution (I want youuu in my liiiife) si... Cam atat. Unfortunately. But, yeah, they're kinda good, dar poate sunt eu prea pretentioasa.
[Imagine: trexwalkn.gif]

#3
phuu uite o trupa care mi-a atras atentia , me cn blue fan 4
Mie imi plac melodiile lor , nu toate cei drept dar sunt cateva pe care le ador : I'm a loner , Just please, Voice , arigatou si mai nou dupa mini albumul lor .. Imi place Sweet Holiday , Love & Love light .

Personal : ) mie imi place de Jonghyun 4 adica felul in care canta e superb .

Yong Hwa -> He is cute si eu am dat de trupa in timp ce vizionam Your beautiful [ Pot spune ca personajul pe care la jucat Yong Hwa mi-a placut foarte mult :X] . Si eu urmaresc WGM 4 Si chiar imi place cuplu " Sweet Potato "

Eu sunt geloasa pe JungShin cei drept! Vreau si eu sa fiu inaltaaa TT^TT .
Anyway sunt o trupa simpatica , mie chiar imi plac .
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#4
Eu am dat de CN Blue datorita Kdramei You're Beautiful si m-am interesat de Shin Woo(Jeong Yong Hwa) si asa am ajuns sa ii descopar.
Si mie imi plac melodiile lor: Love,I'm a loner ,Sweet Holiday , Love etc.
Da,parca sunt in gen FT Island.
Paradox tin totusi sa te contrazic,sunt de parere ca FTI sunt mai buni,nu se pune problema sa ii intreaca,nu neaparat pentru ca sunt mai vechi si mai cunosuti si au mai multe piese apreciate bine si in afara Coreei.Vocea lui HongKi este extrem de buna,foarte puternica poate sparge si un pahar21.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#5
Kyaaa~ , şi eu sunt fană a trupei CN Blue . Hm , am aflat de trupă în timp ce căutam ceva bun de ascultat pe youtube . Personal , mie mi se par destul de buni . La început nu mi-au plăcut aşa de mult cum îmi plac acum , probabil datorită faptului că am urmărit You're Beautiful după ce am aflat de trupă . În orice caz , acum îmi plac foarte mult , iar preferaţii mei sunt Min Hyuk şi Yong Hwa [ desigur ; am adorat felul cum a interpretat rolul său în You're Beautiful şi e extrem de cute şi scump :3 ] . Mda , urmăresc We got married , nu mă declar fană înrăită a emisiunii , dar m-am uitat de dragul lui Yong Hwa 21 . Yong Hwa e preferatul meu , mi se pare cel mai cute xD . E foarte scump şi random şi în acelaşi timp serios . Deşi nici ceilalţi nu arată rău 21 .
I'm a loner mi se pare cea mai bună piesă , îmi place tare mult şi MVul mi se pare foarte bine făcut , ideea e că ador vocea lui Yong Hwa , şi sună foarte bine şi live xD . Ca şi melodii îmi mai plac a.ri.ga.tou şi Sweet Holiday foarte mult .

#6
Rusine sa`mi fie nu stiu decat melodia Im a loner 9 nici nu prea am cautat xD Lee Jong Hyun e super kawai :X la fel si Jung Yong Hwa :X Kang Min Hyuk ador freza lui ;x Trupa e ok xD Nu prea am ce sa zic , atata timp cat eu nu stiu decat melodia aia . In orice caz promit ca o sa revin candva si o sa scriu mai mult de 5 randuri =]]

#7
Hmmm~ Am aflat de trupa cand ma uitam la You're Beautiful ^^. Si mie mi-a placut rolul jucat in drama de Yong Hwa. Era asa adorabil si dulce...
Prima melodie ascultata de la ei a fost: Love. Mi-a placut enorm, mai ales ritmul, si felul in care aratau toti.
Nu prea pot sa spun ca pot face un top...pentru ca toti sunt buni =p~. Dar, imi place foarte mult Jung Shin. Ii ador parul... 8 si e asa de cute si zambetul lui 65.
Imi mai plac si: Loner, Black Flower, Sweet Holiday, Love Revolution ^^ etc. <33
Eu nu urmaresc WGM. ^^
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#8
: )) Si eu tot din "You're Beautiful" il stiu pe Yong oppa. Am fost corupta de Toxie sa ma uit la drame XD. Inca n-am apucat sa o termin. Anyway, imi place melodia "I'm A Loner", mai ales videoclipul. Si "Love" are vdeioclip cul. In rest, n-am apucat sa ascult mai multe. Ma dau peste cap coreenii bishoneni @.@.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^

#9
Wa, wa si eu am aflat de aceasta trupa tot urmarind You're Beautiful :]] Bine, am aflat o gramada de lucruri dupa ce am urmarit acea drama xD
Pai ce pot sa spun, este o trupa foarte buna, dupa parerea mea, se enumera printre preferatele mele. Imi plac absolut toti membrii formatiei, sunt foarte talentati si foarte hot :]] Preferatul meu este lideru, Yong Hwa. Recunosc ca in You're Beauiful nu ma prea dadeam in vant dupa el, deoarece nu ma atrasese cu ceva anume rolul lui >.< Dar dupa ce am dat de aceasta trupa am devenit fana. Pur si simplu il ador, este genial, scump, frumos, de toate :]] Si de asemenea, este foarte amuzant. Nu as fi crezut vreodata o_o.
De asemenea, imi mai place si de Jong Hyun, e atat de kawaai. Imi place cum canta la chitara :]] Si parul lui 15
Melodii preferate ar fi: I'm a loner, prima melodie ascultata si preferata mea, Love, Sweet Holiday, Just please si multe altele.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Membru favorit: Jeong Yong Hwa. 106 Logic.
Melodie preferata: Nu am - nu sunt ei cei mai buni, FT island ii intrec din aceste puncte de vedere.
Cum ai dat de aceasta trupa: You're beautiful. M-am "indragostit" (a devenit mylove3 Shin Woo Oppa si mi-a trecut obsesia pentru JongHyun din SHINee *uff*) de el si am descoperit pana la urma ca face parte dintr-o trupa. De aici a venit totul (am "I'm loner" si "Love" pe telefon, dar nu le ascult ;-j).
Urmariti We got married? Nu, nu urmaresc. Imi mai "baga" (sau daca vreti, arata) Dya *Ririii* cateva episoade care i-au placut si altele (ea cel putin urmareste din cand in cand ;-??).
Oricum, "I'm a loner" chiar mi-a placut la inceput si oricum, cred ca fiecare melodie are farmecul ei.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)