13-06-2009, 02:49 PM
Buna. Sunt Teodora, prietenii imi zic Teo. Sunt fana anime de 4 ani. Sunt din Vrancea.
Imi place mult sa desenez [in special in creion, mai putin acuarela], citesc [aproape orice carte pe care pun mana], ascult muzica, ma plimb [cu sau fara bicicleta]. Ascult aproape orice gen de muzica in afara de manele, in speciala pop/j-pop/rock/j-rock.
Nu am un anime preferat pentru ca ar fi prea greu sa ales unul din toata multimea pe care am vazut-o. Citesc manga [mai nou] si ma mai uit si la j drama.
Sper sa ma simt bine aici, cu voi si sa imi fac o multie de prieteni.
Ja ne...
Imi place mult sa desenez [in special in creion, mai putin acuarela], citesc [aproape orice carte pe care pun mana], ascult muzica, ma plimb [cu sau fara bicicleta]. Ascult aproape orice gen de muzica in afara de manele, in speciala pop/j-pop/rock/j-rock.
Nu am un anime preferat pentru ca ar fi prea greu sa ales unul din toata multimea pe care am vazut-o. Citesc manga [mai nou] si ma mai uit si la j drama.
Sper sa ma simt bine aici, cu voi si sa imi fac o multie de prieteni.
Ja ne...

[/center]
[/center]![[Imagine: chibi_2605.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_2605.gif)
] am auzit de acel loc, nu îmi amintesc totuşi să fi fost pe acolo. Că tot veni vorba, ştii unde vine Vidra? Eu ştiu acel loc mai bine decât celelalte, pe acolo am mai fost şi eu xD Lepşa e doar ca idee, ştiu numele but , heh!