Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Buna

#11
*puf de bebe* Asta a fost super cute , m-a facut sa ranjesc pe tot parcursul discursului tau~ *hue hue hue* Mna, nu e dubios ca te vopsesti, multi o fac.
Esti pititic Crazy-monkey-emoticon-176 ~Frodo~ (eu is mai pitica, da` is fata .. 1,63-64) Dar care iti e varsta de esti asa pici? Poate mai cresti ~

Pfoaa~ Doamne, cred ca Crazy-monkey-emoticon-154 cred ca toti am face asta~ Nebunie....
Si am revenit la partea cu yaoi-ul... Bun venit in lumea unde nimeni nu critica pe nimeni si unde toti sunt nebuni in felul lor.. yep, yep~ Asta-mi aminteste de zilele in care eu si Jorji (iepuras) vorbeam despre yaoi si povesti si nu ne mai opream ... *hue, si acum pe strada ne holbam la tipi impreuna, dar majoritatea sexosi sunt luati deja*
Avem la sectiunea de fan fiction gasesti destule povesti yaoi~ Pot sa sugerez eu cateva? hell yea~
http://animezup.com/forum/Thread-Scaldar...finalizata
restul cauti tu 24 mwahahahaha
________________________________
Si am dat un edit cat capul meu de mare deoarecec am stat mai bine de o ora ca sa-ti dau fic.ul asta super awesome.. cred ca e a treia sau a patra oara cand il citesc, e prea bun bah! Ai noroc, este si terminat... ai ce citi:
http://animezup.com/forum/Thread-Termina...e-Are-yaoi
[Imagine: a17504639be4b10d04424d855865eb53.gif][Imagine: A5D0F5D61805ED04AAC6EC72A0549F025BF7966A]
”Know that the only people you can save like that are the ones that survive.”


#12
He he he. Ma bucur ca am reusit sa te fac sa zambesti 10 3.
Legat de varsta... O sa ramai surprinsa cel mai probabil. Am 20 de ani. Ar fi minune daca as mai creste la varsta asta. Oricum. Nu ma deranjeaza statura chiar deloc, mai ales ca eu unu cunosc baieti si mai pitici ca mine. Sooo..
Multumesc de recomandari. Abia astept sa le citesc si sper sa postez si eu unul cat de curand. Imi place sa scriu dar cam greu cu timpul.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)